1.15

153 8 1
                                    

P.O.V. Julia

Ik vraag me af wat er met Jeremy en Nikki is gebeurt. het is me nog niet uitgelegd. ik loop met de groep mee en ben een beetje stil. ik ben de hele tijd aan het denken over Jeremy. Zou hij een vriendin hebben? Zoja, NIEMAND KOMT AAN JEREMY!!!! ik  zie in de verte een bos en Kirsten rent er naartoe. 'jongens schiet op, het gaat zo weer stormen!.' als ik dat had geweten nam ik een paraplu mee. wel een met een houten stok want die met staal is gevaarlijk.ik ren zo snel richting Kirsten. Ik kijk naar achteren en zie dat Joost en Henae last hebben met rennen. ik stop en wacht even tot hun langs me heen zijn en ik ga er naast lopen.  Henae vraagt aan Joost. 'Wat is er dan gebeurt met Jeremy en Nikki?' Terwijl Joost aan het hijgen is verteld hij het hele verhaal aan ons. Henae en ik schrikken bij de gedachten dat Jeremy en Nikki worden mishandelt daar. Als ook wij zijn aangekomen bij het bankje waar Link gisteren zat zie ik iets wit's aan de boom hangen. ik loop er naartoe en pak het. het is een briefje. 'Jongens, ik heb een briefje gevonden.' zeg ik. 'wat staat er op?' antwoord Pascall. Ik lees eerst het briefje zelf door en dan lees ik het hardop voor.

**Begin briefje**
Jongens en meisjes,

Zo te merken hebben jullie dit briefje gevonden.
Wij hebben een taak voor jullie.
Jullie moeten zo snel mogelijk met vier meiden naar de dichtstbijzijnde zee komen.
De rest van jullie mag er niet bij zijn.
En we hebben Michael te pakken. hij komt niet eerder vrij dan dat jullie de taak hebben beëindigd.
wij zien jullie snel, groeten ons.
** einde briefje**

 Ik ben bang. ik wil niet dood gaan, maar ik zou alles doen voor Jeremy. dus ja ik heb maar een ding te doen. ik ga vrijwillig mee. ik steek mijn hand op en kijk bang voor me uit. 'ik ga wel' zeg ik.
'ik ga met je mee' zegt Quirien. 'en ik ga ook mee' antwoorden Samantha en Henae tegelijk. wij lopen zonder antwoord van de rest weg. geen idee waar de dichtstbijzijnde zee is. ik loop gewoon een richting op. Quirien pakt haar mobiel en zoekt de zee op. 'we moeten richting het oosten. wie weet waar dat is?' 'ik heb altijd een kompas bij me dus volg mij' zegt Samantha. we lopen met zijn 3en achter Samantha aan en eindigen bij een prachtige plek. er staan vier boten en ik word bang. wat als we met die boten weg moeten. ik word al zeeziek als ik in het water ga staan. er lopen vier mannen naar ons toe en iedere man pakt een van ons. Henae en Quirien stribbelen hevig tegen en Samantha en ik blijven rustig. het heeft toch geen nut om tegen te stribbelen, ze gaan je alleen maar steviger vast pakken. ze zetten ons ieder in een ander bootje en we worden van elkaar af naar een eiland gevaren. ik begin te beven en te huilen. ik ben misselijk en  ik kots mijn eten van vanmiddag eruit. wel in de zee natuurlijk. de man kijkt mij even aan en geeft mij dan een doek om mijn mond mee schoon te maken. ik leg de doek neer en kijk weer naar het landschap om me heen. ik zie het eiland al. het is niet super groot maar je kunt er makkelijk verdwalen. als we aanleggen zie ik alleen Samantha staan. die was waarschijnlijk geen omweg gaan volgen. de man praat wat met haar en vaart dan snel weer weg. de man die mij heeft gevaren legt mij niets uit en zegt alleen dat ik moet uitstappen. ook hij vaart snel weer weg. ik kijk beduusd naar de man en ga zitten op het warme zand. Samantha loopt naar mij toe en zegt: 'Julia, ik weet wat we moeten doen. we zijn in vier teams verdeeld en we moeten de andere drie uitschakelen. ik heb een blaadje gekregen met de teams en twee groene t-shirts.'

Team verdeling:

team rood:
- Henae
- Quirien

Team blauw:

- Cynthia
- Jessica

team groen:
- Julia
- Samantha

Team geel:
- Manon
- Anna

'wow, dus we moeten mensen VERMOORDEN' ik ga in het warme zand liggen en begin te huilen. Samantha kijkt naar mij en heeft haar groene shirt al aan. op de achterkant staan onze namen dus we weten wel wie wie is. ik wil niet dat Samantha dood gaat, want dan moet ik alles alleen doen.



THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Where stories live. Discover now