Ölen Arkadas

2.6K 65 4
                                    

Size anlatacagim bu olay,üniversiteye hazirlandigim yillarda basimdan gecen maceralardan sadece bir tanesi. ..
Geceleri calismak bana daha cazip gelirdi hep.Bu yuzden en erken saat 4 te yatardim.Bir gece ablamla ayni odayi paylasmak zorunda kalmistim.(ablamin odasina kartonpiyer yapiliyordu) Ablam her zaman ki gibi erkenden uyudu.O gece tarih calisiyordum ve oyle bir kaptirmistim ki yaklasik 4 konu birden bitirmistim.Test kitabi alma için yandaki kitaplarimin oldugu kutuphaneye gittim ve bir kac test aldiktan sonra odaya döndüm. Geldigimde kitaplarin sayfalari karismis,kalemler yere düşmüş ve en korkutucu olani ise test cevaplarini yazdigim kagida nerdeyse okunmayacak kadar silik bir yaziyla beni hatirladin mi? yazilmisti.Biran kalakaldim ablama baktim misil misil uyuyordu.Ablamin yanina yaklastim,hafifce sirkeledim ve olanlari anlattim. Uykuya duskun biri oldugu icin gozlerini bile acmadan dinledi ve sacmalama yat artik,uykun gelmis senin dedi ve yatti. Bir an hak verdim,dislerimi fircalamak icin tuvalete gittim.icime bir korku dusmustu bi kere,aceleyle dislerimi fircaladim ve odaya geri döndüm. Aman allahim,aglamakli oldum bilgisayarim acikti,daha dogrusu acilmisti ve o yazinin yazili oldugu kagidin ustunde tatil resimlerimden biri duruyordu. Altinda ise simdi bir daha düşün,beni hatirladin mi yaziyordu.
Erkeklik yoktu artik aglamaya basladim,ablami kuvvetlice sarsarak uyandirdim ama bir yandan da agliyordum.Cunku o resmin cekildigi yaz,fazla samimi olmadigim ama cok iyi tanidigim bir arkadasim trafik kazasinda ölmüştü. Hickira hickira agliyordum,sinava bagli olarak icimdeki stresde patlak vermeye basladi ve koptum.Aradan 30-35 dakika kadar gecti,annem ve babam gelmis basucumda duruyorlardi.Gozlerime baktilar birer öpücük attiktan sonra isigi kapatip gittiler.Ablam seslendi iyimisin? evet dedim ve o da yatti.Sabaha kadar asker gibi uyanik olacaktim.Saatler gecti sabah ezanini duyuyordum.En buyuk korkudur aslinda benim icin sabah ezani.O muhtesem sessizlikte muezzinden cikan ilk ses yuregimi hoplatir hep.Uyuya kalmisim sonra,o gün ders calismadim ki bunun yaninda dersaneye de gitmedim zaten.Gece olmustu,yine ders calismiyordum sadece oturuyordum ve tv seyrediyordum.Uyuyakalmisim ruyamda Cem'i (ölen arkadasimi)görüyorum,bana sitem ediyordu ve neden mektup yazmiyorsun ,bana tatil reaimlerinden yolla gibi seyler fisildiyordu.Kan ter icinde uyandim.Birseyleri anlamak istiyordum ama kafayi yemek uzereydim.Sonra bitti,kesildi ama gecici bir sureymis.
Su an 27 yasindayim yanliz yasiyorum,sabahlari kalktigimda bazi resimlerimi yerlerde buluyorum. Benimle yasayan biri var.Belki de suan sizler gibi yazdiklarimi da okuyor...

Türkiye de yasanmis cin ve hayalet olaylariHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin