#1.1

439 15 2
                                    

P.O.V. INGE

*PIEP* *PIEP* Ik stap uit mijn bed en druk op het knopje van mijn wekker. Yay, de ochtend. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik een paar gemiste berichten heb. Huh, ook een follow op twitter. Ik open WhatsApp en lees de berichten, ze komen van een onbekende.
(on = Onbekend nummer, In – Inge.)

On: Heey
On: Zou je een keer willen afspreken?
On: Voordat ik je vertel wie ik ben wil je mijn telefoonnummer aan niemand willen doorsturen?
On: als je ja zegt krijg je mijn naam.
In: Oké, ik zou het aan niemand vertellen...?!
In: maar wie ben je dan?
Je: Ik ben Jeremy, ken je me?
In: Welke Jeremy?
Je: Een YouTuber. Ik heb je telefoonnummer door een mail van school. Die stuurde allemaal telefoonnummers en namen door.
In: wacht wat?!?!?!
Je: huh...??
In: Fangirl snap je, xD :)
Je: Owhhhhhhhh
Je: Maar ik moet gaan, ik moet ook naar school snap je. ;)
In: ik snap het ik moet ook gaan doei.

Oh My God, ik flip hem helemaal. Ik kijk nog even naar de twitter follow en zie d at het Jeremy is. Ik begin hem nog erger te flippen dan eerst. Ik loop naar beneden in mijn pyjama's en zet mijn fiets uit des schuur. Ik loop weer naar boven en begin me om te kleden. Ik poets mijn tanden, doe mijn haar en eet iets. Na een kwartier ben ik klaar, pak ik mijn tas en telefoon en zet wat muziek op. Ik stap op mijn fiets en fiets richting school. Ik ben zo in gedachten dat ik niet eens merk dat er een jongen bijna tegen mij aan rijd. Ik kon niet goed zien wie hij nou was want hij heeft een muts en sjaal om. Want ja, het is aardig koud vandaag. De jongen is volgens mij wel boos. Hij begon te vloeken.

Als ik op school aankom loop ik direct naar mijn kluisje toe. Als ik bezig ben om mijn boeken in mijn kluisje te doen komen Nikki en Quirien eraan lopen. 'Hoi Inge, waarom ben je zo laat vandaag? Je had er tien minuten geleden al moeten zijn, dan hadden we samen kunnen kijken of er nog leuke jongens in onze klas waren. Dat gaat nu lastig omdat de bel zo meteen gaat.' 'Maar we kunnen in de les toch nog kijken wie er allemaal in onze klas zitten? Ik weet wel dat Jeremy bij ons in de klas zit.' Antwoord ik. De meiden willen direct weten welke Jeremy en hoe ik aan deze informatie ben gekomen. Ik leg uit dat we een mail hebben gekregen met de telefoonnummers van iedereen in onze klas voor de telefoonketen, en dat Jeremy mij een bericht heeft gestuurd.

***DING***

'O, de bel gaat, komen jullie mee of blijven jullie hier staan? We moeten trouwens in lokaal 4 zijn.' Zegt Quirien. We komen met zijn 3en als een van de laatsten in de klas. Quirien, Nikki en ik praten nog even over onzin totdat er vier jongens het lokaal binnen komen. Ik kijk op en kijk recht in de ogen van Jeremy. Ik smelt helemaal vanbinnen en begin hem zachtjes te flippen. Jeremy's ogen zijn gewoon perfect. 'Inge, Waar staar je naartoe?' Vraagt hij. 'Heb ik iets op mijn neus zitten of zo?' ik giechel zenuwachtig en zeg: 'Nee, uhm, ik staarde gewoon even.' Jeremy schud zijn hoofd en kijkt mij ongelovig aan. Jeremy loopt naar een jongen toe die echt gewoon te lang is voor deze wereld. 'Nikki, waar kijk je na-' Ik ben stil en volg Nikki's blik. Het is een jongen met zwart haar en groene ogen. Hij draagt een gele muts met oren. 'Ik zie het al, vind je hem nu al leuk?' Nikki kijkt op en begint te blozen. Ik begin te lachen als ik haar gezicht zie en Nikki probeert me boos aan te kijken. Het lukt alleen niet. 'Is dat zo makkelijk te zien?' Ik knik en de deur van het lokaal gaat open. Een oude vrouw, waarschijnlijk iets in de 60, komt het lokaal binnen en zegt: 'Ik ben mevrouw Blinkers, ik ben niet alleen jullie mentor maar ook jullie Engels docent.' Ik denk bij mezelf, fijn hebben we dat ook weer, ik kan al geen Engels, moet je nagaan dat mijn Engels docent mijn mentor is. Ik kijk naar Quirien en zie dat ook zij het niets vind. Onze docent gaat verder met praten en zegt: Oké ik heb jullie plekken uitgezocht want ik wil dat gekibbel niet in mijn klas hebben, jullie gaan dus jongen, meisje zitten.' Een paar leerlingen zuchten en de rest begint te kletsen. 'STILTE! Inge gaat naast Jeremy, Nikki naast Michael, Quirien naast Joost en Jessica naast Harm. Nu iedereen een plek heeft gaan jullie maar iets voor jezelf doen, maar maak niet te veel lawaai.'

-WELKOM BIJ DE TIJDSPRONG-

De laatste bel gaat en ik loop richting mijn kluisje. Ik pak mijn jas en duw hem in mijn tas. Ondanks dat het vanochtend koud was is het nu best wel warm. Ik pak mijn sleutels en oortjes en fiets naar huis. Een gevoel bekruipt me als er iemand achter mij fietst. Ik zet mijn fiets in de schuur en loop naar mijn slaapkamer waar ik huiswerk ga maken. Als ik klaar ben met het huiswerk zijn mijn ouders er nog niet. Dan pas merk ik dat ik een gemist bericht heb. Ze staan in de file. Ik warm een pizza op en neem hem mee naar mijn slaapkamer. Ik speel wat spellen op mijn laptop als ik mijn buurjongen hoor zingen. Ook is er een gitaar en piano. Laat maar, er komt nog iemand bij zingen. Ik neem het lied op en stuur het in de groepsapp.

*U BENT ONLINE IN 'DE SQUATLEEWUTJES*

IN: *spraakbericht*
QU: Wow wat mooi.
QU: Wie zijn dat?
IN: Mijn buurjongen en zijn vrienden denk ik.
NI: Wow, echt super goed...
Ni: Ik wouw dat ik dat kon.
QU: Ik ook
IN: Ik ook
NI: Ik moet gaan ik gaan mijn pizza word koud.
QU & IN: doei

*INGE EN NIKKI ZIJN NU OFFLINE IN DE GROEP 'DE SKUATLEEWUTJES*

THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Where stories live. Discover now