Kısa Yol

5.4K 334 20
                                    

"Gabriel ? " dedim soru sorarca. Birşey demeyip başını salladı . İnanamıyorum . Bulduk . Daha doğrusu o bizi buldu . "Bir haftadır seni arıyoruz . " dedim yanına yaklaşırken .

" Bu koca lanetli ormanda tek beni aramak için mi geldiniz ? " başımızı salladık hepimiz .

" Ah çocuklar siz ciddi misiniz ? Burası lanetli bu ormana gelmek isteyen tek deli sizlersiniz galiba . "

" Arkadaşımız için geldik Gabriel . " dedi Dylan öne çıkarak .

" Ah tanrım Dylan bu sen misin ? " dedi Gabriel gözleriyle Dylanın her yerini süzdü .

" Evet benim yaşlı moruk . " dedi Dylan ve Gabriele sarıldı . Ayrılınca Dylan bizi tek tek gösterip isimlerimizi söyledi .

" İzebella , Teressa ,Alvin , Tyler . " dedi .

" Memnun oldum çocuklar da keşke olmasaydım . Ne işiniz var sizin burada . " dedi sitem edercesine.

" Arkadaşımız Thomas kötü ruh tarafından ele geçirildi . Onu çıkarabilecek olan tek siz varmışsınız . "

" Yüzyıllardır görülmeyen birşey bu nasıl olabilir ? Bu çok kötü bir büyü en kötü büyülerdendir . Yapılması çok zor . " dedi şaşkınlığını dile döküyordu.

" Evet bu yüzden yardıma ihtiyacımız var Gabriel . " dedi Dylan . Teressa ve Alvine baktığımda onlar da şaşkına çevrilmişti . Onlar da olayı daha yeni duruyordu . Teressanın yerle göğü inlettiği mevzu işte buydu . Bi anda söyleyince ikiside otomatik olarak şaşırmışlardı.

" Hadi gelin çocuklar . " Dedi Gabriel ve onu takip etmemiz için işaret yaptı . Bizde yaptığı harekete uyup onu takip ettik . Ben Dylanın kolunun altına girerken Gabriel bize kaçamak bir bakış attı ve gülümseyip önüne döndü .

" Aramızda bir melez ha hemde özel güçleride var . Bu gerçekten doğaya aykırı . Çok şanslısın İzebella . " dedi Gabriel . Ben ise gülümsemekle yetindim . Ben o uçurumdayken melez yüzüm yoktu . Ondan sonra da melez yüzümü ortaya çıkardığımı hatırlamıyorum . Bunu nasıl bile bilir ki ? Acaba biz kavga ederken bizi mi izliyordu ? Bu çok garip bir histi . Onu bulmuştuk ama yine içim kötüydü . Ya kabul etmezse ? Bu bütün çaba boşa gidicekti . Ve bu en son istediğim şey . Bütün düşüncelerimden kurtaran beni Dylanın başıma kondurduğu sıcak öpücüğüydü.

" Gabriel neden burada kaldığını öğrenebilir miyim ? Sonuçta dışarı çıkabilme şansın var . " diye sordu Teressa .

" Hepsini konuşacağız çocuklar merak etmeyin yaklaşmak üzereyiz . " Dediğinde . " Nereye ? " diye sordum .

" Benim yaşadığım yere . " dedi kısaca . Yaklaşık yarım saat bir yürüyüşün ardından en sonunda Gabrielin evi görüş açımıza girmişti . Evin etrafı bitkilerle kaplıydı ve adeta bir ağaç ev misaliydi . Gayet güzel duruyordu . Eğer bu ev bu ormanda olmasa ben bile rahatlıkla kalabilirdim.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
UYUMSUZ PRENSES(Düzenleniyor  )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin