Fal

2.2K 56 7
                                    


Olaylar yaklaşık 2 yıl önce başladi. Erzurumda yaşiyorum. Şimdi 17 yaşindayim. O zamanlar arkadaşlarla toplanir kahve içer güzel vakitler geçirirdik. Bilirsiniz kızlar arasinda vardir böyle şeyler.
Neyse ilk olarak farkinda değildim bu yeteneğimin ama daha sonra farkettim ki ben olacak olaylari daha önceden hissedebiliyordum. Öncelerde altıncı hissimin güçlü olduğunu sanıyordum fakat daha sonralarda daha farkli bişey olduğunu farkettim.
Kizlarla kahve içtikten sonra verin faliniza bakayim derdim. Nasil oluyor inanın bende bilmiyorum ama kahveye baktiğim an olacaklar içimden geçiyordu. Ne söylesem 2 gün içinde çikiyordu. Aslinda arada sırada namaz kılardim fakat haftada bir gün mutlaka kuran okurdum. Ama bu fal bakmaya devam ettikçe hepsinden uzaklaştim. Hayattan soğudum yani. Arkadaşlarim korkmaya başladi benden. Hepsi ilişkilerini kesti benimle şu an hiç arkadaşim yok. Neyse bu olaylar ilerledikçe ben iyice kötüleşmeye başladim. Okulda kuran derslerimiz vardi. Hoca tahtaya 2 cümlelik kısa bir sure yazdı. İkinci ders bunu bana ezbere verin dedi. Okuyup ezberlemeye çaliştim ama ben okudukça canım yanmaya başladi. Sanki bedenim yaniyor gibiydi. Kafama iğneler batiriyorlarmiş gibi oldum. Sıra arkadaşima canım aciyor zeynep dedim sesli bir şekilde. O da ne oldu dedi. Tam bu sırada ayaği kalkip hocam canımı yakiyorlar diye çığlık atmaya başlamişim. Hocam yardim edin, canimi çekiyorlar benden, ateşler basıyor demişim sonra kalkıp sıraları devirmişim. Beni tutmaya çalişan hocanin kolunu ısırmış bağırarak koridora çikmiş orda bayilmişim (arkadaşım anlattı bu olanları ben sadece hocam canımı yakıyorlar dediğim yere kadar hatirliyorum). Uyandiğimda rehberlik odasindaydim. Hocalar başima dikilmiş ambulansın gelmesini bekliyorlardi. Ambulans geldi gitmek istemiyorum dedim iyim dedim gitmedim. Aileme bundan hiç bahsetmedim. Bir hafta boyunca saçma sapan sesler duydum. Olaydan bir hafta sonra annem bir sabah hadi kizim kalk okula geç kaldin diye uyandirdi beni. Tamam anne sen kahvaltiyi hazirla geliyorum ben dedim. Tamam dedi çikti fakat çok tepkisizdi annem yani çok farkliydi olduğundan. Üstümü giyip çiktim mutfağa girdim ki hala kahvalti hazir degil, çay bile koyulmamiş. Hemen annemin odasina gittim. Birde ne göreyim annem yatağinda uyuyor. Hemen uyandirdim anne beni uyandirip niye bir daha uyudun dedim. Ne seni kaldirmasi kızım ben hiç kalakmadim ki dedi. Ağlamaya başladim. Annem beni bi hocaya goturdu. Hepsi faldan olmuş dedi. Fal baktiğin için, altıncı hissin kuvvetli diye sana musallat olmuşlar fakat güçlü değiller merak etme dedi. O gün bu gündür fal bakmiyorum ama çevremde hiç kimsem kalmadi. Herkes benim cinli olduğumu düşünüyor artik. Demem o ki eğer sizinde böyle bir yeteneğiniz varsa gerektiği yerde kullanın. Ben pişmanım....



Türkiye de yasanmis cin ve hayalet olaylariHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin