1.5

194 13 2
                                    


P.O.V. KIRSTEN

Wow, Nikki heeft haarzelf geofferd voor de groep. Maar nu moet er nog iemand komen. Ik durf niet en zo te zien Harm ook niet. Ik zie Link huilen omdat hij Nikki niet kwijt wil raken. Maar ik wil Harm ook niet kwijt raken. Ik zie Jeremy opstaan en hij loopt naar de deur toe. Hij begint te schreeuwen: 'IK GA WEL, LIEVER IK DAN DE REST!!!!!!!' Inge rent naar gem heen maar wordt tegen gehouden door Harm en Link. Ze trapt wild om haar heen en begint te huilen. Ze snikt: 'Jer, please ga niet, ik wil je niet kwijt.' Na dit gezegd te hebben valt ze op de grond, kruipt ze naar de muur en begint heel hard te huilen. De deuren worden open gedaan en Jeremy wordt naar binnen getrokken. De deuren worden met een klap dicht gedaan en Inge begint te schreeuwen: 'NEEEEE. WAAROM DOEN JULLIE DIT, IK WIL DIT NIET, JE HAALT IEDEREEN UI ELKAAR. IS DIT WAT JULLIE WILLEN? STOP DAN. VERMOORD ME DAN. IK WIL NIET MEER.' Ik ren naar Inge toe en zeg: 'Inge, het komt wel goed. Waarschijnlijk worden ze alleen maar ondervraagd.' Inge kruipt tegen me aan en zegt: 'Ik hoop dat het waar is, anders word ik echt gek hiero!' 'Laten we maar gaan slapen, rust doet goed.' Antwoord ik.

P.O.V. JOOST

Ik ga in een hoek zitten met Harm en Link. Ineens begint Link te huilen. Hij huilt bijna nooit dus dit is bijzonder. Ik begin hem te knuffelen en schrik op. Ik hoor een klik en de lichten gaan aan. Mooi anders ben ik niet blij. We zien foto's van Nikki en Jeremy. Als ik die foto's zie begin ik ook te huilen. Ik zie een spiegel en merk dat Link er ook naar kijkt. Ik loop naar de spiegel en bekijk mezelf. Ik zie er echt slecht uit. Ik zie dat er ook een wasbak is en een toilet. (wel achter een deur dat toilet natuurlijk). Ik open een kastje en zie een kam liggen. Ik begin mijn haren te doen en gooi wat water in mijn gezicht. Ik zie Quirien lopen en begin een gesprek: 'Heey Quirien, Miss moet je je haren en make-up ff doen.' 'Ja is goed. Ik zie er echt niet uit. Mijn mascara ik helemaal uitgelopen.' Ze begint te lachen en doet haar haren en make-up. Na een tijdje naar mijzelf gestaard te hebben loop ik terug naar de jongens. Harm en Link zijn Inge en Quirien aan het troosten. Kirsten is niet meer te vinden. Waarschijnlijk is ze naar de WC gegaan.

**kwartier later**

Ik kijk op en focus mijn oren. Iedereen slaapt al en Kirsten is nog steeds weg. Als ik goed luister hoor ik zacht gesnik aan mijn linker kant. Ik sta op en loop richting het gesnik. Aangekomen aan de andere kant van de kamer zie ik Kirsten zitten, ze ziet er bleek uit en ook haar mascara is uitgelopen. Waarschijnlijk wil ze niet dat ik haar #TRANEN zie want ze veegt ze direct weg als ik er aan kom.
'Kirsten, waarom zit je hier?' 'Ik wil niet dat er erge dingen gebeuren..' 'dat gaat ook niet gebeuren, ik zweer het je, ze komen niet aan ons. En dat mogen ze weten ook.' 'maar wat als ze dat wel doen?' 'Je moet niet negatief denken.' 'Ja oke, je hebt een punt. Nu zitten we niet op school.' Na dat Kirsten dat gezegd hat beginnen we te lachen. En we lopen weer terug naar de groep. Ik probeer te slapen maar het lukt niet.

P.O.V. NIKKI

Ik word meegenomen door de mannen. Ze duwen me in een soort hok. Ik wet dat ik het niet ga overleven maar ik doe het voor de mensen om me heen. Ik wil niet dat hun wat overkomt. Ik begin zachtjes te huilen als ik de deur open zie gaan. Ze hebben Jeremy vast. Ik weet dat hij het doet voor Inge, net zoals ik het deed voor de groep. We worden naar een kamer gebracht en we worden vast gebonden. Een man begint te praten. 'Weten jullie zeker dat jullie gaan en niet iemand anders?' we knikken beide en de man gaat weer verder met zijn verhaal: 'jullie vrienden worden weer vrijgelaten maar ze mogen niets zeggen als ze dat wel doen en wij komen er achter dan gebeurt er iets met jullie.' Ik krijg de tranen in mijn ogen van de gedachte dat we eraan gaan als ze iets zeggen tegen iemand anders. 'Jullie mogen ieders een video maken om aan je vrienden te laten zien en je vrienden krijgen het allemaal te zien maar wij moeten hem goedkeuren. (Best zin ever).
Ik maak een filmpje en word weer naar het kamertje gebracht. Na tien min is Jer er ook en beginnen we te praten over waarom we hier zitten en wat ze van ons willen.

Fijne kerst iedereen


THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu