Harry Imagine

2.8K 76 18
                                    

Noul oras , noua scoala , noua casa si noii tai prieteni te faceau sa te simti putin cam pierduta . Nu iti puteai gasi locul in marele New York , iar oamenii ti se pareau ciudati .

Erai invatata cu casa ta veche dar totodata plina de amintirile copilariei aflata in Londra , de clima nu foarte calduroasa , mai mult ploioasa ce iti descria cel mai bine orasul natal si de prietenii tai cei vechi ce au stiut sa fie langa tine atunci cand aveai nevoie .

A trebuit sa va mutati deoarece parintii tai vroiau un nou inceput pentru tine , vroiau ca tu sa iti reusesti rostul in viata si erau capabili sa-ti ofere de fiecare data ajutorul . Chiar apreciai asta la ei , ii iubeai foarte mult si erai bucuroasa ca nu erau parinti stresanti care sa te preseze sa iti faci o cariera dupa visele lor , de fiecare data iti spuneau ca tu decizi ceea ce vrei sa ajungi .

Intr-un fel te bucurai si tu de aceasta schimbare , iti parea bine ca vei fi dispusa sa dai startul noului inceput .

Razele puternice ale soarelui iti dadea senzatia ca in curand iti va arde pielea dar era placut deoarece vantul mai racorea putin atmosfera .  Cu placa de skateboard in mana paseai pe asfaltul incins al parcului alaturi de noua ta prietena Anne .

Voi doua v-ati cunoscut exact in ziua in care ai ajuns la noua casa , si spre norocul tau era chiar vecina ta . Erati apropiate de cateva zile dar va simteati ca si cum ati fi petrecut ani de zile impreuna . Era chiar o persoana draguta , cu un caracter ce nu oriunde il gaseai .

-Cat mai aveam pana la rampe ? Ai spus entuziasmata dar in acelasi timp si obosita de la drumul ce-i drept cam lung .

-Chiar dupa colt ! Spuse Anne aratandu-si zambetul imaculat .  Anne ti-a atras din prima atentia cu frumusetea uluitoarea pe care o purta . Trasaturile fetei ii erau foarte speciale . Parul ei blond ca nisipul de pe plajele de paradis ii straluceau in razele soarelui , iar ochii ei albastrii te duceau cu gandul la ocean , era uimitoare .

Voi doua aveati foarte multe in comun iar unul dintre ele era faptul ca amandurora va placea sa va dati cu skate-ul , doar ca tu nu erai chiar profesionista deoarece ai inceput sa te dai acum o luna doar pentru a indeplini o provocare , doar ca acea adrenalina ti-a intrat prin vene ajungand sa mai vrei sa te dai .

-Aici este ! Se opri ea brusc zambindu-ti cald si mutandu-si privirea la rampele pline de adolescenti facand diverse scheme cu placile lor .

Ai ramas putin surprinsa. Aici toti erau profesionisti , faceau diferite scheme smechere pe care tu nu iti inchipuiai ca vei reusi asa ceva .

Nu puteai sa-ti iei ochii de la toti acei adolescenti priceputi in artele skateboard-ului , dar un tip ti-a atras atentia cu o schema foarte complicata ce era de un nivel inalt .

Buclele stralucitoare ce ii erau ravasite ii picau pe frunte in momentul ce s-a dat jos de pe skateboard .  Imediat si-a bagat ambele maini in el aranjandu-l . Tricoul alb , usor transparent lasa sa se vada putin conturul unor tatuaje ce nu le puteai distinge foarte bine de la distanta , iar jeansii negri mulati si rupti iti facu corpul sa tremure pentru o clipa . Oare cine era ?

-Hei la ce te uiti ?  Se auzi glasul prietenei tale Anne .  Chiar vroiai sa aflii cine e acel tip , ti se parea interesant .  Ai inghitit in sec si i-ai indicat cu privirea acea persoana de care erai fascinata .

-Oh nu . Ia-ti gandul de la el ! Spuse Anne serioasa .  Totul ti se parea confuz , ce era in neregula cu el , si de ce era atat de serioasa in privinta lui ?

-Il cheama Harry si intotdeauna s-a comportat ciudat . Indradevar se pricepe foarte bine cu  skateboard-ul dar nu vorbeste cu nimeni decat cu prietenii sai la fel de talentati, iar pe cei ce deabea au intrat in lumea skateboard-ului ii face de ras . Iti spuse Anne cu un glas terifiat . Nu intelegeai de ce era atat de speriata de el, doar ca se credea superior fata de ceilalti nu inseamna ca asa si era .

Imagine One DirectionHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin