Harry Imagine

1.7K 58 8
                                    

-Megan nu ma pot duce la cumparaturi singura ! Spui tu suficient de tare incat prietena ta din telefon sa auda .

-Oh haide ! Vreau un suvenir din Brazilia . Se smiorcai ea .

-Nu . E o tara necunoscuta, plus ca Harry a zis sa nu ies din hotel . Spui tu cuibarindu-ti capul si mai mult in perna mare si pufoasa .

-Bine, jur ca atunci voi vizita China nu-ti aduc nimic . Zise ea abtinandu-se cu greu sa nu rada.

-Nu-i problema. Trebuie sa inchid, mai vorbim ! Spui tu hotarata sa termini conversatia .

V-ati luat amadoua ramas bun dupa care ai tastat pe ecranul telefonului casuta rosia care marca terminarea apelului .

Ti-ai invelit corpul in pilota calduroasa lasandu-ti ochii sa se inchida . Tot ce vroiai era sa dormi pana ce iubitul tau Harry se intorcea in camera, nu ca ai fi avut si alte variante de ati petrece timpul deoarece erai blocata in camera de hotel .

Tu si Harry va aflati in Brazilia deoarece baietii trebuiau sa concerteze aici, tu nu vroiai sa vii doarece stiai ca Harry va avea mult de repetat iar tu vei sta singura majoritatea timpului dar Harry a fost cel care te-a obligat sa mergi spunandu-ti ca fara tine nu s-ar simti in largul lui si s-ar gandi non-stop la tine  .  

Atunci cand linistea era cea mai dulce si te relaxa atat de mult s-a auzit o bubuitura puternica in usa ce iti alunga somnul ce aproape te curpinse cat si linistea minunata .

Te-ai ridicat somnoroasa din pat bolborosind nervoasa cuvinte pe care sincer nici tu nu le intelegeai si ti-ai tarat corpul pana in fata usii . Ai invartit cheia si ai deschis-o imediat zarindu-l in fata ta pe cretul tau .

-Harry ce cauti aici ? Credeam ca trebuie sa repeti pentru concert ? Il intrebi tu confuza .

-Imi era dor de tine . Zise el ranjind .

-Nu ma lasi sa intru ? Continua el chicotind . Nu ti-ai dat seama ca ai ramas incremenita in tocul usii nelasand spatiu destul pentru a intra inauntru .

Ai chicotit usor si i-ai facut loc sa intre, dupa care ai inchis imediat usa si ai incuiat-o pentru a fi sigura ca niciun fan nu ar fi putut intrat peste voi in urmatoarele minute .

Ti-ai lasat corpul sa cada din nou in pat vrand din nou sa ajungi la granita dintre realitate si taramul viselor .

L-ai simtit pe Harry punandu-se rapid langa tine si bagandu-si una dintre maini sub tricoul tau mangaindu-ti usor pielea .

-Oh, doar nu ai de gand sa dormi nu ? Spuse el tragandu-te usor de sutien . Ti-ai deschis imediat pleoapele si i-ai privit expresia ce te facu sa chicotesti .

-Harry nu am chef, mi-e somn ! Zici tu intorcandu-te cu spatele la el  . L-ai auzit maraind in spatele tau dupa care i-ai simtit mana intrand din nou pe sub tricou si jucandu-se pe spatele tau . L-ai auzit imediat chicotind in momentul in care a ajuns la capsa sutienului si a tras jucaus de ea .

-Harry, pe bune termina ! Spui tu nervoasa .

-Nu vreau ! Se impotrivi el si iti deschise capsa sutienului scotandu-l usor de sub tricou . Cateodata chiar te uimea dorinta lui arzatoare iar asta te facea sa vrei sa te joci cu nervii lui .

Ai ramas nemiscata vrand sa vezi urmatoare lui miscare care cu siguranta va urma de indata . Asa a si fost, acum urmatoarea lui tinta fiind blugii tai negriciosi . S-a jucat cateva clipe cu nasturii si a tras usor de ei facandu-te sa-l plesnesti peste maini si facandu-l sa rada .

-Nu am toata ziua liber ! Spuse el in cele din urma nervors si intorcandu-te cu forta pe spate el punandu-se imediat deasupra ta .

-Esti nebun ! Ii spui tu incolacindu-ti picioarele de talia lui .

-Nebun dupa tine . Spuse el napustindu-si buzele peste ale tale strecurandu-si limba in gura ta usor .

Ti-a dat tricoul jos descoperindu-ti sanii . Degetele lui se plimbau usor pe abdomenul tau gadilandu-te usor si facandu-ti corpul sa tresare la fiecare atingere .

I l-ai dat si tu imediat jos lasand abdomenul perfect la vedere . Fluturele imens tatuat ti-a atras imediat atentia ca de fiecare data, ai inceput sa atingi aripile fluturelui plimbandu-ti degetul pe conturul acestuia .

Harry si-a lipit buzele de gatul tau lasandu-ti muscaturi si saruturi umede coborand din ce in ce mai jos .Si-a delectat pofta sarutandu-ti abdomenul si lasandu-ti atingeri fine .

Pana la urma a scapat si de blugii tai si i-a aruncat imediat pe podea incepand sa-ti sarute coapsele si muscandu-te din cand in cat facandu-te sa tipi .

Suparata ca te tine pe jar ti-ai infipt mainile in carlionti lui si l-ai tras facandu-l sa revina la cativa centimetri de buzele tale . Si-a apasat din nou buzele de ale tale ducandu-si mainile la lenjeria ta .

S-a oprit din a te saruta si ti-a dat lenjeria jos la fel facand si cu pantalonii lui ce evident il deranjau in acest moment .

Te-a privit pentru o secunda din cap pana in picioare tinandu-si buza inferioara intre dinti .

-Esti zeita mea ! Sopti revenind din nou la buzele tale .

I-ai dat boxerii jos lasandu-l si pe el in totalitate gol . L-ai simtit intrand imediat in tine neoprindu-se din a te saruta . Fieare miscare a lui era un val de placere pentru tine . Ti-ai scapat un geamat infundat ce-l facu pe Harry sa chicoteasca iar tu fara sa vrei ti-ai infipt unghiile in spatele lui . Ati continuat cu acea placere de nedescris pana ce amandoi ati ajuns la epuizare. 

Imagine One DirectionWo Geschichten leben. Entdecke jetzt