1.10

141 12 4
                                    

P.o.v. QUIRIEN
'NEEEEE, HEEELLPP NIKKI GA WEEGG IK WIL NIET DOOD NEEEEEE' ik kruip zachtjes naar achteren. De tranen lopen over mijn wangen en ik zie dat ook Nikki aan het huilen is. Nikki zegt: 'sorry het moet.' Ze begint te huilen en ik grijp mijn kans ik ren weg. Ze komt me om een of andere reden biet achterna maar na een tijdje snap ik waarom ze niet kwam. Aan het einde van de straat liep Jeremy. Ook hij had een mes vast in zijn hand. Hij loopt op me af en grijpt me bij mijn haren. Ik begin harder te huilen en val op de grond. Hij komt langzaam naar me toe en houd het mes hoog in de lucht. Zonder enige emotie begint hij te praten. Sorry het was jij of wij. Het was een opdracht. Daarna gaat alles heel snel....

'AAAAWWGGGGG' ik word wakker badend in het zweet. Ik spring uit bed, kleed me aan en smeer wat brood. Na het brood smeren pak ik mij jas, mijn fiets en mijn mobiel en fiets richting Inge. Ik fiets heel erg snel door. Ik heb het gevoel dat ik word achtervolgd. Als ik zie dat Nikki achter me loopt fiets ik nog sneller en snij haar af. Ik stop en zonder te denken sla ik haar in haar gezicht. Ik ben bang. Ik stap weer op mijn fiets en kijk nog een keer achterom. Ik zie Jeremy naar Nikki rennen en Nikki op de grond liggen. Na een tijdje kom ik aan bij het huis van Harm. Hij woont dichterbij dan Inge en ik bel aan. Ik zie dat niet Harm de deur open doet maar Kirsten. Ze ziet dat ik huil en knuffelt me. 'Omg Quirien wat is er?' Ik leg haar alles uit en dat ik gier heen ben gegaan omdat het dichterbij was. Harm komt er ook aan en vraagt precies hetzelfde. 'Zou ik bij jullie mogen slapen vannacht?' 'Ja hoor, er is nu niemand thuis, mijn ouders zijn op vakantie.' Antwoord Harm. Na een tijdje word ik gebeld door iemand. Hmmm onbekend nummer. Opnemen of niet? Ik loop naar de gang en neem op. 'Uh hallo? Met wie spreek ik?' 'Kom nu naar buiten!!!' 'Wacht wat waarom?' 'NU!' Schreeuwt diegene, net te hard want Kirsten en Harm lopen naar me toe. Ondertussen had diegene al opgehangen. 'OMG QUIRIEN WIE WAS DAT?' Ik begin te huilen en vertel het gesprek. 'Ik ga wel, misschien gebeurt er iets met jullie. Dat wil ik niet. Ik ga ook kijken of ik er onderuit kan komen.' 'Nee Quirien alsjeblieft niet, we willen je niet kwijt!' 'Liever ik dan jullie' ik ren naar buiten en laat Harm en Kirsten alleen achter. Ik loop naar een boom en zie niemand. Ik ga net iets voor de boom Zitten en zie Nikki er langzaam aan komen wandelen. Ze heeft een vleesmes in haar handen. Maar dan. Alles uit mijn droom herhaalt zich. Ik een weg van Nikki en kom Jeremy tegen. In een flits komt het mes naar me toe maar dan. Inge kwam toevallig voorbij en sprong voor me. Ze sleurde mij mee naar de stoep. Ze heeft het mes bij haar hart zitten. Ik trek hem er uit en zeg: 'please Inge, ik wil niet dat je gaat. Niet voor mij.!' 'Ik wil niet dat jou wat overkomt, jij bent meer waard dan ik' de tranen biggelen over mijn wangen en ik zie dat Jeremy het mes bij Zijn keel houd. 'Inge blijf zo lang mogelijk leven. Ik ga Jeremy zijn leven redden!' 'Red Jeremy voor mij als laatste wens!' Ik leg Inge neer en ren naar Jeremy toe. Ik tackel hem en pak het mes uit zijn handen. Ik breek het mes doormidden en sla Jeremy in zijn gezicht.'jij gaat niet jezelf vermoorden, ik moest dit als laatste bericht doorgeven van Inge! Je hebt je faking vriendin vermoord!' Ik ren weg en begin te huilen, na een tijdje kom ik weer aan bij het huis cm Harm en ik bel aan.

P.O,V. JEREMY
Ik zit huilend op de grond. Nikki loopt naar me toen en troost me. 'Het is beter zo.' Ik besef me nu eigenlijk pas wat ik gedaan heb. Ik heb Inge vermoord. Ik zie het zwarte busje en er stappen een paar mannen uit. Nikki en ik lopen er achteraan en ze nemen Inge mee.

Sorry dat ik nu geen diktes en lijken gebruik ik type dit nu voor het eerst op mijn nieuwe telefoon en ik weet niet hoe het werkt Marja beten wel wel een verhaal dan helemaal niks. Oja en een gelukkig nieuwjaar allemaal.

THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Where stories live. Discover now