Louis Imagine

1.2K 42 1
                                    

- Haide Lisa trebuie sa incerci! Ai spus strangandu-o usor de mana pe sora ta mai mica. A oftat adanc tragandu-si caciula tricotata mai mult pentru a-si acoperi urechile.

- Dar daca o sa cad? A intrebat uitandu-se terifiata spre patinoarul plin de persoane ce chicoteau si tipau de fericire.

- Voi fi acolo cu tine. Nu vei pati nimic grav. Am venit aici sa ne distram iti amintesti? Ai spus zambindu-i cald.

- Dar nu am crezut ca vom merge la patinoar! A zis Lisa din nou, ochii inlacrimandu-i-se.

Ai oftat adanc asezandu-ti corpul pe o banca, privind marea de oameni ce patina lin pe gheata stralucitoare. Lisa te-a urmat, cuibarindu-se langa tine pentru a se incalzi.

- Imi pare rau (Y/N). Mi-e atat de frica. Spuse ea scancind, aproape lasand lacrimile sa i se scurga pe obraji.

- Nu-i nimic scumpo, putem merge in parc. Ai spus frecandu-o usor pe spate. Ati mai palavragit cateva minute, dupa care ati hotarat ca ar fi mai bine sa faceti o plimbare prin parc. V-ati ridicat de pe bancuta pasind cu greu din cauza patinelor. Trebuia sa iesiti din locul special amenajat, mai apoi putand sa va recuperati incaltamintea.

- Lisa? Se auzi din spatele vostru un glas copilaresc. V-ati intors amandoua capetele privind doua surori gemene zambindu-va.

- Phoebe, Daisy? Ati venit la patinoar? Spuse Lisa dandu-ti drumul la mana si apropiindu-se de cele doua fetite dragalase.

- Da, Louis a decis ca ar fi mai bine sa venim aici astazi. Spuse una dintre fetite.

- Lisa, vii sa patinam? Spusera gemenele la unison. Sora ta a privit inca o data terifiata spre patinoar cutremurandu-se. Chiar nu intelegeai de ce se temea atat de rau de gheata. Erai acolo pentru ea si nu ai fi lasat nimic sa o raneasca.

- Oh haide, va veni si fratele nostru, Louis cat si sora ta! Zise din nou una din gemene. Erau atat de dragute si erau chiar identice.

Lisa s-a intors langa tine prinzandu-te din nou de mana si tinandu-te strans. Si-a lasat zambetul sa-i lumineze fata, imediat tragandu-te spre patinoar.

Imediat, in spatele vostru au aparut cele doua gemene insotite de fratele lor. Un baiat cu un zambet cald s-a afisat in fata ochilor tai. Ochii sau de un albastru oceanic te-au emotionat, adorai ochii albastri.

- Buna, eu sunt Louis! Si-a lasat glasul sa rasune. Vocea-i cristalina te-a facut sa chicotesti fara sa vrei.

- Buna, (Y/N) incantata! Ai spus dand mana politicos cu el. Probabil ti-a observat roseala din obraji ce cu siguranta nu era de la gerul de afara si a inceput sa chicoteasca si el.

- Fetelor de ce nu o luati inainte? Se adresa Louis catre fetitele asemenea unor papusi.

- (Y/N) nu ma lasa singura! A intervenit surioara ta zguduindu-ti mana si tragandu-te din transa ce tocmai ti-o cauzase baiatul cu ochi cristalini.

- Inca nu stii sa patinezi? As fi fericit sa te invat eu alaturi de sora ta. Phoebe Daisy ce ar fi sa o luati inainte? Avem un incepator aici. Spuse Louis apropiindu-se si mai multe de tine si de sora ta. Le-ai observat pe Phoebe si Daisy ajungand imediat pe gheata, incepand sa patineze cu usurinta razand si chiuind.

- Imi dai voie? Zise din nou Louis in momentul in care a vrut sa o prinda pe Lisa de mana. Ea a dat din cap afirmativ prinzandu-se de mana sa mare. Ati pasit impreuna cu atentie pe gheata, Lisa incepand imediat sa tremure din toate incheieturile.

- Scumpo trebuie sa te calmezi. Suntem aici.  A spus Louis aplecandu-se, pentru a fi aproape la aceeasi inaltime cu ea. Nu iti venea sa crezi. Se comporta atat de frumos cu surioara ta ce a cunoscut-o acum cateva minute.

- Priveste-le pe Phoebe si Daisy? Observi miscarea picioarelor? E foarte simplu. A spus ridicandu-se din nou si privindu-te.

- Haide Lisa, incearca si tu! Ai spus incepand sa patinezi alaturi de Louis, tragandu-o si pe ea dupa voi. A inceput usor, usor sa isi miste picioarele reusind sa-si mentina alunecarea pe gheata.

- Asa scumpo, tine-o tot asa. Ai zis razand. Sora ta a avansat foarte rapid, dezlipindu-se intr-un sfarsit de mainile voastre ce mai rau o incetineau. Le-a ajuns cu usurinta pe surorile lui Louis alaturandu-se in jocul lor. Mai avea cateva dezechilibrari dar si le regla singura. Erai atat de mandra ca si-a alungat teama de patinoar.

- Surioara ta e atat de dulce. A spus Louis prinzandu-te curajos de mana si tragandu-te dupa el. Ai fost foarte surprinsa incat fara sa vrei ai inceput sa zambesti fara a putea sa te opresti. Intr-un fel erai stanjenita dar simteai o bucurie foarte ciudata in tot corpul.

- Surorile tale gemene sunt adorabile. Ai spus continuand sa patinezi cu atentie rugandu-te la ceruri in mintea ta sa nu faci ceva gresit si sa cazi. Chiar nu voiai sa rada toata lumea inclusiv noul baiat adorabil ce tocmai l-ai cunoscut.

- Trebuie sa-ti spun, probabil ma vei crede un ciudat dar esti foarte frumoasa. Ti-a spus lasandu-si usor rasul sa se auda.

- Multumesc! Ai spus simtind imediat cum roseata ajunge in obrajii tai inghetati.

-Dupa sesiunea de patinat, ducem fetele la un ceai fierbinte? A intrebat facandu-ti jucaus cu ochiul.

Ai ras fara sa vrei dand din cap afirmativ. Ati continuat sa patinati tinandu-va de mana si spunand tot felul de povesti din copilaria voastra cat si intamplari recente. Mai apoi petrecandu-va restul dupa-amiezii intr-o ceinarie calduroasa. 

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum