Harry Imagine

1.3K 55 0
                                    

Cititi pe propria raspundere!! 

#Imi cer scuze daca unele expresii au sunat urat. 

Ti-ai privit chipul micut si firav in oglinda. Machiajul simplu, proaspat aplicat te facea sa pari mult mai feminina, dar aveai de gand sa mai adaugi ceva. Ti-ai indreptat privirea spre cosmeticele asezate frumos la locul sau in dulapiorul special pentru asa ceva, de unde ai luat un ruj rosu.

Ti-ai aplicat rujul cu atentie pe buze fiind sigura ca nu depasesti conturul acestora. Acum totul era perfect. Erai gata pentru o seara speciala alaturi de Harry.

Ti-ai asezat rochita neagra mulata pe corp, cumparata special pentru aceasta seara.

Noaptea aceasta avea sa fie cea mai speciala. Astazi se implineau trei ani de cand tu si Harry formati un cuplu. Ati trecut prin foarte multe probleme care la un moment dat va faceau sa renuntati la toti anii petrecuti, dar iubirea scanteietoare era atat de puternica incat supararea trecea rapid fiind inlocuita de saruturi pasionale si imbratisari calduroase.

Ai coborat scarile, ajungand in sufrageria spatioasa. Harry avea sa ajunga in orice moment. Chiar daca azi era o zi minunata pentru voi doi, Harry nu putea renunta la munca lui.

Ti-ai lasat corpul sa cada pe canapea privind nerabdatoarea usa de la intrare.

Dupa cateva minute usa s-a deschis iar Harry a intrat in casa tinand in mana un buchet imens de trandafri rosii, preferatii tai. Te-ai ridicat emotionata de pe canapeaua din piele intalnindu-i ochii verzi ai lui Harry.

- (Y/N)? A spus el privindu-te uimit. Te-a analizat din cap pana in piciorare muscandu-si imediat buza inferioara.

- Tu ai de gand sa ma ucizi? Continua el apropiindu-se de tine.

- La multi ani! Ai spus tu luandu-l imediat in brate. Parfumul sau ti-a invadat narile inebunindu-te cu aroma barbateasca ce era de nedescris.

- Oh Doamne rochia asta e uimitoare. Continua el la fel de socat de aparitia ta. Si-a miscat mana pe spatele tau usor creandu-ti fiori puternici in tot corpul.

- E cumparata special pentru seara asta! Ai spus tu ducandu-ti buzele spre gatul sau. I-ai muscat usor pielea umezindu-o imediat pentru a-i alunga durerea si lasandu-i mii de sarutari. Harry a gemut infundat strangandu-ti una dintre fese.

- Hmm...Iubito nu trebuia sa dai banii pe rochie, ea oricum va sta pe podea in seara asta. Spuse el suav muscandu-ti lobul urechii.

- Trebuie sa-ti multumesc pentru trandafiri intr-un fel!  Ai zis scapand de tricoul lui negru ce-i acoperea abdomenul perfect.

Te-a impins usor in spate, corpul tau ajungand pe canapea, el pozitionandu-se deasupra ta. Si-a plimbat mainile pe corpul tau pana ce i s-a pus pata pe rochie. A indepartat-o rapid de pe tine, tu ramanand doar in lenjerie.

- Buzele tale atat de senzule, atat de... Incepu el, dar l-ai oprit sarutandu-l. Te-a lasat sa-ti strecori limba in gura sa mainile sale jucandu-se cu sanii tai.

A chicotit obraznic cand te-ai chinuit sa-i deschizi cureaua jeansilor ce se dovedi ca nu era de acord cu micul vostru joc, el ajutandu-te sa-i dai jos.

I-ai sarutat abdomenul bine lucrat in timp ce el ti-a dat sutienul negru jos, sarutandu-ti umerii dezgoliti cat si sanii. Ai gemut usor atunci cand a scapat si de lenjeria ta, ramand perfect goala acum.

- Frumusetea ta ma omoara. Spuse el scapand si de boxerii sai si oferindu-ti cateva sarutari tandre si fierbinti.

- Au fost trei ani minunati alaturi de tine si sper ca vor urma multi altii alaturi de tine! Spuse din nou privindu-te, fluturandu-si genele de cateva ori.

A intrat usor in tine oferindu-ti un val de placere si facandu-te efectiv sa gemi puternic. Instinctiv ti-ai infipt unchiile in spatele sau mai apoi ducandu-ti-le in parul sau si tragand de cateva bucle.

- Esti atat de rea! Sopti el sarutandu-ti nasul.   

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum