Üç Gölge Köyü 4

1.9K 51 8
                                    

     Babama istersen polise haber verelim dedim. Gerek yok,bir sey yapamazlar iş işten geçti dedi. Şehire inecek miyiz baba dedim. Biz annenle inecez,emlakciya depozito verecez. En gec 45 gün sonra yeni eve taşınmış olacaz dedi. Peki baba dedim...Annem ve babam evden çıkar çıkmaz soluğu köyün hocasının yaninda aldım...Beni yine evine buyur etmemişti. Dedemden kalma tesbih elimdeydi,tesbihe ve yuzuge gözü ilisti henüz konusmaya baslamadan,ama bir sey demedi. Hocaya olanlari anlattim,sakin bir sekilde beni dinledi ve evine çağırdı...
     Hocanin bir kizi vardı. ..Kızı benle yasitti,yüzünü goremeyecegim bir sekilde sarmıştı...Hoca beni odasindaki minderlere oturttu. Bak oglum dedi,ne evinin camina tas atan,ne de koyunlarinizi parcalayan bu köyün insanlaridir.
     Insanoglu yillardir hirslari ugruna seytani vesveselere yönelir. Baban seni okutabilmek için çok uğraştı. Belki sen bilmiyorsun ama bütün köylü senin okul parani,yurt ucretini birlikte odedik. Ama babanin işleri bir türlü düzelmedi,duzelemedi. Bir gun baban sehirden bir adam getirdi,o adam eve şer ve şirden baska bir sey getirmedi. Baban istedigi parayi buldu ama...diyip sustu. Amasi nedir hocam dedim. Kimden ve nasil buldu bilemiyoruz.  Aklima gelen tek sey babanin cinnilerle işbirliği yapmış olmasi ki vaziyet onu gösteriyor dedi. Aklima direk dedemin evinin üst katindaki mücevher ve eşyalar geldi...
     Hocam dedim ben bu dakikadan sonra siz ne derseniz onu yapicam. Hoca bana kendisinin yeteri kadar tecrubeli olmadigini,diger komsu koyden Sah hoca isimli bir hocayi cagiracagini soylemisti. Acikcasi hocanin dediği her seyi yapmaya sicak bakiyordum,peki hocam dedim. Peki anne ve babama nasil davranmaliyim dedim. Oglum onlar ne olursa olsun senin annen ve baban...Durumdan haberdar olduğunu onlara hissettirme. Onlara karsi gelme. Geceleri onlarla ayni ortamda bulunma. Aynadan,tablodan,fotograflardan ve cam yuzeylerden uzak dur. Onlari izlediğini hissedebilirler dedi.
     Peki bu cinni varliklar ailemi ne zaman rahat birakacak hocam? dedim. Bunlari annen ve babandan ogrenmelisin ama bu noktada bunu yapamayiz...Cinninin ne istedigini cinniden ogrenicez evlat dedi.
     Büyük korku icine düşmüştüm,o sirada telefonum çaldı. Arayan babamdi. Hocanin yüzüne baktim,"konuşabilirsin" der gibi basini salladi. Telefonu actigimda babam gayet keyifli bir sesle evi tuttuklarini ve bu geceyi dayimlarda gecireceklerini söyledi. Evde tek kalacagimi soylediginde biraz urktum ama hocam telefondan tek kalacagimi duyar duymaz bana hemen bir muska hazirladi. Al oglum,belki daha sana ve evinize musallat olmamislardir ama sen yine de tasi. Cinniler yatsi namazindan sabah namazina kadar kapi esiginde bekler. Onlara firsat tanima. Namazini kil,iyi bir uyku çek.  Sigara içme,evde ateş ve duman olmasin dedi. Hocanin dedikleri bana huzur ve guven vermisti ama o gece hic de düşündüğüm gibi kolay gecmemisti. ..
     Eve geldigimde hava daha kararmamisti...Televizyonu açıp haberleri izlemeye başladım,uyuyakalmisim. Uyandigimda hava kararmisti. Ama anlamadigim bir sey vardi. Ben salonda televizyon karsisinda uyuyakalmistim ama gözümü açtığım oda kendi odamdi...Acaba uyku sersemi hatirlamiyormuyum falan diye düşündüm o an yastigima baktim. Yastigimda kan izleri vardı,sirilsiklam olmustu. Kafamin arkasina darbe aldigimda olusan yara kabuğunu atmış yataga kan olarak akmisti. Bunu bosverip salona gittigimde şok oldum. Kendimi koltukta uyurken görmüştüm. ..Herhalde hayatiniz boyunca gorebileceginiz en korkunç görüntü budur. Korku icindeydim gitmeye korkuyordum. Salondan kosarak ciktim ve lavobaya dogru kostum. Elimi yüzümü yikayip aynaya bakmamla çığlık attim. Aynada kendimi değil bir baskasini görmüştüm. Gozlerim masmavi ve anlamsiz bakiyordu,dislerim bir zifir gibi siyahti ve boynumdaki muskanin ucundan ayaklarima damla damla kan damliyordu. Bütün bunlar olurken bir sokla uyandim. Hepsi ruyaydi tabiki ama cok etkilemisti beni. Uyanir uyanmaz nerede olduguma baktim,salondaydim saat 01:18 di. Su icmek icin mutfaga gittim.

Türkiye de yasanmis cin ve hayalet olaylariHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin