Özel Bölüm & Teşekkür ?

100K 2.8K 613
                                    

Öncelikle herkesten dürüstlük bekliyorum. Mesaj olarak hakaret edip kaçmak kolay, bir de yazılan mesaja cevap vermeyi öğrenin.

Finali saçma bulanlara da toplu bir cevap vermek istiyorum; Eğer Damla birden sırılsıklam aşık olsaydı eminim sizin için 'müthiş final' olurdu. Sizi gerçekten anlamıyorum, finali boş verin 53 bölüm ne okudunuz?

Yemin ediyorum, tecavüz olayının ertesi Damla Demir'e aşık olup kucağına atlasaydı daha az tepki alırdım. Neymiş Demir pişmanmış Damla affetmeliymiş. Affeden elbette vardır, benim hikayemdeki Damla onlardan değil. Yüzlerce bu tarz hikaye yazıldı. Öyle bir şey istiyorsan yüzlerce bulup okuyabilirsin. 

Özel bölüm yazacağımı söylemiştim ama bazılarının gerçekten bunu hak etmediğini düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.

Ama yinede söz verdiğim gibi özel bölüm gelecek.

"Çocuklar 18 yaşına gelene kadar her senesine 1 yeni bölüm, lütfenn" diyen canım, cicim wattpad'deki ilk kardeşim. Öyle bir şey olmayacak ama bazı olaylar için özel bölüm atacağım. Ama bu geçmişi deşmek amacı gütmeyecek.

Yani benim için uygun final yapıldı bitti. Özel bölümleri geleceğe yönelik yapacağım.

***

Öncelikle 20 bölümü gerçekten duygusal olduğum bir an sinirden yazmıştım. Pişman mıyım? Hayır ama baya bir uçmuşum. 

Demir'i yazarken abartılı yazdığımı düşünenler oldu.  Ben istedim ki hata ne kadar büyük olursa affetmek o kadar zor olur. Bu yüzden yazdıklarıma asla pişman değilim yine olsa yine aynı şekilde yazardım. Ama bunlara rağmen Demir'i affetsin diyenlerde oldu, herneyse.

Aslında hikaye ile ilgili daha uzun şeyler yazıp sizin sürekli sorduğunuz şeylerin cevabını vermek istiyordum ama onun için bile moralim yok. Finalin yorumlarını okumayı bıraktım. Ama lütfen artık mesaj atmaktan vazgeçin gerçekten sinirim bozuluyor. Beğenmiyor olabilirsiniz ama bu benim sinirlerimi bozabileceğiniz anlamına gelmiyor. Şuanki duygusallığımdan gerçekten yararlanılıyor ve buda beni gerçekten sinir ediyor.

Yine de başından buyana anlayışlı ve saygı sevgi çerçevsinde yanımda olan büyük bir okuyucu kitlesi vardı. Onlara çok çok teşekkür ederim. Gerçekten bana kendimi değerli hissettirdiler. Sizi gerçekten çok seviyorum.

SahibimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin