Aynadaki Yuzler

2.2K 57 10
                                    

(Yaşanmış gerçek bir olaydır) . . .Yıl:1985

evliliğimin ilk günü banyoya gidip abdest almak için hazırlanıyordum bizim oraların adetidir gerdek gecesinden önce abdest almak ..

Gelinliğimi çıkartırken aynadan kendime bakıyordum eşimde beni izliyordu bir süre öylece baka kaldık birbirimize banyo'ya doğru adım attım ve eşimin gözlerini banyodaki aynada da görmeye devam ettim başta hayal sandım ama sonra gözlerime inanamadım aynada bir sürü suret fısıldamalar çığlıklar ve anlamadığım dilde konuşmalar kala kalmıştım bir şeyler beni çekiyordu kendine doğru.

Tepki veremiyordum aynayla aramda az bir mesafe kalmıştı vücuduma bir şeyler yapmaya başladılar evet bu tecavüzdü bir sürü belirsiz şekillerin vücudum için savaşıyordu.

ta ki bir besmele sesi duyana kadar devam etti bu ..

3 kişi bembeyaz içinde ellerinde kur'an dualar ediyorlardı.. Birden cinler ellerinde ateşlerle onlara doğru saldırmaya başlayıp beni çekiştirmeye başladılar ortada kalmıştım dualar git gide yükseldikçe ellerindeki ateş sönmeye beni de bırakmaya başladılar.

Bir perde oluşmuştu iki tarafın arasında cinler yalvarıyordu dua edenlere birer birer yok oluyordu herkes ve en sonunda etrafta bir şey kalmamıştı sonra sanki yeni uyanmışım gibi bir duyguyla kendime gelmeye başladım gözümü açtığımda hala yatak odasında eşimi beni izlerken bulmuştum olanlar bana saatlerce sürüyor gibi gelse de sadece saniyeden ibaretmiş..ve şuanda bana ne olduğunu anlayamamıştım. Aynalara gece asla bakmıyorum ve o günü bir sır gibi saklıyorum çünkü rüyamda sakın anlatma yoksa aynalar seni alıcak diye bir ses duyuyorum..

Türkiye de yasanmis cin ve hayalet olaylariHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin