Dedemin Öğüdü

3.4K 77 4
                                    

Nevsehirdeki evimizde yanliz yasiyordum.Ertesi sabah bütün bi senenin yorgunlugunu atmak için Bodrum a gidecektim.Bavulumu hazirladim.Ancak icimde bir sıkıntı vardı.Yorgunluktan olduğunu düşündüm,ve yatağıma uzandim.Gozumu kapattigimda hemen uykuya dalmisim.
5 yıl önce sanssiz bir trafik kazasinda kaybettigimiz dedemi gordum,hiç degismemisti.Buyuk bir meydandaydi ortalik mahser yeri gibiydi.Olaylari gökyüzünde izliyordu zincirleme bir trafik kazasi vardi,bilet aldigim turizm sirketine ait otobüsün kaza yaptigini gordum.Yerler kan gölü gibiydi;aglayanlar,sinir krizi gecirenler ,birinin yuzunde aci bir gülümseme vardi.Kan ter icinde uyandim,yataktan firladim saat daha 4.25 ti.Otobus ise saat 7 de kalkacakti,gozlerimi kapatip uyumaya çalıştım ama aklim cok karismisti.Gozumu kapatmak istemiyordum,gozumu her kapattigimda dedemin yüzünü daha net görüyordum.
Olaylari dusunerek hazırlamaya basladim,saat gelince de evden ciktim.Otobusun kalkis saati gelmisti otogara giderken yolda insanlara carpiyor ,ozur bile dilemeden uzaklasiyordum.Korkak adimlarla otogara girdim,bir kac dakika sonra otobusum geldi.Bir sure sonra sis bulutu ardindan dedem karsimda bi de ne goreyim elini bana uzatip "gitme"diyor.O sirada yanimdan gecen bir beye su yasli adami goruyormusun dedim.Adam orada kimse yok deyince kendime geldim,ve kosarak eve döndüm.
Yatagima yigilip kalmisim,gozlerimi actigimda aksam olmustu.Televizyon acip biraz rahatlamak istemistim ki,birde ne goreyim haberlerde benim binecegim otobus kaza yapmis ve bütün yolcular ölmüş. Bir tek sansli kisinin ben oldugumu söylüyorlar.

Türkiye de yasanmis cin ve hayalet olaylariHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin