1.3

223 13 0
                                    

P.O.V. JEREMY

Ik loop door de straten (A/N dit gebeurt tijdens het mishandelen van Nikki.) Ik verveel me, niemand die kon afspreken. Elke keer als ik naar de lucht kijk, zie ik Inge, ik vind het maar eng. ik probeer ergens anders aan te denken maar het lukt niet. als ik voorbij een huis loop dat aardig klein is, tenminste voor deze straat, hoor ik geschreeuw. Ik herken de stem ergens van. Ik wouw alleen maar rust en dan hoor ik dit. Ik heb de stem herkend maar weet niet van wie die stem is. Ik probeer me er niet op te focussen en loop richting huis. als ik thuis ben bedenk ik me dat ik nog een groepsapp moest aanmaken voor Joost, Link en Harm.

(Je = jeremy, j = joost, l= link  h = harm duhh)

Je: hey guys
J: haai
L: goudvis
H: Koe?
L: Harm moest die koe nou?
H: Ja dat is mijn woordje
J: hokeh
Je: zullen we samen gaan fietsen?
H: is goed
J + l: owkay, maar waarnaartoe?
JE: school duhh
J: oke
L: Hoelaat
H: half 8?
L+J+JE: is goed
*link en Harm gaan offline*

Ik druk mijn whattsapp weg en ga op bed liggen. ik bedenk me nog dat ik een video moet opnemen en bel Link. Na het opnemen ga ik eten en ga ik slapen.

*VOLGENDE DAG*

P.O.V. Nikki

Ik word wakker met veel hoofdpijn. ik kan me niet bedenken waardoor. ik hoor ineens gekreun naast me en zie Quirien naast me liggen, zij wordt net wakker. Ik stap uit bed en zeg: 'Quirien,? weet jij waarom ik zo'n hoofdpijn heb?' 'ja, je bent gisteren in elkaar geslagen door mijn vader.' ik schrik en zie dat Quirien het merkt. want ze komt naast me zitten. ik pak zonder iets te zeggen mijn tas in en loop naar de badkamer. ik hoor dat Quirien zich aan het omkleden is. ik begin tegen mijzelf te praten. 'waarom kan ik geen normaal leven lijden? Waarom moet Quirien mishandelt worden door haar vader.? Waarom werd ik geslagen door haar vader?' allemaal vragen waar ik geen antwoord op wist. In een flits zag ik het gezicht van Link voor me. hij was net zo snel verdwenen als dat hij gekomen was. ik schrok en viel achterover. ik was blij dat er een muur was want anders had ik problemen. Quirien komt de badkamer in en ik kijk haar met betraande ogen aan. ze vraagt: 'gaat het wel? waarom huilde je?' ik begin harder te huilen en leg uit dat ik niet wilde dat de wereld zo was. Quirien knuffelde me en deed haar make-up en haar haren.
in stilte maak ik mijn brood en eet het op. eenmaal klaar met eten merk ik dat Quirien ook klaar is. we beginnen te praten over eenhoornkoekjes en regenboog scheten. op weg naar school kom ik weer die jongen tegen die ik gisteren ook tegenkwam. het enige dat ik van hem weet is dat hij Joost heet en lang is. ook zit hij bij ons in de klas.

aangekomen op school knal ik tegen iemand op,  ik zeg: 'eeuuhhmm.... sorry, gaat het?' 'ja hoor, ben jij niet dat meisje waar ik naast zit in de les?'
'uhmm ja, wat was je naam ook alweer?' 'Ik heet Michael, noem me maar Link.' 'leuke naam, maar naar welke les moeten we?'' wiskunde lokaal 12 (bij ons ook) , bedankt trouwens.'' Ik begin te blozen en hij ziet het aawh.

P.O.V. LINK

Samen met het meisje loop ik naar wiskunde. wiskunde is een van de vakken waar je geen laptop mag gebruiken dus kan ik ook geen spelletjes spelen in de les. maar is zit naast het mooie meisje. sh*t ik mag niet verliefd worden op een iemand uit mijn klas, dan worden de fans boos. en ik en zij krijgen beide haat op ons. ik ga zitten en kijk in de ogen van het meisje, en dan gebeurt er iets onverwachts....

A/N, kort hoofdstuk

THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Where stories live. Discover now