1.6

177 12 2
                                    


P.O.V. INGE

Ik word weer wakker en loop direct naar de wastafel. Ik bekijk mezelf, maar begin weer te huilen. Ik ben echt kwetsbaar geworden de laatste tijd. Ik loop weer terug en zie dat iedereen al wakker is. Ik begin meteen te lachen als ik het haar van Quirien zie. 'wat valt er te lachen?' vraagt ze "nep" boos. En ik begin harder te lachen. Als ik zie dat Joost naar haar haren wijst merkt ze dat ze dat moet gaan fixen. Na een paar minuten ga ik tegen de muur aan zitten en er begint iemand uit het niets te praten. 'Jullie worden vandaag vrijgelaten, maar eerst worden er twee filmpjes laten zien. Eerst die van Nikki.

**Filmpje van Nikki**
Heey.
Ik wil niet dat jullie wat overkomt en ook niet dat Jer wat overkomt dus alsjeblieft zeg dit tegen niemand. Want als jullie dit zeggen tegen een van jullie ouders of iemand anders word er ons wat aangedaan. Ik weet niet wat maar het klinkt niet goed. Dus alsjeblieft zeg het tegen niemand. Ik heb hier zelf voor gekozen dus als ik er niet meer ben loop alsjeblieft niet rond met een schuldgevoel. Ook heb ik hiervoor gekozen omdat ik liever dood wil gaan dan dat jullie dood gaan dus ik wil dat jullie je best doen om het zo geheim mogelijk te houden. Ik mag niet langer meer filmen en moet gaan maar onthoud goed. Ik doe dit voor jullie, ik wil jullie beschermen dus probeer zo lang mogelijk te leven en leef een leuk leven. Ook wisten jullie al dat ik Link leuk vind dus er is een speciaal bericht voor Link. Ik wouw hem een cadeautje geven. Maar dat werd dwarsgezeten maar pak hem alsjeblieft uit de 2e la van boven uit mijn kastje het heeft mij altijd geluk gebracht. Hopelijk jou nu ook.
Doei...

** einde filmpje**

Ik zie dat Link huilt en dat Harm hem probeert te troosten. Quirien ziet er ook zo kwetsbaar uit op dit moment. Ik wouw dat ik kon helpen maar ik kan niks doen. Het enige wat ik kan doen is het dingetje ophalen voor Link. Ineens begint een tweede filmpje.

**Filmpje van Jeremy**
Hoi. Ik voel me echt gewoon raar. Ik weet niet wat ze gaan doen maar het voelt niet goed. Het liefste wil ik niet huilen maar ik ben op het moment ben ik zo wrak als een ik weet niet wat. Ik weet het normaal ben ik stoer maar nu gewoon niet. Er is een ding dat jullie echt moeten weten. Ik vind Inge al vanaf dat ik haar kende leuk. Ik wouw altijd al iemand zoals haar kennen. Ik wouw niet dat haar wat overkwam dus heb ik mijzelf opgeofferd speciaal voor haar. Ik heb nog een vraag... zou je met mij willen? Oja en voordat ik het vergeet. Er liggen als het goed is 6 armbandjes op mijn nachtkastje. Er is voor iedereen eentje ik had er vandaag ook 2 om dus geef ik er ook een aan Nikki als teken dat we een team zijn en ook voor altijd blijven. Maar ik moet nu gaan en Inge je kan het antwoord schreeuwen ik krijg het van de bewakers te horen doeii.
**einde filmpje**

Ik begin te huilen en schreeuw ' JAA IK WIL. IK ZOU JENIET IN DE STEEK LATEN'
Na een paar uur worden we meegenomen een busje in en naar het park gebracht. Ik loop direct naar de fontein toe en ga zitten. Ik zie een muntje liggen op de grond. Ik pak hem op en gooi hem in de fontein en doe een wens. Ik wens dat alles weer goed komt.

P.O.V. LINK

Ik loop naar het huis van Jer, zijn moeder doet open. Ze kijkt me verbaast aan en begint te praten. 'uhm Michael? Waar is Jer?' 'We hadden gisteren een feestje en het werd laat dus zijn we maar ergens anders heen gegaan. Nu kom ik iets ophalen want Jer slaapt nog.' 'oke kom binnen je weet waar zijn slaapkamer is?' 'ja.' Ik loop naar boven en kijk op het nachtkastje, ik zie 3 roze en 3 blauwe armbanden liggen ik pak ze en ga op het bed zitten. Ik kijk op en zie de computer staan. Owh poep we hebben allemaal geen video's online gegooid ik log in op het account van Jeremy en stuur een video de wereld in dat Jer zijn com kapot is en dus geen video's kan maken. Ik stuur op mijn eigen twitter dat ik vandaag geen video online zet omdat ik te moe ben. Ik loop weer naar beneden en loop de deur uit. Na een tijdje kom ik weer bij de groep aan en geef ieders een armbandje. De meiden roze en de jongens blauw. Ik loop naar de fontein en doe mijn schoenen uit. Ik stop voorzichtig mijn voeten in het koude water en ga op het randje zitten. Ik denk aan het verleden. Nikki en ik waren close toen we 3 waren. Geen wonder dat we elkaar niet meer kennen. ik was op mijn 4e verhuisd. Ik weet nog dat Nikki en ik elkaar knuffelde en elkaar zoende. Ik werd vroeger altijd goed behandelt door mijn ouders maar mijn vader overleed en sindsdien word ik mishandelt door mijn moeder. Ik word uit mijn gedachten gehaald door Quirien. Ze zegt: 'uhm link, zou je met ons mee willen naar het huis van Harm? We gaan overleggen enzo?' 'Ja ik ga mee.' Ik loop met hun mee en praat met Joost over Jeremy.


THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Where stories live. Discover now