Harry Imagine

1.3K 48 5
                                    

- Se pare ca iarna a pus stapanire pe Londra foarte rapid! Se auzi glasul doamnei roscate ce prezenta stirile zilei.  Te-ai infasurat si mai mult in paturica pufoasa ce-ti acoperea corpul intinzandu-te pe canapeaua din sufragerie. Chiar daca patura era destul de calduroasa mai aveai nevoie de ceva pentru a te simti mai bine, o ciocolata calda. Fiind deja facuta, ai insfacat cana de pe masuta din sticla transparenta luand o gura mare din licoarea fierbinte ce imediat iti incalzi corpul.

Ai pus inapoi cana acolo unde-i era locul analizand imaginile ce rulau pe ecranul televizorului. Incet, incet o stare de somnolenta te-a cuprins molesindu-ti tot corpul. Ti-ai inchis pleoapele asteptand sa ajungi cat mai repede pe taramul viselor.

O bubuitura puternica s-a lasat auzita in toata casa. Ti-ai deschis intr-o secunda ochii sarind ca arsa din canapea. Ai facut pasi mari pana la cuier insfacand haina groasa de iarna. Ai aruncat-o fulgerator pe tine si te-ai incaltat cu cizmele imblanite. Ai pus mana pe clanta usii apasand usor, astfel iesind din casa in liniste. Aerul rece te-a izbit direct in fata facandu-ti corpul sa tremure. Felinarele se aprinsera luminand strada odata cu decoratiunile de Craciun ale vecinilor. Ai privit imprejur cu scopul de a gasi cauza zgomotului ce s-a produs cu cateva minute in urma.

Ai pasit cu atentie pe asfaltul ce era acoperit de gheata,  indreptandu-te spre gradina din spatele casei. Ai ajuns acolo fara probleme din fericire pentru tine. Chiar nu era momentul potrivit pentru o cazatura pe gheata rece.  

In mormanul mare de zapada ai zarit pe cineva. Te-ai apropiat mai mult, acum distingandu-i cu usurinta buclele ravasite.

- Harry ce naiba faci? L-ai intrebat pe prietenul tau de ani buni. L-ai auzit scancind, incercand de cateva ori sa se miste dar in zadar. Era ranit.

Speriata si vazandu-l ca are probleme, ai fugit la el ajutandu-l sa se ridice din omatul pufos. L-ai privit cu atentie in razele lunii observandu-i micile taieturi de pe fata.

- Ce s-a intamplat? L-ai intrebat din nou ingrijorata. A pufait usor lasand mirosul de alcool sa se risipeasca in gerul de afara.

- Inteleg ca ai baut. Ai zis continuand sa-l tarasti dupa tine pentru a-l baga undeva la caldura cu scopul de a-i curata ranile.

Ati ajuns in sfarsit inapoi in casa, la caldura. L-ai pus pe canapea, el scancind din nou de durere.

- Harry ce ai facut? Ai intrebat din nou sperand sa primesti un raspuns.

- A trebuit sa-i invat o lectie. A raspuns lasand un zambet pal sa-i invadeze fata.

- Oh...Nu te misca, aduc trusa medicala! Ai spus lasandu-l pe canapea. Ai urcat scarile ajungand imediat la etaj. Cu siguranta din nou s-a luat la pumni cu cativa idioti de pe strada. Harry a trecut printr-o perioda mai grea. Tocmai ce s-a despartit de iubita sa ce abuza de celebritatea si de situatia lui materiala. Niciodata nu ai placut-o dar nu aveai cum sa te opui relatiei, stiai cat de mult o iubea Harry.

Ai ajuns in baie, deschizand imediat dulapul unde iti tineai toate cosmeticele, pe unul din rafturi gasind si trusa medicala ce avea inscriptionata o cruce rosie. Ai luat-o imediat iesind si coborand la cretul ranit.

- Okay, am ajuns. L-ai anuntat, el imediat intorcandu-si privirea spre tine. Te-ai asezat langa el deschizand trusa medicala. Ai scos vata si alcoolul medical.

- Imi pare rau Styles, te va durea putin. L-ai avertizat turnand alcoolul medical pe vata, incepand sa-l tamponezi usor pe una din rani aflata pe fruntea sa catifelata. Si-a strans tare ochii muscandu-si buza inferioara cu putere.

Ai continuat asa pana ce i-ai curatat toate ranile, Harry invatandu-se cu durerea si ne mai reactionand. Te-a privit serios fara sa vorbeasca in timp ce tu-ti faceai treaba. Buzele ii erau rosii iar ochii verzi ca smaraldul te faceau sa te pierzi pentru o secunda in alte taramuri.

- Am terminat. Cum te simti? Ai spus, strangand ustensilele folosite.

- Minunat. A raspuns zambindu-ti. Adorai acest Harry , doar ca stiai ca atunci cand se va trezi nu va mai stii nimic.

- Cam cate pahare ai baut Harry? Ai spus chicotind. A facut acelasi lucru indepartandu-ti mai apoi o suvita de par ce-ti cazuse pe obraz.

- Destule. A raspuns privindu-te lung.

- Cred ca ar fi timpul sa te odihnesti. Daca ai nevoie de mine sunt in camera mea. Ai spus vrand sa te ridici de pe canapea, dar Harry te-a prins de de mana tragandu-te inapoi, de data asta ajungandin bratele sale.

Si-a pus bratele in jurul taliei tale, inconjurandu-ti picioarele de bazinul sau.

- Vreau sa stai aici cu mine. Spuse el lipindu-si usor buzele de gatul tau. Mici fiori ti-au traversat sira spinarii, inima batandu-ti cu putere.

- Harry, asta nu esti tu. Ai spus incercand sa te indepartezi de el.

- Cand sunt beat spun adevarul. De ce nu te-am ales pe tine in locul ei? A intrebat miscandu-si usor degetul pe bratul tau.

- Harry...te rog. Ai spus ne vrand sa deschideti subiectul. Mereu ai fost cea care l-a privit cu alti ochi, mereu ai fost cea care i-a vrut binele intotdeauna, il iubeai enorm.

- Doar ramai cu mine te rog.  A spus din nou. S-a jucat pentru cateva secunde cu parul tau dupa care usor si-a lipit buzele de ale tale. Limba sa a dat sa intre in gura ta doar ca ai ezitat, stiind ca nu e bine. Harry nu s-a lasat, asa ca ai cedat facandu-i placerea.  A chicotit usor cu mandrie de tocmai ce se intamplase.  

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now