Plan

6.4K 385 13
                                    


Dersin bitmesine birkaç dakika kalmıştı ve Sofia şu ana kadar durmadan Dylanla konuşuyordu ama Dylanın gıkı dahi çıkmıyordu. Thomas derse girmemişti. Brenda da kafasını sıraya koymuş ya uyuyor yada düşünüyordu. Ben uyuyacağını zannetmiyordum. Thomasın hala Alicenin odasından çıkmasına anlam verememiştim. Alice de hiç görmemiştim. Aynı sınıfta değildik bu yüzden fazla görüşmüyorduk. Ama ondan birkaç cevap almam gerek.

"Bella , Dylan , Teressa, Brenda ve Alvin . " adımı duyar duymaz kafamı profesöre çevirdim . " Bu beş kişi ders bitince Profesör Dealnın yanına gidiyorsunuz. " dedi emir verirce. Niye emir veriyorsun ki sanki kibarca söylesen gitmicez. O bu değil de neden çağırdı acaba ? Özel güçleri dersinine de bir süre ara vermiştik. Tabi nedenini bilmiyorum. Zil çalar çalmaz Brendayı dürttüm.

" Brenda hadi kalk profesörün yanına gideceğiz . " dedim . Brenda da başını kaldırdı ve derin bir nefes alıp ayağa kalktı. Bende onunla birlikte kalktım. Dylan da kalkınca Sofia da peşinden kalktı.

" Sofia otur oturduğu yerde ben profesörün yanına gidiyorum. " dedi sofianın yüzü asıldı ama benim onları izlediğimi görünce hemen yüzünde güller açtı . Varya bu kız vampir olmasa oyuncu olabilirdi. Dylan yanımdan hızlı bir şekilde gitti. Numara olsa bile koyuyor be . Öyle yanımdan yüzüme bakmadan çekip gitti. Ay ağlıcağım. Yanlış mı yapıyorum?

"Daha fazla ne kadar devam edeceksiniz bu oyuna ? " dedi sessizce Brenda kafamı sallayıp kendime geldim.

" Bu iş bittikten sonra. " dedim kapıya doğru ilerlerken. Profesör Dealın odasına geldiğimizde sayılan beş kişi burdaydı.

" Sizde geldiğiniz göre konuya girebilirim. Vampirler ve kurtlar arasında yapılacak yarışma tam olarak bir aya sonra ve bu yarışmaya bu beş kişi katılacak. Aramızda bir melez olması bizim için de avantaj . Size güveniyorum çocuklar yüzümü kara çıkarmayın. " dedi bir solukta.

" Peki geçen sene kim kazandı ? " diye sordum.

" Onlar ama ondan önce üç kere üst üste biz aldık . " dedi Profesör bende kafa sallamakla yetindim.

"Bella ve Dylan dışında herkez çıkabilir . " dediğinde onlar teker teker odadan çıktılar odada tek profesör Deal ben ve Dylan kaldık. Bizde Dylan ile birlikte profesörün konuşmasını bekledik.

" Çocuklar siz en güçlülerimizsiniz. Profesör Zac birkaç günlüğüne özel bir göreve gitti. Sizlerden onun yerini almanızı istiyorum. " Dedi . Şu özel görevi çok merak ettim doğrusu .

" Profesör emin misiniz ? " diye sordu Dylan .

"Eminim çocuklar hem sizin içinde iyi olacak . " dedi Profesör . Gerçekten iyi olabilirdi .Zaten dersleri de pek dinlemiyorduk. Dylan ile aynı anda birbirimize döndük . Onaylar biçimde gözlerini kapattı ve gülümsedi bende gülümseyip profesöre döndüm.

" Tamam ozaman . " dedim .

" Ne zaman başlıyoruz ? " dedi Dylan .

"Hemen şimdi . " dedi Profesör . Dylan başıyla onayladı . Bende kapıya yöneldim . Arkamdan da Dylan geldi . Odadan çıktığımızda dışarıda biri var mı diye baktım ama kimseyi göremeyece hızla Dylana döndüm ve sıkıca sarıldım . Dylan da bana sıkıca sarıldı.

"Daha fazla dayanamadım . " dedim ve güldüm . Oda güldü ve kokusu derince içine çekti. Bende o deniz kokusunu içime çektim. Huzur vericiydi. Uzun bir süre böyle kaldıktan sonra ayrıldık .

" Hadi spor salonuna gidelim . " dedi bende kafa salladım ve birlikte spor salonuna gitmeye başladık.

" Ee Sofia nasıl ? " Diye sordum . O da bana yandan bi bakış attı .

UYUMSUZ PRENSES(Düzenleniyor  )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin