Niall Imagine

1.5K 52 4
                                    

Mii de lacrimi iti curgeau siroaie pe fata iar tu nu puteai face nimic pentru a le opri. Te-ai invelit si mai mult cu pilota groasa si calduroasa scancind. Era aproape miezul noptii dar nu puteai sa adormi, toate gandurile ce-ti rulau acum prin minte erau doar despre el. Iti era dor de ochii sai albastri, de atingerile sale atente si fine. Il vroiai pe Niall langa tine in acest moment sa te tina strans in brate si sa-ti sopteasca ca totul va fi bine.

Relatia voastra s-a cam destramat, nimic nu mai era ca la inceput. Niall lipsea mereu de acasa, tu ramanand mereu singura. Cand se mai intampla sa va intalniti intr-una din camerele casei nu se intampla nimic special, va evitati ca si cum nici nu v-ati cunoaste. Nu mai suportai aceasta tacere din partea lui, aveai nevoie din nou de afectiunea lui, dar daca el nu dorea asta nu aveai ce face.

Te-ai ridicat in sezut indepartandu-ti cateva lacrimi cu dosul palmei. Aveai de gand sa parasesti aceasta casa, sa pui punct relatiei.

Te-ai dat jos din pat facand contact cu podea rece. Ti-ai miscat talpile pe parchetul rece ca gheata pana ce ai ajuns in fata dulapului de unde ai scos geamantanul. L-ai aruncat in pat, imediat umplandu-l cu hainele tale.

Ai scapat de pijamalele comfortabile inlocuindu-le cu o pereche de colanti negri si o bluza larga. Ti-ai incaltat rapid boganci si ai inchis fermoarul geamantanului. Ai apucat de manerul acestuia tragandu-l jos, pe parchet mai apoi tarandu-l dupa tine.

Ajunsa in sufrageria mare ai inceput sa privesti totul din jur. Toate obiectele iti aduceau aminte de el. Canapea mare din piele iti reamintea de serile de sambata in care amandoi stateati imbratisati uitandu-va la comedii ce va amuzau copios iar mobilierul lucios te facea sa resimti acele atingeri si acele saruturi tandre ce ti le daruia pofticios cand te sprijinea de ea.

Toate gandurile ti-au fost alungate intr-o secunda in momentul in care Niall a patruns pe usa. Un zambet nevinovat ti-a scapat pe buze. L-ai vazut in prag purtand tricoul sau negru ce in zilele obositoare adorai sa-l porti, si jeansii sai albastrii cu turul lasat. El a privit nedumerit geamantanul din jurul tau si lacrimile ce-ti cadeau pe obraji.

- Oana, ar trebui sa te odihnesti! Spuse el aruncandu-si tenisii intr-un colt si indreptandu-se spre tine.

- Cum se face ca mai stii cine sunt? Ai spus facand un pas in spate. A oftat adanc privind in jos. A inceput sa-si miste mainile pe langa corp parca nestiind ce sa faca cu ele.

- Iarta-ma. Nu stiu ce a fost cu mine! A zis el ridicandu-si din nou privirea spre tine.

- V-vrei sa ma p-parasesti? Se balbai el citindu-i-se vinovatia din ochi .

-Niall, te iubesc atat de mult dar tu esti atat de distant. Nu stiu ce am facut, chiar nu inteleg de ce te porti asa. Nu pot trai cu cineva care nu simte nimic pentru mine. Ai izbucnit tu in lacrimi. Chiar iti era greu sa iti imaginezi ca el nu simte nimic, ca nu se gandeste deloc la tine.

Ai simtit doua brate in jurul tau, tu ajungand la pieptul lui. Asteptai de mult timp aceasta imbratisare.

- Nu, nu! Te rog nu ma parasi! Am fost un iubit teribil, iarta-ma. Te iubesc enorm, doar ca am avut o perioasa incarcata, baietii aveau nevoie de mine. Spuse el mangaindu-ti crestetul.

- Ei bine, si eu aveam Niall, si eu am avut nevoie de tine in tot acest timp! Ai spus tu printre lacrimi si suspine.

- Iubito iarta-ma, sunt asa idiot cateodata, te rog lasa-ma sa ma revansez. Zise el indepartandu-se putin si ridicandu-ti barbia in asa fel incat sa-l privesti in ochi.

-Nu stiu Niall... Ai soptit tu coborandu-ti privirea.

- Doar vino cu mine! A spus el inainte sa te prinda de incheietura mainii si sa te traga dupa el.

V-ati urcat in masina, Niall pornind masina si inaintand spre necunoscut. Nu aveai habar unde avea sa mergeti dar simteai ca va fi ceva minunat.

Intr-un final ati ajuns la malul unui lac destul de intins si cu o adancime destul de mare din cate ai observat tu. Niall nu a incetat sa-ti tina mana strans legata de a sa.

- Ce facem aici? Ai intrebat confuza. Era noapte iar nimeni nu era in jur, ce avea de gand?

- In curand soarele va rasari iar iubirea noastra va renaste din nou. Spuse el zambindu-ti cald si tragandu-te jos, pe nisipul cald si strangandu-te in brate.

- Mi-a fost asa dor de tine! A continuat el sarutandu-ti buzele ce i-au dus dorul.

Imediat dupa bila mare de foc a aparut parca scoasa din lac, stralucind pe cer. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now