Komşunun kızı !

4.8K 275 29
                                    

Yolculuk hala bitmemişti ama herkes bitmiş durumdaydı . Yorgunluktan herkes belli aralıklarla uyanıyordu . Yolcuğun tamamı uyuklamalar ve arada çıkan sohbetlerden oluşuyordu . Her fırsatta herkese hem teşekkür ediyor hemde bulundukları yaşamlardan vazgeçtikleri için özür diliyordum . Bunu onlara nasıl ödeyeceğim konusunda hiç bir fikrim yok . Çok sık mola vermiyorduk . Şuana kadar sadece bir kere mola verdiğimizi hatırlıyorum . Onda da herkes kanlı kıyafetlerini değiştirmişti . Bir gündür yoldaydık sanırım . Çünkü güneş bir kere doğup batmıştı ve şimdi de doğmak üzereydi .

Etrafı şöyle bir kolaçan ettiğimde Adını yeni öğrendiğim Soförümüz Watson dışında herkesin uyduğunu gördüm . Watson'a bir kaç kere arabayı kullanma teklifi gelmişti ama o hepsini reddetmişti . Bu onun görevi olduğunu ve buna alışık olduğunu söylemişti . Bizde fazla üzerine gitmemiştik . Yolculuğun ne zaman biteceğini bilmiyordum ama ne kadar uzak olursak o kadar güvende oluruz .Dünyanın diğer ucuna gitmeye razıydım .

***

"Bella aa yeter be kalk artık . " homurdana homurdana açtım gözlerimi . " Ne oldu be ?! " dedim boğazımın acısıyla . Uzun zamandır kan içmediğimi hatırlattı bana bu acı . " Sabah oldu . " dedi Brenda .

Sabah mı ? Neredeyim ? Hemen yataktan fırlayıp etrafa bakındım . "Merak etme profesörün evindeyiz . Bizi hiç kimse bulamaz . " Dedi yatağın köşesine oturup . " Maalesef artık oda arkadaşım değilsin . " dedi üzgün görünmeye çalışarak .

" Hmm öyle mi ? Peki kim oda arkadaşın ? " dedim .

Otuz iki diş sırıtıp "Thomas . " dedi . "Salak ya . " Diyip kıkırdadım . " Dur asıl bombayı söylemedim . " dedi .

"Sence Alice 'in oda arkadaşı kim ? " Dedi . Kaşımı kaldırıp "Kim ? " diye sordum . " Acaba kim? " dedi . Belli ki ağzından zorla laf alacaktık . Ama ben biliyorum nasıl alacağımı .

" Pekala sen söyleme bende Alice sorarım . " dedim ve ayağa kalktım .

" Ya... ama ... of tamam be. Corley . " dedi .

" Ah aman tanrım yani sen şimdi onların . " dediğimde kafasını salladı . " Ama emin değilim . Çok fazla kavga ediyor gibiler . " dedi . Gülüp kapıya ilerledim . Brenda da arkamdan geldi . Çocukların sesini aşağıda duyabiliyordum . Sağ tarafa doğru ilerlediğimde Brenda gülüp " Yanlış taraf prenses merdivenler sol tarafta . " dedi . " Ah öylemi ? " dedim mahçup bir şekilde ve sol tarafa ilerlemeye başladım. Brenda gülüp arkamdan geldi . Merdivenlerden aşağıya inip sesin yoğun olduğu bölgeye gittim . Herkes oturma odasında oturmuş bir şeyler konuşuyordu .

" Hayatta olmaz benim toza karşı alerjim var bir kere . " dedi Scott .

" Yalan atma lan vampirsin sen . " dedi Tyler ve yanındaki yastığı ona fırlattı .

" Günaydın . " dediğimde herkes dikkatini bana verdi . " Günaydın " dedi herkes bir yandan . Gülümsedim . Sonra etrafa göz gezdirdim . Profesöre göre klasik ve sade bir evdi . Etrafta kalabalık hiç bir şey yoktu . Gerektiği kadar eşya vardı ama burayı biraz renklendirmek gereke bilir . Çünkü evde hiç aksesuar yoktu .

 Çünkü evde hiç aksesuar yoktu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
UYUMSUZ PRENSES(Düzenleniyor  )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin