Hastalik

2.8K 69 8
                                    

Hastalik kötü bir sey degil mi?Evet oyle...O gece annem yine kriz gecirip bayilmisti.Babam yurtdisinda oldugu icin annemle ben ilgileniyordum.O gece uyuyakalmisim,bir tikirti sesi duydum,annem gözleri kapali bir sekilde kapıyı zorluyordu.Anneme seslendikce kapiyi daha da zorluyordu.Kriz geciriyor sandim.
Hemen elimle omzunu tutup hadi yatagina yat anne dedim,bana elinin tersiyle öyle bir vurdu ki,kulagim cinladi.Sonra dondu yavas yavas yatagina yatti.Sabah anneme olanlari anlattim,olur mu kızım ne vurmasi ben sana kiyamam ki dedi.Evde delirecek duruma gelmistim.Yine bir gece annemi kendi kendine sert bir sekilde konusurken gordum.kizim olmaz,hayir kizim olmaz,bizden ne istiyorsun diyordu.
Gizli gizli dinlemeye devam ettim,annem ayaga kalkti bana dogru gelmeye basladi.Masada duran bicagi eline almisti ufak adimlarla ilerliyordu.Bende geri adim atmaya basladim,kosa kosa yukari ciktim,odama girip kapıyı kilitledim.Arkami donunce bir de ne göreyim annem benim yatagima uzanmis yatiyor.Sinir krizi gecirdim o an.Kapiyi actim kimse yoktu,asagi indim odalar bombostu.
Sanirim halisilasyon görmüştüm,sinirimi atmak icin dusa girdim,arkamda bir el hissettim,vucudumda nefes alip veriyordu.Kizlik organim aciordu,o an kitlenip kaldim hareket edemedim.Bir sure sonra düzeldi her sey.Banyodan ciktim,uyudum.
1 ay sonra her saat basi cocuk sesleri duymaya basladim.İnanilmaz bir sesti.Kulagimin dibinde hissediyordum,hocaya gittim,olanlari anlattim,hoca bana cinler sana asik olmus dedi.Gozlerim korkudan patlayacakti .Allah yardimcin olsun dedi hoca,eve gittim her yer dağılmış,annem yoktu.Sonra bir ses duydum banyodan,ufak adimlarla ciktim korka korka,kapiyi acar acmaz bir cocuk gördüm,saclari bembeyaz alninda tek göz.
Sarilmak istiyorum dedi,o an evden bir kactim tam kactim,su an o imamla evlendim.Artik ses duymuyorum.Namazimi kiliyorum ama bana hala seslenen kim?Ve annem nerede?

Türkiye de yasanmis cin ve hayalet olaylariHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin