Duyuru !!

2.5K 119 31
                                    

Arkadaşlar biliyorum yeni bölüm bekliyorsunuz . Bende yayınlamayı çok isterim ama bazı sorunlarla karşılaştım . Rahatsızlandım , telefonum kırıldı onunla uğraştım ve bunun gibi bir sürü sorun ortaya çıktı. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim .

Yeni bölüm uzun olucak ve heyecanlı bir bölüm sizi bekliyor . Bölüm ya haftaya gelicek yada ondan sonraki hafta belki bayramın ortasında bile yayınlıya bilirim . Sadece beklemeniz değecek bir bölüm hazırlamayı düşünüyorum . Umarım bana fazla kızmazsınız . Size çok teşekkür ederim . Sizleri kucak dolu sevgiler ve öpücükler yolluyorum.

Madem bölüm yayınlayamıyorum . Sohbet edelim . Yazınız nasıl geçti ? Umarım mutlu ve güzel bir yaz geçirmişsinizdir . Okulların açılmasına az kaldı nasıl hissediyorsunuz ? Buradan bile isyan seslerini duyar gibiyim . Size bütün içtenliğimle katılıyorum .

Biraz hikayenizden bahsedelim isterseniz.

Sizin en sevdiğiniz karakter kim ?

Kitaba tekrar girmesini istediğiniz bir karakter varmı ?

Kitabın genel konusu hakkında düşünceleriniz neler ?

Şu ana kadar en nefret ettiğiniz karakter ne peki ?

Bir birine yakıştıdığınız kişiler kimler ?

Peki hikayemizin en iyi çifti kimler ?

Bu sorulara vereceğiniz cevaplar benim için çok değerli . Çünkü bu hikayeyi biçimlendiren sadece ben değilim . Emin olun sizin yorumlarınız da bazen bana apayrı fikirler verebiliyor .

Isterseniz bazı bölümlerin sonuna ya da bölüm yayınlayamadığım zamanlar böyle bölümler koya bilirim ? Hatta belki sizin sorularınızı cevaplayabilirim ?

Sizleri çok seviyorum .

Yeni bölümde görüşmek üzere hoşçakalın ♡♡♡

UYUMSUZ PRENSES(Düzenleniyor  )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin