'Tanışma Partisi!'

16.1K 773 40
                                    

Profesör Zac , herkes karşılaşmasını bitirdikten sonra herkesin dövüştüğü kişiyle çalışmalar yapmasını istemişti . Dylan düşünceli gibiydi . Bende dikkatinin geri gelmesi için savunma yaparken karnına dirseğimi geçirdim . Dylan bir adım gerilerken , “Hey ne yaptığını sanıyorsun sen ? “ dedi .

“ O zaman dikkatini ver ,dikkatini başka şeylere harcama . “ dedim ve Sofiaya baktım . Sofia ,Brenda ile birlikte olmuştu . Brenda sandığından daha iyi çıkıp Sofia’ı fena benzetmişti . Dylan , Sofiadan ayrılalı sadece bir iki saat oluyordu . Onu düşünmesi doğal ama burada çalışma yapmamız gerekiyordu .

Dylan bana karşı,“Ben dikkatimi gayet buraya veriyorum.“ dedi.

“Tamam her neyse . Devam edelim. “ dedim .

“ Biraz muhabbet etmeye ne dersin ? Sürekli çalış çalış nereye kadar . “ dedi Dylan .

“ Benim çalışmam gerekiyor Dylan . Sen uzun zamandır burada olabilirsin ama ben yeni geldim ve ilk günümü sohbet ederek harcayamam . Şimdi benimle çalışacak mısın yoksa ben surda ki kum torbalarına doğru ilerleyeyim mi ? “ dedim .

“Tamam . Senle de bir şey konuşulmuyor .Bu melez doğasında var galiba . “ dedi ve bana doğru yumruk atmaya başladım .

“ Melezim diye ayrı bir doğam yok Dylan . Bende sizin gibi düşünebiliyorum . “ dedim .

“Pek sayılmaz .” dedi .

“Neden ? “ dedim.

“ Seninle karşılaştığımdan beri bana nasıl davranıyorsun farkında mısın ? “ dedi .

“Nasıl davranıyorum ? Agresif mi ? “ dedim.

“Evet bak sende fark etmişsin demek ki .“  

Kıkırdadım ,ve ardından savunma yapmasını Dylan'a bıraktım ve ben ona yumruk atmaya başladım .

“ Yapma ya ?! Bak etrafına bana normalmişim gibi davranan tek bir kişi bile yok . Herkes melezim diye en güçlüyüm triplerine girdiğimi sanıyor . Bundan hoşlanmıyorum . Kendimi böyle farklı tanıtmak istemezdim . Profesörlere ne demeli ? Beni ilk düelloya kaldırdı . Hemde okulun en güçlüsüyle . Ben hayatımda ilk düellomu seninle yaptım ve bunun hiç kimse umursamıyor . “ Diye söylene söylene ona yumruk atıyordum , oda bana karşı savunma yapıyordu . Galiba farkında olmadan ona ne düşündüysem hepsini söylemiştim . Sinirlenince hep böyle olurdu.

Dylan bileklerimden tutup beni durdurdu ve hala parmakları bileklerime bağlıyken , “Ne yani , bu senin ilk dövüşün müydü ? “ dedi şaşkınca .

“ Tek düşündüğün şey bu mu gerçekten ?! Hem senin bileklerimle sorunun ne ? “ dedim . Dylan bileklerimi hemen bıraktı .

“Tamam anlıyorum senin bugün iyi günün değil anlaşılan . O yüzden bu hâllerini alttan alacağım . “ dedi .

“Teşekkürler . “dedim sanki çok büyük bir iş yapıyormuş gibi .

“Merak etme profesörler sadece senin gelişine seviniyor olmalı . Diğerleri de bir zaman sonra alışırlar . Kendini iyi hissetmemen normal . Farklı olmanın ne demek olduğunu bilirim . “ dedi . En azından içimde yanan aleve biraz su serpmişti . Kafamı salladım . Acaba farklı olmaktan kastı neydi ?

***

Profesör Zac ,parti için hazırlanmamız için bizi serbest bırakmıştı . Bense Profesör Deal'in odasına gitmiştim . Oda parti konusu yüzünden daha bir şey söylemeden hazırlanmamı söylemişti . Ne iyi kalpli Profesörlerimiz var öyle değil mi ?  Brenda beni kapıda bekliyordu .  Çıktığımda bir takım sorulara maruz kalmıştım . 'Ne konuştunuz ? ‘ ,'Neden bu kadar erken çıktın ? ‘,' Sorun ne ? ‘ .

UYUMSUZ PRENSES(Düzenleniyor  )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin