1.7

184 13 5
                                    


(A/N ik type dit vanaf een ziekenhuis computer, dit is best wel grappig.)

P.O.V. JEREMY

Ik ga op een van de stoelen zitten in het kamertje. Als het goed is zijn de anderen vrij. Nikki loopt naar me toe en gaat naast mij zitten. 'Nikki?' 'Ja Jer?' 'zou het goed komen met ons?' 'Ik weet het niet ik hoop het wel...' 'Ik heb nog wat voor je.' 'owh wat dan?' Ik geef het roze armbandje en zeg: 'Deze is voor jou, de rest heeft er ook een. en nog iets, houd hem alsjeblieft bij je. iedereen heeft hem dus het is een soort iets wat ons groepje verbind.' Nikki doet het armbandje heel voorzichtig om en knoopt hem vast aan de achterkant. 'bedankt, als hun hem ook om laten weet ik bijna zeker dat we dit overleven.' ik krijg een glimlach op mijn gezicht als ze dat zegt. ik loop naar het raam dat er is alleen ik zie niks meer als een zwart gat. of het is nacht of het is afgedekt met een soort zwart folie.

P.O.V. QUIRIEN

Het is nu al een paar dagen geleden dat we zijn vrijgelaten. we negeren onze ouders en de ouders van Nikki en Jeremy. Nikki heeft een zusje haar is het al verteld dat mocht van die mannen ook Enzo F is het al verteld. Ik zit in mijn gedachten als ik er uit word gehaald door een geluidje. Kirsten en Harm graaien direct naar hun telefoon, ik begin direct te lachen als ik hun aankijk. ik pak ook mijn telefoon en begin te trillen. Joost ziet het en loopt naar mij toe. Hij probeert mij te troosten door te zeggen dat het allemaal goed komt. Joost pakt mijn telefoon af en leest het bericht.

**Bericht**

Hallo Quirien.
Jij mag iemand kiezen om te komen kijken bij Nikki en Jeremy. maar het zal niet makkelijk zijn. diegene mag ook zelf kiezen bij wie die gaat kijken en zij/hij mag iemand meenemen voor de andere.
Als je een antwoord weet stuur dit nummer een bericht.
en het moet jongen meisje zijn.
Jullie moeten met de twee gekozen mensen naar de fontein in het park.
Groeten J.
**einde bericht**

'OMG Quirien je moet iemand kiezen!!' schreeuwt Joost in mijn oor. ik begin weer te denken en zeg. 'ik denk dat ik Inge kies. Inge wie neem jij mee?' Ik zie Inge praten met Link en dan geeft ze antwoord. 'Ik neem Link mee voor Nikki en ik ga dan naar Jeremy.' 'Oke ik stuur meteen een bericht.' 'is goed.' Zegt Inge

P.O.V. Nikki

'YAAAAYY, Link komt vandaag naar mij toe!!' schreeuw ik door het kamertje.
Jeremy kijkt mij aan alsof ik gek ben geworden. De deur gaat open en ik word vastgehouden. 'Nikki, jij gaat nu naar een kamer en daar word je op een stoel vastgebonden, en dan ka je met Michael praten.' Ik knik, kijk een laatste keer naar Jeremy en loop dan mee met die man. We lopen door een gang met allemaal deuren. Bij de op een na laatste deur moet ik naar binnen. Ik ga rustig zitten op een stoel en word vastgebonden. Na een tijdje zie ik Link achter het Raam staan en het geluid word aangezet zodat we kunnen praten. Ik mag niks vragen over de rest en ook niks zeggen over wat ik moet doen en waar ik ben. Want als ik dat doe gaat er iets gebeuren je wilt iet weten.



THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Where stories live. Discover now