Oyun

8.2K 425 21
                                    

Çadırın içinde bir o yana bir bu yana dolaşıyordum.

" Bella bir yerde sabit kal artık . Sakin olmaya çalış"

" Sakin olamıyorum Dylan kız geldi resmen üzerime kanı boşalttı . Orda sen beni tutmasaydın ben ne yapacağımı biliyordum ama daha onunla işim bitmedi ! Görecek o kaltak kiminle uğraştığını !! " dedim ve soluğu dylanın yanında aldım. O bana sırıtıyordu . O öyle gülümseyince  benim içimdeki yağlar eğriyordu . Yakında bir kibritten farksız olmayacaktım. Somurturken yavaş yavaş gülmeye başladım.  Onu böyle görünce gülmemek elde değil . Dylan yanıma iyice yaklaştı ve bana doğru eğildi.

" Sen nesin ya ? "

" Sorduğun sorumu Dylan melezim ne olucak açıklama mı da ister misin? " dedim . Dylan kısa bir gülüşten sonra devam etti.

" Sinirliyken bile güzel olmayı nasıl başarıyorsun hayret ediyorum ? " diye sordu.

" Istersen sanada öğrete bilirim? " dedim.Dylan sinsi sırıtışlarından birini yaptı. Ah hadi ama cidden mi ?!

" O manada söylemedim Dylan ne kadar fesatsın . " dedim.

" Ben mi asıl sen fesatsın be ben birşey demedim bile . "

" O sırıtış neydi ozaman?! "dedim.   Oda kafasını geriye attı ve eliyle boynunu tuttu .

" Ne sırıtışı ?! " dedi .

" Sinsi sırıtışı . " dedim umursamaz tavırla .

" Sen sırıtışlarıma lakaplı mı takıyorsun ?! "

" Yooo ... aman be senin de yüzden fazla sırıttışın var sırıtma o zaman . " dediğimde kahkaha attı .

"Bu da aptal sırıtışı . " dedim ve göz devirdim . Oda göz devirdi ve çantasının yanına gitti. Bir hışımla üstünü çıkardı. Hemen arkamı döndüm . Oda hemen gülmeye başladı . Tabi ondan kaçar mı salak ? Ama seviyorum napıcaz ?   

 
Dylan arkadan bana sarılınca ona döndüm en azından  üstünde t-shirt vardı.  Boynuna ellerimi doladım ve sıkıca ona sarıldım . Oda belime sıkıca ellerini sardı .

⛀⛀⛀⛀⛀⛀

Dylanla bir ağacın dibine kurulduk. Sofia da bize yakın bir yerde arkadaşlarıyla sohbet ediyordu.  Ona en ölümcül bakışlarımdan atıyordum. Sofia da bana bakmaya cürret  bile edemiyordu.  Tabi sen git Melez prensese kafa tut ne olacağını gör pis cadı.

" Bella kızı bakışlarını öldürdün . " dedi Dylan bende ona döndüm .

" Kapa çeneni ! Şu an meşgülüm görmüyor musun? " dedim Sofiaya geri döndüm. Dylan kısa bir kahkaha attı.  O sıra yanımıza Dylanın yanında gördüğüm çocuklar geldi.  Üç kişiydiler .Dylan ayağa kalkıp arkadaşlarıyla Erkekçe sarıldılar.

"Merhaba yenge en sonunda tanışa bildik ben Scott . " dedi içlerinden biri ve elini uzattı bende elini tuttum . Yenge kelimesi bana bir garip gelmişti.

" Bende Bella . " dedim .

" Biliyoruz Dylan sayesinde abi seni dilinden düşürmüyo çocuk . " dedi Scott . Bende gülümsedim . Oda gülümsedi ama bi anda gülümsemesini soldu . Dylan ona kötü bakışlar atıyordu. Scottın yanındaki çocuk bana elini uzattı bende uzattım .

" Bende Tyler . " dedi çocuk . Yanında ki de aynı tokalaşmayı yaptık .

"Corley . " dedi bende onları gülümsedim . Hepsi bir birinden yakışıklıydı. Dylan kadar olmasalar da .

UYUMSUZ PRENSES(Düzenleniyor  )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin