1.16

150 10 2
                                    


P.O.V. Quirien

Henae en ik worden afgezet op een eiland. We krijgen een pakketje in onze handen gedrukt en we worden van de boot af geduwd. We gaan zwijgend op het strand zitten en ik krijg meteen het warme zand in mijn ogen. Ik besluit dat het toch maar beter is om het pakketje open te maken en doe dat ook. Er zit een briefje en twee rode shirts in. 'Henae, er zit een briefje in het pakketje en twee shirts. ze zijn rood.' 'geef er maar een aan mij en lees het briefje voor.' ik gooi een van de shirts haar kant op en begin met het lezen. na het lezen merk ik dat het water steeds wilder wordt. ik loop er naartoe en zie dat er een rode gloed over het water komt. als ik naar de zijkant kijk zie ik dat er een lijk in het water is gezet en dat aan beide kanten twee andere kleuren zijn. Ik hoor een vaag geluid en kijk naar het bos dat naast het strand ligt. Ik focus me op alles wat verdacht kan zijn en zie een vierkante doos liggen naast een boom. ik ren er naartoe en laat Henae verbaast achter. ik pak de doos op en maak hem open. Er zit een briefje in en een paar spullen. De doos is te zwaar om op te tillen dus ik roep Henae. 'HENAE, KOM IS IK HEB IETS GEVONDEN.' Ze staat langzaam op en loop mijn richting in. ze ziet er slecht uit. Waarschijnlijk door alles wat er vroeger gebeurt is. Ze heeft haar oma voor haar neus zien overlijden. Ze komt naast me staan en pakt de doos op, er zit een boek, een paar kleden, een paar pennen en twee messen in. ik pak de boek en lees hem voor.

**begin boek**
zo team rood,
Blijkbaar hebben jullie deze doos met spullen gevonden.
Jullie krijgen vandaag jullie eerste opdracht te horen.
Jullie moeten voor morgen avond het midden hebben bereikt.
De andere teams zijn daar ook dus pas op.
Als jullie in het midden zijn, moet elk van jullie een iemand verwonden.
Ze mogen niet worden vermoord. als dat wel het geval is gaat diegenen die de moord heeft gepleegd of degene die niemand heeft verwond, in de wilde zee gegooid.

Ook moeten jullie een dagboek bijhouden, er staan geen datums in, alleen de hoeveelheid dagen dat je er al zit.
tot dan...
**einde boek**

Ik kijk vaag om me heen. Henae wordt weer bleker en pakt een van de messen. ook pakt ze een pen en begint op dag een al in het boek te schrijven. ik pak ook een mes en ga opzoek naar eten. overal waar ik kijk hangt fruit. van ananas tot bananen. ik pluk het fruit en loop weer terug. ik pluk ook wat gras en maak een bed. nu kan ik tenminste ergens slapen. ik zie dat Henae ook een bed heeft gemaakt en al in slaap is gevallen. ik denk dat ik ook maar ga slapen.

P.O.V. Inge

ik ga zitten op het bed waar ik nu al een week of twee zit. ik weet niet waarom maar ik ben bang. ik wil niet dat er mensen dood gaan van onze vrienden groep. ik mis mijn familie. ik sluit mijn ogen en zie ineens in een flits een soort plattegrond voor me. daarna zie ik acht mensen in verschillende kleuren. ik zie Samantha, Julia en Quirien. de andere ken ik niet. waarschijnlijk vriendinnen of zo. ik word uit mijn gedachten gehaald door een deur dat open gaat. er komt een vrouw binnen. hetzelfde gekleed als de mannen die ik elke keer binnen krijg maar dan met een rokje. Ze geeft mij een briefje en gaat inde hoek van de kamer zitten. Kunnen ze niet spreken? denk ik bij mezelf. ik open het briefje en zie dezelfde plattegrond staan. ik snap niet wat ze daar mee willen. ik lees verder en er staat dat ik aan een team iets bij een doos in mag doen. ik snap het nog steeds niet maar ja. ik lees de teams door en denk hard na. ik mag twee messen in een doos doen uuuuuhhhhh ik denk dat ik kies voor team rood.
Het licht het dichts bij mijn lievelingskleur (Oranje BTW, jaa hoe weet ik dat??!!?) ik geef het door aan de vrouw en ze loopt weer weg.

A/N
umg, lees alsjeblief het verhaaltje van ingeheerink.
Haar verhaal wordt echt geweldig.
Ze heeft nu als ik dit schrijf alleen nog de personen maar het idee, en waar het over gaat (muhahaha ik weet het al) is echt good. 
I don't like it, i love it love it love it oh ow.

srry ben al weg

THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang