"Peki ya ne zaman? "

2.4K 133 27
                                    

*Bella'nın Ağzından *

''Biri ziyaretimize geldi . '' dedi Scott . Anında vücudumu saran endişe ile ''Kim?!'' dedi Dylan. Kral  demesinden o kadar çok korkuyordum ki ama eğer babam geldiyse okula gelmezdi ve Scott şuan olduğundan daha tedirgin ve gerilmiş olurdu . Yani öyle umuyordum .

"Kim Scott söylesene ?! "Dedim .

"Gelip görmeniz gerekiyor . "Dediğinde arkasını dönüp gelmemizi işaret ettiğinde Dylan ile birlikte Scott'ı takip ettik . Scott bizi kantine götürdüğünde gözlerim ilk önce çocukları sonra tanımadığım Bir çocuk ile karşılaştı . Kantindeki kalabalığı bizim çocukların olduğu masa kaplıyordu . Onların yanına gidip çocuğa tıp tip baktım . Tahmini on beş on altı yaşlarında kumral bir çocuktu . Dylan kendine ve bana başka bir masadan sandalye çektiğinde sandalyeye oturup masada ki olaya dahil olduk .
Ama kimse ne konuşuyor ne de bir ses çıkarıyordu .

"Ee?"dedi Dylan .

"Thomasın kardeşi Jensen . "Dedi Brenda .

"Nasıl yani ? "Dedim .

"Neden garipçe bakıyorsunuz ki bana . Abimi arıyordum ve bir yıl sonra bir kasabanın bir köşesinde buldum . "Dedi Jensen  .

"Biz ona bir şey söylemiyoruz zaten Jensen bizim garipsediğimiz sen daha reşit bile değilsin burayı nasıl buldun ki  ?" Dedi Corley . Koca Kral Klaus bile neredeyse bir aydır burayı ararken onun bulması gerçekten akıl alır bir şey değildi .

"Ya bir rahat bırakın çocuğu . Eminim abisini burada bulduğuna seviniyordur ama bizi göreceğini tahmin etmemiştir herhalde . "Dedi Alice .

"Ben Bella bunlarda Dylan , Scott , Corley , Tyler , Alice ve Brenda . "Dedim  ve herkesi teker teker gösterdim .

"Çok hatırlarım ya .  Siz neden böyle solgunsunuz ?  Özellikle de abim ."Dedi Jensen .

"Hatırla diye söylememiştim zaten . "Dedim trip atar gibi .

"Tamam Bella sen sus en iyisi . "Dedi Dylan ve yandan bana sarıldı . İyice somurttum .

"Bak Jensen sen geri dönsen iyi olur .  Bilmediğin şeyler var  anlamıyorsun  ." Dedi Thomas .

" Hayır anlamayacağım ne olabilir ki ? Hasta mısın ? Kanser misin ? Yani beni bırakıp gitmenin nasıl daha iyi bir açıklaması olabilir ki ? Sen neden burada olduğunu söylemeden ben hiç bir yere gitmiyorum . "dedi Jensen .

"Ne konuşuyorsun ya ? O evden ayrılmam gerektiği için ayrıldım kendi isteğim ve hür irademle . Neden beni arama gibi bir zahmette bulundun ki ? "Dedi  Thomas .

"Çünkü kafamı karıştıran sorular olduğu için . Mesela neden evden ayrıldın .  Bunu senin istemediğini biliyorum . Anne ve babamı takmıyorum bile beni niye tek başıma bıraktın ? Hemde onların içine . Benim  cevaplarını öğrenmek istediğim sorular bunlar işte abi !" Dedi Jensen .

"Sen eski abinin artık bu olduğunu mu sanıyorsun ? "Diyip kendini gösterdi Thomas . "O olamadığını görebiliyorum ! "Dedi Jensen .

"Brenda Thomsın biraz hava almaya ihtiyacı var galiba biraz sakinleşmesi gerekiyor . "Dedi Tyler . Brenda da kafa sallayıp Thomsın kolundan tutup ayağa kaldırdı ve beraber dışarı çıktılar . Onlar kalkınca bende Jensenın tam karşına geçtim .

"Bak Jensen, abin gerçekten geçerli sebeplerden burada . "Dedim .

"Evlatlık olduğunu öğrendikten sonra gitti ama bunun bir problem olduğunu sanmıyorum . Abim olması için illa kan bağına gerek yok . O benim çocukken de abimdi şimdi de . " Dedi .

UYUMSUZ PRENSES(Düzenleniyor  )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin