Cin Hikayesi

2.7K 51 3
                                    

Annem bana da bir cin hikayesi anlattı.Hikayeyi dinlerken tüylerim diken diken oldu..."Sen dort yaslarindaydin,baban ikinci askerligine gitmisti.Soguk firtinali bir geceydi,cok kar yagmisti.Sana lazimligina kucuk tuvaletini yapturdum ve pencereden asagiya döktüm.salona cikip tuvalete goturmeye korktum evimiz cok eskiydi,baban olmadigi icin korkuyordum.
Ertesi gunler evde garip olaylar olmaya basladi,geceleri sesler duyuyordum,disarda salonda insanlar yuksek sesle konuşuyor kavga ediyorlardi. Kapilar carpiliyor camlara vuruyorlardi.Cikisa baktigimda kimseyi göremiyordum. Sana soruyordum,sen duyuyormusun diye duymuyorum diyordun.Sik sik bayilmaya baslamistim,asiri sevinince ve heyecanlaninca bayiliyordum.Sende de degisiklik olmaya baslamisti,asiri yaramaz,herseyi kirip döken;kedilerle kopeklerle boceklerle,akreplerle,sicanlarla,yilanlarla ugrasan,onlari yakalayip öldüren,fareleri kuyrugundan tutup kedilere atan bir cocuk olmustun.
Anneannenle Cinarlik mahallesinde Arap Hafiz diye biri vardi ona gittik.Arap Hafiz dedi ki,sacagin pencerenin altinda onlar toplanti halindeymis sen lazimligi onlarin kafasina bosaltmissin cocuklarindan biri zarar gormus,sana ve ogluna musallat olmuslar.
Bu tur olaylara subyan derlermis,bize musallat olan cin hristiyan subyanmis.Iste senin devamli buldum dedigin muskalar,basina sidik doktugumuz ve o nedenle bize musallat olan cinlerin sana zarar vermemeleri icin yapilan ve icinde Kuran âyetleri nin yazili oldugu hamuynulerdi.Onun icin bunlari uzun yillar tasiman lazimdi,sen kurtuldun ama ben hala kurtulamadim,halen bazi rahatsizliklarim devam ediyor.
Bu cinler bizden cok uzun ömürlü olduklari icin bizden alamadiklari intikamlarini gelecek soyumuzdan alirlarmis.Sana efsun hamuylusu a yaptırdım. Cocukken yilanlarla,akreplerle,ciyanlarla,böceklerle cok oynardin,düşer sik sik kolunu bacağını kirardin,kedi kopek isirirdi.Butun bu musibetleri uzaklastirmak icin,yilanlarin ciyanlarin,akreplerin seni sokmamasi icin Durmus a seni efsunlatmistim.Sana efsun hamuylusu yaptirdim sakin atma derdim.
Bizim evimizde bir yilan vardi cocukken.Annem bu yilandan cok korkardi.Evin sahibi derdi.Bu yuzden bayilma hastaligi vardi,yilani gorunce bayilirdi.Bize bu yilanin sokmasini ve dokunmasini onlemek icin bize muska yaptirmisti.Oysa yilan bize bir sey yapmazdi,evimizin altindaki tas sahanlikta sicak yaz gunlerinde seron tasin uzerine kivrilir yatardi.Bir bucuk metre kadar boyu vardi.Yilan bir gun evimizin yanindaki incir agacina cikmisti,annem gorunce ciglik çığlığa bayildi.Komsular kostu yilani öldürdüler

Türkiye de yasanmis cin ve hayalet olaylariHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin