Doktor olmak ister miydin ?

4.1K 248 33
                                    

"Ben... " dediğimde herkes bana odaklanmıştı . Ne diyecektim şimdi ? Herşeyi mahvetmeden önce bir şey demem gerekiyor ." Benim alerjim var . Anında şişiyor ve kaşınıyor o yüzden sildirmek zorunda kaldım.'' dedim .

'' Aa öylemi çok canın yandı mı ? '' dedi Emily yüzünü ekşitip.

''Mağlesef .'' dedim . Bunu da atlatmıştık sonunda yani sanırım, umarım öyledir . Bir süre aramızda sessizlik olduktan sonra Emily tekrar konuştu .

'' Şey...özel olmazsa bir şey sorabilir miyim ? ''dedi . ''Emily insanları sorularınla boğuyorsun . '' dedi Ken bıkkınlıkla . Emily Kene ters ters baktıktan sonra bize geri döndü . ''Pardon . '' dedi .

''Sorun değil aslında biraz kafamız dağılıyor.'' dedi Brenda .

''Aynen sorabilirsin . '' dedi Alice. Emily Kene bakıp zafer edası ile sırıttı. Ken de göz devirip başka bir yere odaklandı .

''Şey görünüşe göre siz ikiniz ve siz ikiniz çiftsiniz yani çıkıyorsunuz .'' diyip bir Dylan ile beni bir de Brenda ile Thoması gösterdi .

''Evet . '' dediğimde Ken bana döndü . Ama ben Emily'e bakıyordum .

''Nasıl sevgili oldunuz ? '' dediğinde Dylan ile birbirimize bakıp gülümsedik.

''Ay ben anlatayım mı ? '' dedi Scott.Dylan kaşları çatık bir şekilde Scotta döndü .

'' Şimdi bu iki çift aynı gece sevgili oldular . '' dedi.

''Aa cidden mi bu bir tesadüf müydü ? '' dedi Emily . '' Evet ne kadar güzel değil mi ?'' Dedi Scott . Onlar sohbete dalmışken Dylan kulağıma eğilip , " Dışarı mı çıksak ? " dedi. " İyi olur . " dedim ve Brenda'yı dürtüp biraz dışarıda duracağımızı söyledim. Sonra Dylan herzaman ki gibi kolunu belime sararken dışarıya adımladık . Dışarıya çıkınca derin bir nefes alıp bankların bir tanesine oturduk . Herkes içeride olmalıydı çünkü dışarıda çok az kişi vardı .

"İyi düşündün yani şu alerji olayını . " dedi .

" Dimi bir an ne yapacağımı bilemedim .Eskiden çok kitap okurdum . Eğer bir vampir olmasaydım kesinlikle bir doktor olurdum . " dedim kıkırdayıp . Oda gülüşüme katıldıktan sonra bir sessizlik oldu .

" Vampir okuluna geldiğine pişman mısın ? " diye sordu Dylan bir anda .

" Neden soruyorsun ? " dedim .

" Bilmem içimden öyle geldi . Aslında sormak istediğim tam olarak şu Doktor olmak ister miydin ? " diye sordu . Bir an içimi bir üzüntü duygusu çöktü .

" Eğer bir insan olsaydım. " diye başladım . " Doktor olmak istemezdim . Çünkü eğer insan olsaydım kesinlikle kan beni tutardı. " dedim . Dylan bana bakıp kıkırdadı . Bende ona katıldım .

" Dylan vampir okuluna gitme sebebim kesinlikle sendin , Brenda , Thomas , Scott , Tyler , Corley ve Alice . Ben siz olmasanız . Sen olmasan o okulda bir saniye bile duracağımı sanmıyorum . İnan bana . Ben okula ilk geldiğim zaman tek düşüncem . Birbirimize ölümüne bağlı arkadaşlarımın olmasıydı ve bunu başardım öyle değil mi ? " dedim .

" Hemde fazlasıyla . " dedi ve beni kendine çekip sarıldı . "Seni seviyorum melez kız . " dedi yanağımdan öpüp . Bende gülümsedim . O sıra Dylanın telefonu çaldı . Hemen cebinden çıkartıp numaraya baktı . Bende eğilip aynı Dylan gibi numaraya baktım . Kaydedilmemiş bir numaraydı .

" Açsana . " dedim . Başını sallayıp telefonu açtı ve kulağına getirdi . Bende işitme duyumu genişlettim.

" Efendim ? " dedi Dylan .

UYUMSUZ PRENSES(Düzenleniyor  )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin