Bir Reenkarnasyon Olayi

5.6K 136 21
                                    

1987 yilinin 10 Kasiminda akşam onceki hayatimdaki esimle beraber yolun karsisina gecmeye calisiyorduk.O esnada sarhos bir sofor bana ve esime carpti.Carpmanin ardindan esim yolun karsisina savruldu,bende savruldum yere dustugumde sol sakagima findik büyüklüğünde bir tas saplandi.Duser düşmez öldüm.
Kaza evime yakin bir yerde oldu ve etraftakiler basima toplandi,hemen bir ambulansla beni hastaneye goturduler.Beraberimde oğlum da vardi.Yanimda tanidik baska kimse yoktu.O sirada cebimde yuklu miktarda para vardi.Cocuklarim sogan ambarinda çalışıyorlardı onlarin parasiyla Arabistanda calisan oglumun gönderdiği paralardi.Ayrica cebimde ufak tefek seylerde vardi.Ölmustum ama hastaneye gonderiliyordum.Beni morg bölümüne indirdiler.Orada uzerimdeki esyalarla elbiseleri çıkartıyor lardi.Uzerimdekileri etine dolgun bir hemsire alıp posete koydu. Ama cebimdeki paralari posete koymayip kendi aldi.Oesnada paralarin nereye gittigini hic kimse sormadi.Ben gomuldukten sonra bana ait ziynet esyalarinin bir kisminin nereye gittigi anlasilamadi.Ben mezara girerken cocuklarim cok ağladı,bunun yaninda bir suru olay oldu.
Öldükten sonra ayni mahallede dunyaya geldim.2 2.5 yaslarindayken bir seyler hatirliyor fakat soyleyemiyordum.Evden surekli kaciyordum,onceki evimle simdiki evim arasinda yaklasik 600 m vardi ve ben tek basima kaciyordum.Beni goremeyince ya yolda ya da onceki evimde buluyorlar di. Oraya gittiğimde cocuklarimin kucaginda oturuyordum.evimi dolasiyordum.O yaslardayken surekli kacip onceki evime gidiyordum.
Ölümümle yeniden dogdugum tarih arasinda 20 gun var.O 20 gun icinde ne oldugunu hatirlamiyorum.Tek bildigim dogdugumda şakagimdaki iz kanamis.Bu hayatimdaki babaannem onceki hayatimdaki kizkardesimdi.Dogdugum da beni kanlar içerisinde gormus oradakilere "siz bu cocugu yikamadiniz mi"diyor.onlarda "yikadik ama kafasindaki izden surekli kan akiyor"demisler.Kafamdaki o iz simdi bir deri parcasi o kadar.

Türkiye de yasanmis cin ve hayalet olaylariHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin