Harry Imagine

1.4K 56 5
                                    

- Ce zici de asta? Intreba Harry ridicand rochita albastra in asa fel incat tu sa o vezi foarte bine.

- E destul de draguta, dar ar trebui sa mai schimbam culorile. Totul e aproape albastru! Ai spus tu chicotind.

- Dar asta imi place, in plus presimt ca fetitei noastre ii va placea la nebunie! Spuse el lipindu-si palma de burtica ta ce crescuse din cauza ca micutul ingeras incepea sa se dezvolte din ce in ce mai mult.

- Oh fie, o luam! Ai spus tu zambindu-i. Erai atat de fericita, in sfarsit visul vostru se va indeplini, veti avea un copil impreuna.  Dupa nunta, treburile au fost putin incurcate, Harry a trebuit sa plece in turneu si sa lucreze la albumul cel nou, nu aveati timp nici sa va vedeti dar totul a mers asa cum trebuie deoarece iubirea era mare si nimic nu va putea opri.

Acum mai erau cateva luni, iar micuta printesa va veni pe lume. Harry era foarte incantat, era foarte grijuliu cu tine, niciodata neglijandu-te. Adorai momentele in care vorbea cu micul ingeras si ii povestea despre lumea unde avea sa vina.

- Hai sa ne uitam la patuturile pentru copii. Micuta Darcy trebuie sa aiba un loc confortabil. Spuse el zambind larg si lasand gropitele la iveala.

- Harry eu ma duc sa platesc hainutele, arunca tu o privire. Ai spus luand toate hainele pe care tu si Harry ati hotarat sa le cumparati.

Ai inaintat spre casa de marcat unde ai zarit-o pe caserita. Parul ei drept la perfectie ii ajungea pana la umeri iar ochii ei albastrii ii erau fixati pe tine.

- Hey as dori sa cumpar astea! Ai spus tu daruindu-i un zambet cald, ea in schimb nu reactiona ci doar te privi plictisita.

- Cam multe chestii aici. Spuse ea luand incet fiecare obiect vestimentar si batandu-l in casa de marcat.

- Uhm, ai putea sa te grabesti? Ai spus tu simtind ca o iei razna. Domnisoara cu toane se misca atat de lent incat iti venea sa renunti la lucruri si sa pleci.

- Cat tupeu, daca nu ar fi cretul nici nu ti-ai permite asa ceva. Spuse ea tragandu-ti o privire strapungatoare. Ai ramas socata, de ce spusese asta?

- Scuza-ma? Ai zis crezand ca totul a fost doar in mintea ta.

- Ai auzit foarte bine. Zise ea din nou la fel de intepata.

- Nu inteleg care este problema ta. Ar trebui sa-ti vezi de treaba. I-ai spus tu simtind nervii pulsandu-ti la maxim prin vene. A inceput sa rada profund si dezgustator. Nu intelegeai comportamentul ei, nu ii facusei nimic, voiai sa cumperi haine pentru un copil, ce era gresit in asta?

- Si acum ce? Ca sa nu te paraseasca ii daruiesti un copil? Oh saracutul Harry... Arunca ea din nou cu vorbe grele. Asta a intrecut limita.

- Nu ai ceva mai bun de facut? Gelozia poate fi uneori prea mare, dar scumpo trebuie sa renunti! Ai spus abtinandu-te cu greu sa nu o lovesti.

- Acel copil nu merita sa fie nascut, nu de tine, o sa aibe o viata grea alaturi de tine. Spuse ea din nou.

- Cum iti permiti? Cum indraznesti sa vorbesti in halul asta cu ea? Interveni Harry din spatele tau . L-ai analizat ingrijorata, stiai ce se intampla cu Harry atunci cand cineva se comporta urat cu tine, temperamentul i se schimba total.

Acum venele de la gatul sau erau mai proeminente iar ochii i se intunecara. Muschii i se incorda fiind pregatiti de „batalie” .

- Hmm magazinul asta ar avea nevoie de schimbari, cred ca plecarea ta ar fi un lucru foarte bun. Stii ce urasc eu cel mai mult? Zise Harry din nou apropiindu-se de tejghea si batand cu pumnul in masa.  Acea domnisoara intepata amuti privindu-l terifiata.

- Urasc cand cineva se ia de fetele mele. Nu inteleg de ce voi oameni va obositi sa aruncati cu ura, pentru numele lui Dumnezeu vedeti-va de viata! Spuse Harry serios analizandu-o pe tipa infricoasata acum.

- Haide iubito, facem cumparaturile din alta parte! Zise din nou Harry prinzandu-te de mana si tragandu-te dupa el. Intr-un fel erai mandra de felul in care Harry vorbise cu ea dar pe de alta parte erai si ingrijoarata, oricand iti putea sari in cale astefel de persoane.

Tu si Harry v-ati urcat in masina, Harry ramanand ceva timp pe scaunul pasagerului inca fiind nervos.

- Harry esti bine? Ai spus tu punandu-ti mana peste a sa. In secunda urmatoare l-ai vazut pe Harry cu ochii in lacrimi. Durea atat de tare cand ii vedeai lacrimile mari scurgandu-i-se pe obraji.

- Iubito, daca ceva asemanator se va intampla cand eu nu voi fi de fata? Daca tu si micuta Darcy veti pati ceva mai rau? Spuse el printre lacrimi.

- Harry nu, te rog nu te gandi la asta. Tu vei fi mereu acolo pentru noi, stiu asta! Ai spus tu cuprinzandu-l intr-o imbratisare.

- Dar daca nu voi reusi? Murmura el.

- Harry eu am incredere in tine, eu si Darcy avem incredere. Tu esti ingerul nostru pazitor, tu mereu ne protejezi. Noi doua te iubim enorm! Ai spus tu simtind o apasare puternica, Darcy tocmai daduse un semn.

- Darcy tocmai te-a salutat. Ai spus tu din nou chicotind.

- Oh Doamne va iubesc asa de mult! Spuse el din nou dezlipindu-se din bratele tale si apasandu-si buzele de ale tale.

I-ai sters ultimele lacrimi ce i-au cazut pe obraji dupa care i-ai strans mana soptindu-i ca totul va fi bine. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now