Merhabalar...

60.3K 1.5K 387
                                    

Ay gerçekten yazarken çok heyecanlandım :))

Uzun zamandır yazamadığımın farkındayım ama özel nedenlerim vardı, maalesef.. Bi bıcırığım oldu, canımdan bezdiren :) Zor günler geçirdim, çünkü kesinlikle hazır olduğum bir şey değildi. Her neyse konumuz özel hayatım değil.  Sizi iki konu hakkında bilgilendirmeye geldim.

İlk olarak 'Sahibim' kitap olacak mı? - Sizin sayenizde okadar çok 'Sahibimi kitap yapalım' teklifini aldım ki. Hikayem kitaplaştırılabilir seviyede bile değildi üstelik. Bunların nedeni sizlerin ilgisi, hikayeyi benimseyişiniz, sahiplenmenizdi. Bu yüzden hepinize milyonlarca kez teşekkür etsem bile az. En başta demiştim hikaye sizin ve sizin kalacak diye.

Bu nedenle; Hayır, kesinlikle kitap olmayacak. Öyle bir düşüncem hala yok. Sahibim 'wattpad' hikayesi olarak kalacak.

Ve ikinci olarak: özel bölümler hakkında bilgilendirme yapmaya geldim.  Özel bölümler gelecek. Ama bunu "Sahibim(Özel) " açacağım başlık altında yazacağım ve oradan devam edeceğim. 1-2 bölümle değil, daha uzun yazmayı düşünüyorum. En yakın zamanda tanıtımını yapacak ve okumak isteyenler için buradan duyuru yapacağım. 

Bana sormak istediğiniz, hakkımda merak ettiğiniz şeyler varsa (Özel-genel fark etmez)bu paragrafa yazın, duyuru zamanı hepsine tek tek cevap yazacağım.

Sizleri çok özledim, Kendinize iyi bakın :*

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 08, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SahibimWhere stories live. Discover now