1.19

123 10 8
                                    

A/N Bedankt  ingeheerink voor het veranderen van de titel en een paar vage woorden te verspreiden.  (Ik heb ze donkerder gemaakt)

P.O.V. Joost

Ik loop door de straat heen. Het is koud zonder mensen om me heen. De laatste tijd sluit ik iedereen buiten. Zelfs mijn vrienden. Hoe moet het verder met mij? Ik loop swag door en kom aan bij een hoge flat. Zou ik het doen? Ik pak de deurklink vast en loop door naar het dak. (DE DAK) Aangekomen op het dak zie ik Julia staan. Ze staat te praten met iemand. Als ik beter kijk is het Enzo. Het broertje van Milan. Ze houden elkaar's hand vaste en lopen naar de rand toe. Wat gaan ze doen?!? Ik blijf dom kijken en besef nog niets. Enzo en Julia gaan op de rand zitten en dan besef ik het pas. Zelfmoord. Ik ren naar ze toe, pak hun handen en hun vallen. Ik lig op de rand van het gebouw. 'Joost, kies iemand.' 'ik probeer een keuze te maken.' Wie moet ik kiezen? Enzo was als een broer van me, Julia zag ik meer als mijn moeder maar dan op een leuke manier. Ik gebruik al mijn kracht, het lukt niet meer. ik houd de handen van Enzo en Julia goed vast en trek ze beide omhoog. Ik verlies mijn evenwicht. De rand van het gebouw komt steeds dichterbij. Alles gaat in slowmotion. Ik val achterover. Ik hoor gegil. 'JOOOSSSTTTT!!' Het is een meisjes stem. Mijn haren wapperen in de wind. Er tollen tranen door de lucht. Mijn einde is in zicht. Ik zie twee gezichten over de rand kijken van de flat. Ik kijk naar de plek waar ik zou vallen. Er staat een meisje. Ik kan even niet op haar naam komen. Ik voel een klap. 'NIKKI!' (Joost zijn zus, niet diegene die in "het spel" zit) Dat is het laatste wat ik kan zegen. Alles word zwart voor mijn ogen. Niet voor even, maar voor altijd. (a/n wat heb ik zojuist geschreven?!?)

P.O.V. Henae (hopelijk spel ik je naam zo goed.)

Ik pak de deurklink van ons huis vast. Ik duw de deur open en kom een heerlijke geur tegemoet. Koekjes. Yay, mijn moeder bakt koekjes :). 'Mam, ik ben thuis!'  Roep ik door ons huis heen. Ik plof op de bank en zet de tv op het journaal. 

*op de tv*
Vandaag heeft een jongen van 20 jaar zijn leven op het spel gezet.
Hierbij heeft hij twee andere levens gered.
De jongen heeft jammer genoeg ook het leven van iemand anders afgenomen.
Dat was zijn zus.

Zijn zus liep bij de flat en de jongen viel bovenop haar.
hierbij zijn Joost en Nikki Bouhof overleden.
Diegene die het wel overleefden waren Julia en Enzo Knol.

*foto Joost en Nikki*
*terug bij Henae*

Ik sta op en ren de deur uit. De flat waar ze het over hadden is hier dichtbij. Links, Rechts, Links, Links, Straat oversteken, Rechts. Ik kom aan bij de flat waar alles gebeurde. Er staan overal politie auto's en ambulances. Ik duw iedereen aan de kant en ga naast de ouders van Joost en Nikki staan. Ik huil. Heel stiekem vond ik Joost wel leuk. Ik leuk tegen iemand aan. Het boeit me niet wie het is. Ik kijk om. Het is Harm. Hij draait zich om. Ik zie Kirsten aan komen lopen. Ik wouw dat ik dit nog kon bij Joost. Ik loop weer terug naar huis. Ik  ren naar mijn kamer en pak het mes dat ik voor de veiligheid altijd op  mijn bureau heb liggen. Ik zet het mes tegen mijn pols aan en snij. Steeds dieper. Er komt veel bloed uit. Ik ren naar de badkamer en pak de eerstvolgende handdoek dat ik kan vind. 'HENAE ETEN!' 'OKE MAM, IK KOM ERAAN!' Ik doe een shirt met lange mouwen aan en loop naar beneden.

Levend:

Link
Jeremy
Harm
Pascall
Enzo K
Enzo F
Quirien

Inge

Jessica
Manon

Nikki

Samantha
Julia
Anna
Cynthia

Henae
Kirsten

Dood:

Joost Bouhof
Nikki Bouhof

THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Where stories live. Discover now