După zece ani

308 40 6
                                    

~După zece ani~

După ce a renunțat la poziția de conducător şi la propriul dragon, Ayllin s-a hotărât să plece şi să plece. Aşa că în aceeaşi seară şi-a împachetat câteva jurnale şi, uitându-se pentru ultima oară asupra Gheerei, a plecat, fără a mai anunța pe nimeni. S-a retras în cel mai îndepărtat colț, într-un sătuc aproape părăsit din munți pentru a-şi duce poverile.
Totuşi, chiar dacă au trecut zece ani, ea nu a putut să uite, să-l uite. Dar acum, nimeni nu o mai căuta, fiind cu toții prea ocupați cu actualul conducător. Un factor important în "uitarea" fostului conducător a fost chiar Echo. Alegându-se cu un nou stăpân, cu acordul fostei stăpâne, acesta nu se mai purta ca un nebun în lipsa subită a ei şi cu ajutorul timpului s-a împăcat cu ideea ca Ayllin nu mai făcea parte din viața lui sau a CASEI Yeghojix.

Din cauza faptului ca urmatorul capitol va mai intarzia putin, am decis ca ar fi potrivit sa va lamuresc toate nelamuririle legate de aceasta carte, cat si de primul volum. Cu alte cuvinte,va stau la dispozitie, o sa va raspund la toate intrebarile, daca aveti, in cel mai scurt timp posibil si o sa incerc sa va lamuresc cu orice subiect.

Craciun fericit!☆

CASA Yeghojix ( seria Dragon al Cerului, volum doi)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora