Harry Imagine

1.2K 45 0
                                    

Ti-ai apasat usor buzele de marginile paharului luand inca o gura din bautura alcoolica. Ai inghitit-o imediat simtind cum gatul te arde pentru cateva secunde din cauza tariei acesteia. Erai extenuata, deabia iti mai puteai tine corpul pe picioare iar muzica ce bubuia in urechile tale nu-ti era de foarte mare ajutor.

- Inca un pahar? A intrebat barmanul schitand un zambet larg.

Te-ai uitat confunza la paharul tau observand ca deja era gol. Nu era bine, daca o tineai tot o sa ajungi sa faci cunostinta cu podeaua. Ai impins paharul usor zambind facandu-i semn ca nu mai doresti nimic.

Ai simtit cum doua maini iti cuprind talia, imediat o pereche de buze asternandu-se pe gatul tau dezgolit si plasandu-ti mici saruturi umede. Te-ai intors nefiind socata de persoana ce tocmai facuse asta. In fata ta s-au afisat buclele ravasite si ochii verzi precum smaraldele.

- Aici erai! Spuse iubitul tau Harry ce te privea cu un zambet larg pe buze.

- Iata-ma! Ai zis in timp ce faceai cerculete pe tejgheaua fina a barului cu degetul.

- Ce s-a intamplat? A intrebat punandu-si mana peste a ta ingrijorat. Habar nu aveai cum de isi dadea atat de repede seama ca nu esti intr-o dispozitie foarte buna, dar asta iti demonstra si cat de mult tine la tine si cat de ingrijorat e.

- Nu ma simt chiar in largul meu, nu cred ca a fost o idee buna sa venim aici. Ai spus lasandu-ti privirea in pamant. Chiar nu voiai sa fii persoana care sa-i strice si lui pofta de distractie dar acum chiar nu aveai incotro, starea urata ce te deranjea incepea sa avanseze la fiecare minut ce se scurgea.

- Bine, atunci mergem acasa. Fug sa-i salut pe baieti si mergem ok? Spuse Harry. Ai dat din cap afirmativ si i-ai simtit buzele lipindu-se de ale ale. Te-a sarutat pret de cateva secunde dupa pierzandu-se in oceanul de oameni epuizati de la dans.

Ai ramas neclintita pe scaunul inalt si tapitat cu piele fina, analizand totul din jur. Fumul de tigare acumulat in incapere aproape te sufoca. Te-ai ridicat incet de pe scaun, arajandu-ti rochita pentru a fi sigura ca totul e acoperit. Ai pasit printre trupurile incinse si transpirate din ringul de dans, insfarsit ajungand afara. Aerul rece de toamna te-a izbit in fata, facandu-ti corpul sa tremure. Ai tras adanc aer in piept cu scopul de a curata plamanii ce cu siguranta erau imbaxiti de fumul ce plutea in club. Ti-ai sprijinat spatele de zidul inghetat, ducandu-ti mana in poseta ce o aveai in mana inca de la inceputul serii. Ai rascolit cateva lucruri pana ce ai dat de telefon, obiectul de care aveai nevoie chiar in acest moment. Ai glisat de cateva ori, scriindu-i un mesaj lui Harry si informandu-l ca deja ai iesit afara.

Ti-ai inchis ochii pentru cateva secunde gandindu-te ca poate astfel ai putea elimina starea neplacuta ce  incepea sa te enerveze.

In momentul urmator ai simtit cateva atingeri pe coapsa. Incet, incet s-au ridicat pe abdomenul tau ajungandu-ti la gat, doua degete mangaindu-ti pielea. Ai chicotit usor fiind sigura ca in fata ta va aparea cretul tau, doar ca nu a fost chiar asa.

Un chip strain ti-a aparut in fata ochilor, avea un zambet strengar pe fata, in clipa urmatoare strangandu-ti cu putere incheieturile mainilor, tu neavand cum sa te eliberezi.

- Ce cauta o domnisoara asa frumoasa ca tine singura aici? Si-a dezvaluit barbatul aparut de nicaieri glasul.

Ai ramas inghetata in acelasi loc simtindu-te neajutorata in fata lui. Si-a coborat privirea spre pieptul tau, imediat folosindu-si una dintre maini ce-i ramasese libera. Si-a asezat-o pe spatele tau tragandu-ti corpul si mai mult de al sau. Ai scancit usor, incercand din rasputeri sa scapi de langa el, doar ca nu aveai sanse.

A ras intr-un mod scarbos, bagandu-si mana in parul tau si incepand sa traga brutal de cateva suvite. Ai tipat de durere, pe el facandu-l din nou sa rada.

- In seara asta ne vom distra! Spuse el, acum chinuindu-se sa-si desfaca cureaua.

L-ai privit terifiata, simtitnd cum cateva lacrimi ti se scurg pe obraji. Ai inchis ochii din nou gandindu-te ca poate este doar un vis.

Te asteptai ca corpul strain din nou sa se lipeasca de al tau, dar o pocnitura se auzi. Ti-ai deschis pleoapele vazandu-l pe individ la pamant. Langa el, cu pumnii incordati, respiratia accentuata se afla Harry. Cu ochii strapungatori i-a mai dat o lovitura in zona abdominala, cu unul dintre picioare scuipand nervos trupul ce zacea la pamant.

- Iubito, esti bine? Spuse el venind imediat la tine. I-ai simtit bratele incolacindu-se in jurul tau, capul tau ajungand la pieptul sau. Ii auzeai inima batandu-i cu putere. Ai rasuflat usurata fiindca fara el ai fi devenit prada monstrului.

- Harry ce m-as fi facut daca nu ai fi fost aici? Ai spus strangandu-l si mai tare in brate si totusi fiind atenta si la anonimul ce inca era la pamant scancind de durere.

- De acum nu mai pleci niciodata de langa mine. Vreau sa fii mereu in siguranta. A spus el mangaindu-ti crestetul.

- Stiu, doar ca aveam nevoie de aer. Ai rasuflat din nou adanc.

- Doar promite-mi ca vei fi mereu langa mine de acum. A zis Harry ridicandu-ti barbia astfel incat ochii vostrii sa se intalneasca.

- Promit! Ai raspuns apasandu-ti buzele de ale sale. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now