1.23

79 10 0
                                    

P.O.V. Amber

'Jeff, help.' 'Ik kom.' Jeff komt aangelopen en slaat me een keer in mijn gezicht.
Langzaam open ik mijn ogen. WoW, ik had de meest vage droom. 'TEAM ROOD, GROEN, EN GEEL, JULLIE WORDEN VANAVOND OM HALF ACHT IN HET MIDDEN VERWACHT.' 'Beau, zullen wij nu al naar het midden gaan?' 'Is goed, neem je boog wel mee.' 'Zal ik doen.' Waarom moeten we naar het midden? Om ins nog duidelijker te maken dat onze vrienden weg zijn? Ach, ik zie wel. Ik sta op en loop samen met Beau naar het midden. We zijn nog met best wel weinig mensen over. WoW Roos zit er ook nog. 'ROOS!' Ik ren naar Roos en knuffel haar. 'Zullen we met alle mensen afspreken dat we elkaar niet gaan uitmoorden?' 'Ik vind het goed, laten we het tegen Beau, Julia en Henae vertellen.' We lopen alle meiden langs en we gaan met zijn allen in het midden zitten. 'MANON OPSCHIETEN, JE HEBBEN NOG 6 MINUTEN!' Schreeuwt Henae. Waarom spelen wij dit k*t spel.  Ik wil hier weg. Ik sluit mijn ogen en val voor een paar seconden in slaap. Ik hoorde van Quirien dat dat kon. "Amber, als iedereen zit, ren dan weg. Alleen dan red je het" ik open mijn ogen weer. Waarom zei Jeremy dat? En waarom zou ik weg moeten zijn? Roos komt naast me zitten en knuffelt me. 'Roos, ik ben bang.' 'Ik ook Amber.' 'We moeten zo weg gaan.' 'Waarom?' 'Als we het redden leg ik dat wel uit.' Manon komt ook zitten en er verschijnt een beeld in het midden. 'Jullie gaan een spel spelen, een van jullie helpt mee met deze game. Jullie gaan stemmen op een iemand dat er uit moet. Als jullie de goede hebben mogen jullie weg. Als jullie de goede niet hebben, komen jullie wel achter. Iedereen rechterhand omhoog.' Wie moet ik kiezen? We hadden met de meiden gezegd elkaar niet te moorden dus ik moet een random iemand kiezen. Ik hef mijn rechterhand. 'En wijzen maar.' Ik wijs met mijn hand naar Beau. Ik kies wel heel raar. Ik ben de enige die naar Beau wijst. Waarom wijst iedereen naar mij? Het wordt donker op het eiland en ik voel een steek in mijn voet. 'AAAAAAAAUUUUWWW!!' gil ik. Huilend sluit ik mijn ogen. Ik laat me vallen op het vochtige gras en denk een paar minuten nergens aan. een flits en daar lig ik. Ik lig best wel vredig. Eindelijk rust. Huh? 'wie is daar? ' 'Ik ben het, Inge. Je hebt je rust. Als je iets  tegen iemand wil zeggen zal ik dat wel doorgeven.' 'Ik zou tegen Roos willen zeggen dat ze mijn beste vriendin was. mijn hele leven. We hebben samen voor alles gevochten. Samen konden wij het overlijden van Samira aan. We waren altijd samen. Nooit heeft er iets in de weg gestaan.' 'Is goed, ik zal het vertellen. maar ik moet weer gaan. Jeremy en Nikki hebben me nodig.' 'Doei.' Ik loop langs alle mensen en ga naast Roos zitten. Jammer dat ze me niet kunnen zien. Wacht, wat heeft Beau in haar handen?!?


P.O.V. Harm

'Kirsten? wie zou hier achter zitten?' 'Weet ik niet. Ik zou er denk ik ook niet achter komen.' 'Link? Welke YouTubers deden er mee?' 'uuuhhhmmmmm.......... Jeremy, Jeffrey, Anna, Beau en Nikki. hoezo?' 'Wacht, is Beau niet het zusje van Pascall? JONGENS IK HEB HET!' schreeuw ik blij. 'Oef, wie zit er achter?' 'PASCALL, hij werd altijd gepest bij de build-off. Maar niet alleen dat, Hij was altijd jaloers op ons want hij had als enige geen vriendin.' 'Zullen we naar hem toe gaan?' 'We gaan vanavond naar zijn huis, als we daar zijn kunnen we door zijn ouders naar binnen. doordat wij weten dat hij het bedacht heeft moet hij wel tegen ons zeggen waar het zich bevind.' 'Harm, je bent een keer slim geweest.' zegt Quirien ineens. We beginnen met zijn allen te lachen.

**avond**

'Quirien, jij weet toch waar Pascall woont?' 'Ja, kom maar.' We lopen met ons drieën achter Quirien aan. (STALKERS! Gr Quirienstukker123) 'daar is het,' Fluistert Quirien zacht en we gaan achter een auto zitten die in de straat geparkeerd staat. 'Oke, het is avond. Zouden zijn ouders thuis zijn?' 'Vast niet, die zijn bijna altijd weg.' Quirien en Kirsten zijn aan het overleggen wat we het beste kunnen doen en Link en ik zijn aan het discuseren over de doden. Wie zouden er nu allemaal nog meer zijn vermoord? 'Kirsten? Hebben jullie al een plan?' 'Ja, we gaan zo gewoon aanbellen en vragen of we binnen mogen komen. In het begin doen we heel gezellig en daarna gaan we beetje bij beetje alle informatie verkrijgen. uiteindelijk zal hij er achter komen en gaat ons waarschijnlijk bedreigen. Als hij ons bedreigd gaan wij hem chanteren. Hij zal ons wel moeten zeggen waar het is en wij gaan dan naar die plek. als we er zijn gaan we iedereen vrij laten, maar we gaan ook Pascall laten arresteren.' 'let's go!' zeg ik en we staan op. 'Best wel heftig.' zegt Link uit het niets. 'Klopt' antwoord Quirien terug. We lopen naar het huis van Pascall en Quirien belt aan. De deur gaat zachtjes open. 'Wow, waarom zijn jullie hier? hebben jullie nieuws?' Pascall laat ons binnen en we gaan met zijn allen op de bank zitten. 'Pascall luister eens.'



A/N Heb besloten om toch maar direct door te gaan met dit verhaal, ik kreeg ineens inspiratie en ik heb genoeg tijd over omdat ik best nog wel snel klaar ben met vasttoetsen.
BTW. In dit verhaal komt een goed en een slecht einde. Misschien ga ik een vervolg maken, maar dat vervolg komt dan best wel laat. doei

THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Where stories live. Discover now