Niall Imagine

1.9K 57 3
                                    

Imi cer scuze daca unele expresii au sunat scarbos/ urat etc . Si cititi pe propria raspundere xx :) 

-(Y/N) esti gata ? Trebuie sa plecam . Se auzi glasul lui Perrie .

Ai aruncat o privire finala spre oglida privindu-ti reflexia . Rochita albastra si mulata pe corp iti scotea formele in evidenta iar parul frumos buclat iti dadea un aer sexy .

Tu si prietena ta cea mai buna Perrie trebuia sa ajungeti la petrecerea organizata de Ed Sheeran, prieten foarte bun cu baietii .

Ti-ai incaltat platformele negre si ai iesit din camera ta . In sufragerie ai gasit-o pe Perrie pregatita si ea de plecare .

-Arati superb ! Te complimenta ea zambindu-ti .

-Crezi ca ii va placea lui Niall ?

-Cu siguranta te va adora .

Pur si simplu o adorai pe Perrie . Ea iti fusese alaturi in zilele in care mai primeai hate pe twitter , in zilele in care tu si Niall va mai certati , era acolo mereu pentru tine si ii multumeai din tot sufletul pentru asta, nu mlte persoane erau asa. In plus te bucurai enorm pentru relatia ei cu Zayn , se potriveau atat de mult si se completau unul pe celalalt . Cand erai in preajma lor adorai sa ii vezi razand si spunandu-si lucruri dragute unul celuilalt .

Ati iesit din casa, iar inainte sa te sui in masina te-ai asigurat ca ai inchis usa casei. Deobicei erai foarte atenta cu incuiatul usii, nu iti doreai sa intre nimeni in casa ta si a lui Niall si sa va cotrobaie prin lucruri .

Dupa cateva minute de mers cu masina ati ajuns in fata cladirii unde se tinea petrecerea .

Tu si Perrie ati exclamat un “Wow” dupa ce ati vazut miile de masini parcate imprejurul cladiri .

In uriasa cladire rasuna muzica ritmata pe care dansau mii de persoane . Erau sute de vedete invitate si tu nu prea iti gaseai locul . Tu erai doar o fata obisnuita, nu erai familiarizata cu lumina reflectoarelor si cu paparazzi care te mai urmareau si pe tine cateodata din cauza ca acum erai iubita lui Niall, dar nu prea le dadeai importanta, tot ce conta era Niall .

-Unde sunt baietii ? O intrebi tu pe Perrie incerc sa-i gasesti cu privirea doar ca nu prea mergea , era un ocean de persoane acolo .

-Da, vino . Spuse ea prinzandu-te de mana si tragandu-te printre sutele de corpuri transpirate de la atata dans .

In final ati ajuns la bar unde erau asezati baietii . De indata ce te-a vazut Niall s-a ridicat de pe scaun intampinandu-te cu un zambet adorabil .

-Iubito, arati uimitor ! Iti spuse el cu un glas angelic mai apoi apasandu-si buzele pe ale tale .

-Mi-a fost dor de tine ! Ii spui tu dezlipindu-te din sarut si tragandu-l in ringul de dans incepand sa dansezi energica .

Ai inceput sa-ti unduiesti corpul pe melodia ritmata atragand cateva priviri asupra ta, dar tu continuai sa il privesti pe Niall .

-(Y/N) ma omori . Te vreau chiar acum . Spuse el Insfacandu-te de incheietura mainii si tragandu-te dupa el pana in baie .

-Ce vrei sa faci ? Il intrebi tu razand in hohote si stiind exact ce ii trece prin cap .

-Vreu sa te simt . Spuse el zambind pervers . S-a asigurat ca nu e nimeni in baie si a inchis usa pentru ca nimeni sa nu va deranjeze .

S-a apropiat de tine lipindu-si corpul de al tau si izbindu-si buzele de ale tale, limba lui strecurandu-se in gura ta . Limbile voastre luptau acum pentru dominatie .

Ti-ai dus mainile in parul lui tragandu-l usor cu atentie facandu-l pe Niall sa geama usor in timpul sarutului .

Niall ti-a dat usor rochia jos fara sa se dezlipeasca din sarutul brutal dar totodata pasional si dulce .

V-ati oprit din a va saruta luand amanoi o gura mare de aer, tu dandui tricoul alb jos lasandu-i la vedere abdomenul ce te innebunea .

Ti-a ridicat corpul incolacindu-ti piciorele in jurul taliei lui si napustindu-si buzele pe gatul tau muscand si sugandu-ti usor pielea , tu gemand usor pentru ca nimeni sa nu va auda .

Ati continuat cu aceleasi sarutari si atingeri ce va faceau fiorii sa alerge pe sina spinarii neîncetat pana ce ati scapat amandoi de obiectele vestimentare ce va cam deranjau .

Ai simtit cum Niall intra usor in tine si fara sa vrei ai scos un geamat puternic ce pe el il facu sa chicoteasca . A inceput sa faca aceeasi miscare dince  in ce mai repede pana la final .

Dupa ce v-ati imbracat, ati iesit din baie de parca nimic nu s-a intamplat si v-ati alaturat prietenilor la distractie, Niall facandu-ti din cand in cand cu ochiu si incepand sa rada . 

Imagine One Directionजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें