Bez Bebek

2.5K 58 10
                                    

Bu yasanmis olay,ister inanin ister inanmayin ama gercekten yasanmis hikayedir.
Annem ile konusurken konu cinlerden acildi,o gece saat 1:30 gibiydi bahcede oturuyorduk.Annem bana onlarin koyunde olan ilginc bir olayi anlatti.Bunlari yazarken bile tuylerim diken diken oluyor. Neyse anlatmaya baslayayim.
Annemlerin komsusu genc bir abla varmis,cocugu olmus,kiz cocuk dünyaya getirmiş.Gel zaman git zaman kiz 3-4 yaskarina gelince ahirin onunde cok oynamaya baslamis.Bez begi ile orda oynuyormus,annesi bu durumu takip etmeye baslamis.Cocuk ekmegin bir parcasini kendi agzina,bir parcasini da bez bebege yediriyormus.Cocuk akli iste diye annesi bir sey dememis.Megerse uc harflinin ayni yastaki çocuğu o kiza gorunuyormus.Bebegi seklinde geliyirmus yanina cocuk ile anlasiyormus,cocuk o kadar baglannis ki bez bebekle her yere gidip geliyormus.Annesi bu duruma bozulunca ben bu bebegin kafasini keseyim,atayim demis.Cocuk uyurken bebegi almis ve balta ile kafasini kesmis,bi bakmis kanlar fiskiriyo o anda kadina o bebegin annesi gozukmus,kadin oldugu yere yigilip kalmış.
Yemeden icmeden kesilmis kadin,kocasi da bunu bi hocaya goturmus,kadin olanlari hocaya anlatmis.Hoca cinlerle konusabiliyo ya bununla da konusmaya baslamis.Ne istiyorsun bu kadindan demis,cin aynen soyle demis o benim cocugumu öldürdü,bende onun cocugunu yada kendisini bogacam. Hoca eger bu kadina veya cocuguna bir sey yaparsan seni dugumlerim demis.Cin kaybolmus, tam 3 yil sonra kadinin kizini tandira iteleyerek kizin yanmasini saglamis.Cocugun annesinde muska oldugu icin ona bi sey yapamamis olan yine kucuk kixa olmus...

Türkiye de yasanmis cin ve hayalet olaylariHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin