Harry Imagine

1.6K 53 12
                                    

Ti-ai lasat parul proaspat buclat sa-ti cada peste umeri. Ti-ai aplicat rujul de o culoare rosu sangeriu cu atentie pentru a nu depasi linia buzelor si a strica machiajul. Ai pufait de doua ori din parfumul puternic ce emana o esenta oceanica florala si ti-ai incaltat pantofii negri si luciosi abia cumparati.

Ai aruncat o ultima privire in reflexia din oglinda fiind mandra de ceea ce vedeai. Rochia lunga pana in pamant pica perfect pe corpul tau dandu-ti un aer de printesa. Nu credeai ca vei arata atat de bine in ea, in ziua in care ai cumparat-o nu erai oarecum multumita de ea, ti se parea prea lunga si nepotrivita pentru evenimentul special din seara asta, premiera filmului This Is Us, unde trebuia sa-l insotesti pe iubitul tau Harry.

 Ai luat poseta de pe pat in care ai indesat telefonul si cateva cosmetice in caz ca ceva neplacut se intampla cu machiajul si ai iesit din dormitor incantata si emotionata de seara ce avea sa urmeze. Ai pasit usor pe scarile din lemn mentinandu-ti echilibrul pe tocurile imense cu care nu prea erai obisnuita. Nu erai genul de fata care sa poarte mereu tocuri, vroiai sa ai picioarele intregi fara a te chinui mereu cu durerile insuportabile ce ti le poate provoca o singura pereche de pantofi cu toc, erai multumita sa porti conversele tale ce niciodata nu te suparau. Dar acum nu se putea sa apari in asa ceva, in seara aceasta vei fi urmarita din toate colturile de fiecare paparazzi si de fiecare reporter, iti vor urmari fiecare detaliu din tinuta.

-Iubito arati uimitor! Spuse Harry tragandu-ti priviri arzatoare. De asemenea, el era imbracat intr-un costum cenusiu iar pe dedesupt purta o camasa alba imaculata. Buclele ii erau ravasite, dar totodata asezate intr-un mod extrem de sexy.

A inceput sa ranjeasca obraznic, apropiindu-se de tine si lasandu-si bratele sa se odihneasca pe talia ta, tragandu-te mai aproape de el. Si-a trecut limba peste buze, umezindu-le si vrand imediat sa le apese de ale tale, doar ca nu l-ai lasat.

-Harry, nu. Imi iei rujul! Ai spus tu artagoasa chicotind usor. A pufait cu o oarecare suparare analizandu-ti fata.

-Nu mai face asta! Ai spus tu incepand sa razi. Te topeai in acele clipe in care te privea fara sa-ti spuna nimic, ochii lui verzi ca smaraldul te faceau sa te pierzi in ei iar buzele lui carnoase pur si simplu te terminau.

-Esti atat de frumoasa! Murmura el zambind si aratandu-si gropitele.

Ti-a mangaiat spatele gol, ce era descoperit din cauza rochiei ce era decupata la spate, si si-a lipit buzele de gatul tau muscandu-ti pielea mai apoi sugandu-o pentru a reducea durerea.

-Styles, nu avem timp! Ai spus tu chiar daca vroiai mai mult de cat orice sa ramaneti acasa si sa-i simti buzele sarutandu-ti tot corpul. Ai putut simti zambetul ce-l schita pe pielea ta in timp ce-ti oferi un ultim sarut pe gat mai apoi indepartandu-se cativa centimetri luandu-te de mana.

Ati iesit din casa impreuna asigurandu-va ca ati inchis usa si ati traversat curtea casei pana la masina ce va astepta. Paul, bodyguard-ul lor si un foarte bun prieten v-a deschis usa lasandu-i la vedere si pe ceilalti pasageri ce erau baietii. Ai urcat ajutata de Harry pentru a nu-ti agata rochia valoroasa si ai luat un loc langa fereastra.

-Andreea arati minunat! Te complimenta Louis analizandu-te din cap pana in picioare. Te simteai putin rusinata de situatie deoarece te privea in continuu .

-Multumesc si tu arati foarte bine! Ai raspuns tu zambindu-i.

Drumul nu a durat mult doar ca vroiai sa scapi de acolo cat mai repede, Louis mereu iti facea complimente si te analiza la orice miscare iar tu de fiecare data simteai cum obrajii ti se inrosesc.

Ajunsi la locul unde This Is Us avea premiera v-ati dat jos din masina, iar tu pur si simplu ai ramas uimita de felul in care fanii au inceput sa tipe si sa cante melodiile baietilor. Iubeai directioneri, iubeai felul in care isi exprimau iubirea fata de baieti, erau unici iar asta te emotiona complet.

I-ai simtit mana lui Harry strangandu-o mai tare pe a ta si tragandu-te mai mult de el pentru a fi sigur ca nu te va pierde printre multimea de vedete. Ati mers amandoi pe langa multimile de fani facand poze si dand autografe, chiar ai ramas surprinsa cand ai vazut ca vor si de la tine autografe si ca iti fac complimente atat de frumoase.

-Iubito trebuie sa ma duc sa fac poza de grup alaturi de baieti, te rog ai grija! Stai te rog frumos langa Perrie. Iti sopti la un moment dat Harry la ureche.

-Sigur, voi fi bine nu-ti fa griji! Ai spus tu zambindu-i din toata inima. A zambit si el la randul sau si si-a lipit buzele de ale tale, imediat insa intrerupand micul sarut si plecand la datorie.

Ai inceput sa te plimbi din nou pe langa multimea de fani raspuzandu-le la intrebari, facand poze si dand autografe pana ce un reporter te-a intrerupt.

- Cum decurge relatia ta cu Harry? Spuse barbatul bagacios.

-Foarte bine, ne-am mutat impreuna acum ceva timp. Ai spus tu emotionata. Iti era atat de teama sa nu te incurci si sa te balbai in fata camerei.

- Te-ai obisnuit sa fii in lumina reflectoarelor? Cum ti se pare showbizz-ul? Reveni cu alte intrebari bagaciosul.

-Sincera sa fiu, nu. Nu ma pot obisnui cu idea ca sunt urmarita peste tot daca ma duc undeva prin oras, va rog nu o luati in nume de rau, doar ca nu e felul meu de a fi. Ai spus tu sperand sa nu se interpreteze alte lucruri.

-Hey ce faceti? Imi sacaiti prietena? Se auzi glasul lui Louis din spatele tau. Ai ramas socata de felul in care Louis te-a apucat de talie si te-a tras atat de aproape de el tinandu-te strans, nu ai reactionat in schimb nevrand sa se creeze altceva.

-Louis, cat de bine te intelegi cu Andreea? Spuse din nou acel barbat ce deja te calca pe nervi. De ce era atat de interesat de viata altora?

-Foarte bine, Andreea este uimitoare. Zise Louis uitandu-se la tine, tu facand acelasi lucru. Buzele voastre erau la o distanta foarte mica iar ochii sai albastrii s-au intalnit cu ai tai provocandu-ti fiori pe sira spinarii.

-Louis? Se auzi glasul lui Harry. Ti-ai indreptat rapid privirea spre iubitul tau care isi schimbase imediat starea. Ii vedeai maxilarul ce i se inclestase imediat iar degetele ce ii erau stranse foarte tare in pumnul sau.

Ai observat blitzurile aparatelor foto cazand pe voi si pe mica scena ce se petrecea in acest moment. Louis inca nu-ti daduse drumul taliei tinandu-te tot la fel de aproape de el.

-Iubito sa mergem, incepe! Spuse Harry aruncandu-i priviri strapungatoare lui Louis.

Te-ai dezlipit incet din mainile lui Louis si l-ai prins de incheietura mainii pe Harry intrand in sala de cinema unde filmul avea sa ruleze.

-Esti bine? Spuse Harry, imediat strangandu-te la pieptul sau. Ii simteai inima batandu-i foarte tare iar muschii fiindu-i incordati.

-Da, dar tu? Ai mormait tu temandu-te de ce ar putea urma dupa premiera.

-Da, doar ca nu ma asteptam la asta din partea lui. Spuse Harry ridicandu-ti privirea spre a sa.

-Stii doar ca sunt numai a ta! Ai spus tu lipindu-ti buzele de ale sale si strecurandu-ti usor limba in gura sa. 

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum