1.21

92 9 2
                                    




P.J.O.F.Link

Een gil met gevolgd een kanonschot. sorry Jer maar het moest! 'NEE JER!' schreeuwt Roos ineens. Het is best wel sneu. Jeremy was heel populair en had veel mensen die van hem hielden. Maar aan alles komt een einde. Ik loop naar Jessica en Cynthia toe. Ze kijken bang. Best wel logisch eigenlijk. Heel blauw moet neer. dan pas overwin ik en mag ik stoppen met de game. Iedereen die een heel team uitschakelt mag een iemand mee nemen om te ontsnappen aan deze wedstrijd. Ik hef mijn mes en binnen twee seconden liggen er twee lichamen op de grond en hoor ik twee kanonschoten. Een boze menigte komt op me af. Een hoge toon. Een stem zegt: 'Michael, jij kunt nu een iemand meenemen en dan zijn de wedstrijden voor jou en diegene. Je kunt de naam schreeuwen wie je meeneemt en loop dan naar het midden.' Wie Zou ik moeten meenemen dan? Ik heb geen vrienden overgehouden. De meesten denken dat ik moordlustig mens ben, mat ik wil hier gewoon weg. Ik laat een snik horen. Quirien zal me vast begrijpen. Zij en Nikki waren er op de dag dat ik was verhuist. ik schreeuw: 'IK NEEM QUIRIEN MEE!' Quirien schrikt. Dat kan je makkelijk zien. Ze sluit haar ogen.

P.O.V. Quirien

Wat? Link neemt mij mee dit moord spel uit?!? wow, wat moet ik zeggen. Hij heeft wel een paar van mijn vriendinnen vermoord. Ik schrik. Ik word meegenomen door iemand. Ik durf niet te kijken. Ik heb mijn ogen dicht. Waarom word ik meegenomen? Ik ben niet belangrijk voor de mensheid. We stoppen. Ik doe mijn ogen open maar zie nog steeds niets. De stilte maakt me bang. Wat gebeurt er? Waarom ruikt het hier zo zuur? De  zure geur kruipt mijn neus binnen. Een duizeligheid komt in mijn hoofd en dan. Een klap. Meer niet.

**Droom van Quirien**
Wat? Waar ben ik? Wat is er gebeurd? Ineens hoor ik een stem. In de verte staat Nikki. 'Quirien, je doet alles altijd zo goed. Iedereen kijkt tegen je op. Je  bent gewoon het sterkste meisje van de wereld. En je bent ook het knapste meisje op de wereld. Je moet nooit gaan opgeven. Zelfs niet als het even niet mee zit. Geloof in jezelf. Jeremy, Inge en ik kregen in kamers een soort spuit met een roze kleur. Door dat spuitje kunnen wij nu in de dromen van nog levende mensen komen. als het even niet mee zit ga dan slapen. Het klinkt misschien raar. maar het is zo. Jeremy, Inge en ik zullen er altijd voor je zijn. Maar ik moet nu gaan, Ik moet Link mijn excuses brengen. Ik zie je wel weer een keertje.' Nikki verdwijnt weer.

P.O.V. Link

Ik trek Quirien mee naar het midden. Er staat een boom met een deur. Sleutels liggen onder een struik hoorde ik. Ik kijk onder een random struik en ja hoor de sleutels liggen daar. Ik pak de sleutels en doe ze in het slot. De deur gaat open. Ik stap naar binnen en de deur valt meteen dicht. Het is pikdonker. Een onbekende geur dringt mijn neus binnen. Even lijkt het alsof de tijd stil staat maar dan val ik. een knal en alles om me heen vervaagd.

**droom van Link**
Huh? Waar ben ik? Ben ik dat rare spel uit? Wat gebeurt er? Een koude windvlaag gaat over me heen en in de verte komt een silhouet op me af gewandeld. 'Link, ik ben hier om sorry te zeggen. Maar niet alleen dat, ook om te melden hoe dit kan. Als aller eerst. Sorry. Sorry voor de pijn die ik je gaf. Het gebeurde gewoon. Ik vond Jeremy leuker. Ik kan hem nu eindelijk zien. Zien in vrede. Maar er zit hem een ding vast. Hij wil dat je niet meer boos bent op hem. Jeremy vergeeft je.' 'Ik vergeef jou en Jeremy ook, ik had nooit zo heftig moeten reageren.' Zeg ik met tranen in mijn ogen. 'Ik zal het doorgeven en trouwens Jeremy, Inge en ik kunnen in dromen van mensen komen. Dus als je ergens mee zit ga dan slapen. Er is er altijd wel een in de buurt.' Een vaag licht en Nikki is verdwenen. Dit is zo vaag. Waarom gebeurd dit?








ja Jer is knap ja 😂❤️💩😛🦄😹 xx ingeheerink

THE GAME {Fanfictie de squad} [UNDER EDITING]Where stories live. Discover now