Louis Imagine

1.5K 42 16
                                    

In primul rand vreau sa-mi cer enorm de scuze din cauza marii intarzieri dar dupa cum stii a inceput scoala iar timpul imi este in totalitate distrus . Stiu ca mi-ai cerut unul romantic si pervers dar l-am facut cand am avut timp iar asta a fost ideea ce mi-a venit pe moment . Sper ca nu te superi ca nu au fost scene de perversitate. Inca odata, scuzele mele xx :) 

Astazi a fost una dintre zilele obositoare ce te secau si de ultima picatura de energie . Ai intrat pe usa micului tau apartament simtind mirosul parfumat de vanilie de indata ce ai patruns inauntru. In locuinta ta asta era aroma ce predomina si care tie iti placea enorm de mult.

Te-ai dus in dormitor amintindu-ti de clipele frumoase pe care le-ai petrecut cu Louis acum cateva saptamani, inainte sa plece in turneul cel mare. Ai scapat de hainele ponosite ce le-ai purtat toata ziua la locul de munca si ai fugind in dus. Apa calda a inceput imediat sa se loveasca de pielea ta relaxandu-te si facandu-te sa uiti de ziua cea grea de azi. Ti-ai turnat in palma gelul de dus al lui Louis, suficient cat sa-ti curete corpul . Ai imprastiai lichidul peste pielea ta simtind imediat mirosul specific lui Louis ce te innebunea.

Dupa micul dus ti-ai acoperit corpul intr-un prosop si ai iesit din baie. Ai ajuns rapid in fata dulapului insfacand pijamalele cu vacute ce-ti aminti de prima zi in care le-ai imbracat iar Louis a ras cu gura pana la urechi spunandu-ti ca arati ca un copilas. Ai schitat un zambet si le-ai imbracat simtind imediat materialul moale atingangu-ti pielea .

 Inainte sa te asezi in patul moale ce parca te astepta cu bratele deschise ai tras o privire in raftul imens asezat pe unul dintre peretii dormitorului . Simteai nevoia sa citesti o carte buna inainte de culcare, de preferat una ce avea ca protagonisti doi indragostiti, asta facandu-te sa ti-l imaginezi pe Louis . Uitandu-te printre cartile ce erau asezate frumos de la A la Z ai zarit mai multe plicuri de diferite culori . Te-ai strambat putin confuza pentru ca nu mai vazusei niciodata acele plicuri in biblioteca,  aparusera de nicaieri . Le-ai smuls usor dintre carti si l-ai privit pe primul ce avea scris  ” Deschide doar daca vrei sa aflii cat de mult te iubesc ”  . Ai chicotit asezandu-te repede in pat si deschizand plicul . Pe o coala de culoarea piersicii erau insirate mai multe cuvinte scrise cu un caracter ce-ti era mai mult decat cunoscut .

 ”Citesti scrisoarea? Nici nu stii cat ma bucur, credeam ca nu vei gasi scrisorile acolo . Asa, ar trebui sa incep. Ti-am lasat aceasta scrisoare pentru ca stiu cat de mult iti voi lipsi in tot acest timp, stiu cat de trista vei fi cand in diminetile ce acum au devenit reci te vei trezi fara mine, stiu cat de greu iti va fi sa ma vezi la televizor dar sa nu ma stii langa tine, dar sa stii ca acelasi lucru il patesc si eu . Simt cum inima mi se sfarama in mii de bucati cand iti vad poza pe ecranul telefonului, zambetul acela care emana atata iubire si-ti lumineaza atat de mult chipul ma face sa spun nu miilor de fani si sa ma intorc la tine, sa vin acasa si sa ne petrecem toate dupa-amiezile ca doi indragostiti, uitandu-ne la filmele siropoase ce pe tine te enerveaza atat de mult si sa ne tachinam dar mai apoi sa ne sarutam . Stiu ca iti spun in fiecare zi cat de mult te iubesc, dar nici nu ai idee cum inima-mi bubuie de fiecare data cand te vad, nici nu stiu cum de nu mi-a sarit din piept pana acum . As vrea sa-ti pot oferi mult mai multe, sa-ti pot oferi toata constelatia dar nu sunt magician desi as vrea, mi-ar placea ca tu sa fii magia pe care o detin, in schimb iti pot oferi inima mea, un mic organ din corpul meu ce bate pentru tine, micul organ ce detine mai mult decat sentimente, inima ce-i obsedata de tine ! As vrea mult sa fiu alaturi de tine acum, as vrea sa iti vad ochii ce cu siguranta sunt in lacrimi si sa-ti spun ca nu trebuie sa plangi desii stiu ca o faci din cauza fericirii . Iti multumesc din tot sufletul ca imi esti alaturi, ca stai cu mine oferindu-mi esenta iubirii tale.

Cu drag Louis xx ! ”. Lacrimile au inceput sa-ti curga pe obraji neputand sa le opresti. Inima incepuse sa-ti bata tare iar primul gand care ti-a venit in minte a fost sa-l suni pe Louis. Nu aveai de gand sa le deschizi si pe celelalte, voiai sa le pastrezi pentru zilele ce vor urma, asta chiar te ajuta sa-ti mai ridici moralul.

Ai bagat coala inapoi in plic inchizand-ul si asezandu-l peste celelalte. Te-ai ridicat din nou de pe salteaua patului ducand plicurile necitite la locul lor .

Un zambet iti ramase intiparit pe buze, iar ochii iti cautau in disperare telefonul ce parca era bagat in pamant .

-Iubito de ce esti atat de debusolata? Se auzi un glas cristalin, doar ca nu i-ai dat prea multa importanta fiind concentrata pe gasirea telefonului .

-Nu acum, trebuie sa-l sun pe Louis ! Spui tu crezand ca sunt doar gandurile tale dar brusc ceva te-a adus la realitate gasindu-l in pragul usii pe Louis chicotind .

Ai ramas stana de piatra in fata ochilor sai de o nuanta albastra oceanica. In totdeaua ai adorat sa-i privesti ochii, de multe ori te asezai langa el pe pat si ii priveai ochii pierzandu-te in ei, iar el chicotind de fiecare data .

-Nimic de genul ” Oh Louis esti aici, Louis ai venit acasa ! ”  ? Zise el subtiindu-si vocea si facandu-o sa semene foarte putin ca a ta .

-Ce cauti acasa? Doamne, nici tu stii cat ma bucur ca esti aici ! Ai spus tu plina de fericire sarindu-i in brate .

-Asta asteptam ! Murmura el la urechea ta muscandu-te incet de lob. Bratele lui au aterizat pe spatele tau frecandu-l usor si dandu-ti fiori, iti fusese dor de atingerile lui surprinzatoare dar perfect de atente .

-Louis am gasit scrisorile. Este cel mai minunat lucru din viata mea pe care l-am citit, esti uimitor. Te iubesc atat de mult ! Ii soptesti tu la ureche plasandu-i un mic sarut umed pe pielea gatului .

-Iar tu esti motivul vietii mele ! Spuse el uitandu-te fix in ochii tai si zambindu-ti . Nu a durat foarte mult pana ce buzele voastre s-au intalnit. Te-a muscat usor de buza inferioara mai apoi strecurandu-si limba in gura ta .

Restul noptii vi l-ati petrecut impreuna declarandu-va iubirea si alintandu-va cu, cuvinte atat de dulci ce va umpleau inima de bucurie . 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now