1.4

178 14 7
                                    

P.O.V. INGE

ik ga zitten en kijk naar achteren. als ik kijk zie ik dat Link en Nikki elkaar verliefd aankijken. Ik heb zin om hun momentje te verpesten maar ik ben niet zo gemeen. maar dan ineens. de deur van het lokaat word met een knal open gegooit. ik schrik en begin te trillen. ik merk dat Nikki aan het huilen is en dat Jessica ook schrikt. Ik ken Jessica niet echt goed maar ik weet wel dat ze een van de stoerdere is. als ik naar de deur kijk zie ik waarom ze zo doen. er staan eem paar mannen in het zwart gekleed met geweren in de deur. ik begin te gillen en schreeuw: 'HEEELLLPPP!!' ik word helemaal hysterisch en begin te huilen. een van de mannen ziet en hoort het en richt zijn geweer op mij. ik ben meteen stil en de mannen lopen het lokaal in. onze docent was er nog niet dus stonden we als kinderen alleen voor. er werd gespoten met een soort gas en ik werd duizelig. na een minuutje ongeveer viel ik flauw.

P.O.V. HARM
(jaah hij leeft ook nog)
ik word wakker in een donkere kamer. als ik op wil staan voel ik mij heel duizelig en val weer flauw.

**half uur later**

ik word wakker en heb een idee. ik ga kijken of er nog andere mensen in deze kamer zijn. ik sta langzaam op en loop een rondje totdat ik struikel over iets. 'AUWWW, DAT DEED PIJN. WAAR DE F*CK BEN IK.' ik kijk huilend waarover ik ben gestruikeld. ik ga nog harder huilen als ik zie dat het Joost is. Ik probeer hem wakker te maken. ik schud hem heen en weer.

'OMG. Joost je bent wakker. ik ben zo blij.' 'huh waar zijn we?' vraagt hij. 'ik weet het niet maar laten wenkijken of er gier meer mensen zijn.'

P.O.V. LINK

ik word wakker en kijk om me heen. ik hoor stemmen. Ik herken ze. 'HAARRMM JOOOOSTT WAAR ZIJN JULLIE' 'WIJ ZIJN HIER. WIE BEN JE' 'IK BEN LINK. IK KOM ERAAN' ik probeer te lopen naar de Jongens. maar ik maak eerst Jeremy en Nikki wakker want die zag ik net liggen. als Jeremy wakker is proberen we Nikki wakker te maken maar het lukt niet. wel zijn Inge en Quirien al wakker. Een paar minuten later hen ik Nikki op mijn schouder hangen en lopen we naar de andere Jongens. we beginnen een gesprek over Nikki. over hoe we haar wakker kunnen krijgen.

Jo: Hoe zouden we Nikki wakker kunnen krijgen?
In: idk maar kunnen we bellen?
qu: um moet ik effe kijken.
Je: mijn telefoon is onderweg gevallen ofzo. hij is weg
Nikki is ondertussen ook wakker geworden.
Ni: mijn telfoon heeft geen berijk.
Ha: ik schrik me dood joh ik dacht dat je nog sliep.
Ni: nee ben net wakker.
Li: wil je bij mij komen zitten?
Ni: ja hoor.
Jo: we laten jullie wel ff alleen.
Li en Ni: bedankt.

Nikki komt tegen me aan zitten en ik kroel met mijn vinger door haar haren. ik kijk haar aan en voel ineens twee zachte lippen op de mijne komen. Ik kus terug en als we klaar zijn horen we geklap.
Kirsten, (ook iemand uit de klas) loop naar Harm toe en begint hem te kussen. ook zien we dat Harm terug kust. Weer begint iedereen te klappen.

opeens horen we de deuren open gaan. ik kijk en zie die mannen weer staan. ik voel dat Nikki schrikt want de plant haar elleboog in mijn buik. ik zie dat Inge en Jeremy aan het huilen zijn en dat Harm en Joost tegen de muur aan zijn gaan zitten, pal naast elkaar. Een van de mannen begint te praten.
'twee van jullie worden meegenomen. Waarvoor is geheim' 'Ik ga wel.' zegt Nikki met tranen in haar ogen. waarop de man antwoord: 'Oke, jullie gaan nu overleggen wie er meegaat we komen over 5 minuten terug. We nemen Nikki alvast mee.' 


(Sorry voor het kleine hoofdstuk maar er moest iets inline komen.) (en jullie mogen kiezen wie er meegaat met Nikki)



THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu