1.11

156 12 1
                                    


P.O.V. INGE

Ik loop door de straat van Harm, hij had me immers gevraagd te komen want er was iets met Quirien aan de hand. opeens hoor ik gegil en iemand schreeuwen. als ik goed hoor zijn het Jeremy, Nikki en Quirien. ik loop richting het gegil maar blijf dan staan. ik verroer me niet uit angst dat ze me zullen horen. Nikki houd een mes boven Quirien en wil Quirien steken maar ik merk dat ze dat niet doet. Quirien rent weg en ik volg haar maar zonder dat iemand anders het ziet. als ik goed kijk naar Nikki zie ik dat ze iets in haar arm heeft staan. er staat "NiLi" ik ren verder achter Quirien aan maar stop direct weer. ik zie dat Jeremy aan het eind van de straat staat. Quirien merkt het niet en knalt vol tegen hem op. binnen no time heeft Jeremy haar op de grond en wilt haar steken. ik kan er niet tegen dat ze wordt vermoord, en zonder te denken ren ik er op af. ik duw Quirien huilend aan de kant maar dan voel ik een steek.ik begin harder te huilen en plof op de grond. Quirien ziet het en haalt het mes uit mijn hart, het doet erg zeer. ik voel me week en Quirien zegt: 'Please Inge, ik wil niet dat je gaat. Niet voor mij.!' 'ik wou niet dat jouw wat overkwam, jij bent meer waard dan ik.' de tranen biggelen over onze wangen en Quirien kijkt even opzij. ze kijkt met een schrik in haar ogen. ze zegt: 'Inge, blijf zo lang mogelijk leven, ik ga Jeremy zijn leven redden.' 'Please red Jeremy het is mijn laatste wens. Bij deze woorden voel ik niks meer. alles voor mijn ogen wordt zwart en het geluid sterft langzaam weg.

P.O.V. NIKKI

We zijn weer in het kamertje waar we in het begin ook in zaten. Jer huilt nog steeds. hij huilt al de hele dag. ineens gaat de deur open en worden er twee mensen naar binnen geduwd. het zijn een jongen en een meisje. volgens mij zijn ze familie want ze lijken erg op elkaar. ik begin maar te praten want Jeremy zou daar niet toe instaat zijn. 'euhmmm... Wie zijn jullie?' 'ik ben Amber en dit is Jeffrey, maar hij wordt liever Jeff genoemd.' antwoord het meisje. 'Amber is mijn lieve vriendin.' Zegt Jeff uit het niets. 'oja ik ben Nikki en dat daar is Jeremy. hij heeft zijn vriendin net vermoord omdat dat moest van een opdracht, maar maak je geen zorgen die van jou is bij je en die van Jer was er niet.' 'Owh ik dacht al ik wil niet worden vermoord door Jeff' zegt Amber. na een tijdje op de bank gezeten te hebben word ik door Jeremy meegetrokken. hij begint te praten met een ongemakkelijk gezicht.
maar dan gaat de deur open. een paar mannen stappen naar binnen en pakken mij bij mijn pols vast. 'AAUUW, DOE NIET. DIT DOET ZEER!!!! HEEEELP!?!' 'NIKKI, IK KAN NIET HELPEN!' schreeuwt Jer naar me toe. ik huil zachtjes terwijl de mannen ons meenemen naar een witte kamer met twee ziekenhuisbedden. ik word er bang van

P.O.V. AMBER

Ik word een kamer in geduwd door een paar mannen. Ik ben blij dat Jeff bij me is anders zou ik echt gaan gillen hoor. binnen in de kamer zie ik een meisje staan met bruin haar en ik zag een jongen in elkaar gedoken op de bank zitten. ook hij heeft bruin haar en ze zijn ongeveer even groot, je zou haast denken dat ze familie zijn. het meisje begint ineens te praten. zo starten we een gesprek en ik schrik als ze verteld over wat de jongen heeft moeten doen. 'Jeff, ik ben bang, ik ben nooit bang maar nu wel.' 'snap ik, ik ben ook bang.' ik kruip tegen Jeff aan en hij kriebelt mij door de haren.  zo val ik na enige tijd in slaap. 
Ik word wakker door twee mensen. ik kan niet zo snel bij de namen komen van die twee maar ze worden mee genomen door een paar mannen. het meisje Nikki volgens mij begint te huilen en roept naar de jongen. ze worden ruw de kamer uit gesleurd en de deur word weer met een klap dicht getrokken. ik kijk Jeff bang aan en zeg: 'Jeff? gaat dit ook met ons gebeuren?' 'waarschijnlijk niet Amber.' ik begin te huilen en loop naar de badkamer. ik voel me al niet zo lekker. bij de WC aangekomen kots ik alles er uit en begin weer te huilen.




THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Where stories live. Discover now