Liam Imagine

1.6K 52 4
                                    

Imi cer scuze daca unele expresii au sunat aiurea, stanjenitoare sau mai stiu eu cum , doar ca nu prea ma pricep la descrisul unor actiuni perverse :) xxx

-Ah nu am cu ce sa ma imbrac ! Ai oftat tu suparata cotrobaind prin dulapul imens plin cu haine .

Chiar daca aveai un munte de haine, tu tot nu gaseai acea tinuta potrivita si pe placul tau .

Stateai neclintita in fata dulapului, doar cu un prosop infasurat in jurul corpului incepand sa injuri in mintea ta deoarece imediat trebuia sa pleci la o intalnire cu prietena ta cea mai buna iar hainele erau problema ce te tinea in loc .

Erai atat de atenta la hainele ce stateau frumos asezate in dulap incat nu ai auzit silueta barbateasca ce s-a furisat in camera .

-Iubito, nu stai cu mine in seara asta ? Se auzi glasul iubitului tau Liam ce se afla in spatele tau .

-Scuze Liam, trebuie sa ies cu Abby in seara asta ! Ii spui tu intorcandu-te din nou spre mormanele imense de haine .

-Ma poti ajuta in legatura cu hainele ? Il rogi tu.

I-ai simtit corpul apropiindu-se si lipindu-se perfect de al tau . Buzele lui au ajuns pe gatul tau lasand mii de sarutari si muscaturi usoare .

-Ce ar fi sa scapam de prosopul asta . Iti sopti el suav la ureche muscandu-ti lobul urechii , tu scapand un geamat de placere .

Dintr-o miscare a scapat de prosopul ce ii oprea vizibilitatea spre corpul tau iar mainile lui s-au napustit asupra trupului tau micut si firav . Atingerile lui te faceau sa tresari de fiecare data iar pe el aceasta reactionare a ta il facea sa chicoteasca .

-Asa mai merge ! Spuse el aruncandu-te pe pat si bucurandu-se de minunata priveliste ce il innebunea .

Nu ti se parea corect faptul ca tu deja erai goala iar el era atat de imbracat , vroiai sa-i vezi acele patratele ce iti faceau inima sa o ia la goana , vroiai sa il simti si tu .

Ti-ai dus mainile rapid spre tricoul sau scotandu-l usor si aruncandu-l pe podea . Ai inceput sa ii saruti abdomenul coborad tot mai jos dandu-i si pantalonii ce te incomodau jos . Acum ii puteai vedea barbatia ce era in extaz .

-E randul meu ! Iti zise Liam luand stapanire asupra corpului tau .

Si-a apasat buzele de ale tale introducandu-si limba in gura ta lasandu-ti acel gust specifil lui pe care il adorai . S-a desprins usor continuand sa-ti sarute fiecare particica a corpului .

Te-ai hotarat sa-i oferi si tu putin placere asa ca ti-ai infipt mainile in parul lui incepand sa tragi si ti-ai apasat buzele pe gatul lui muscandu-i si sugandu-i pielea , ceea ce pe el il facea sa geama atat de tare incat se facea auzit in intreaga camera .

-Vreau sa te simt baby, esti pregatita ? Ti-a soptit oprindu-se brusc si privindu-te in ochi cu un zambet ce te facea sa te pierzi pentru cateva secunde .

-Da ! Ai soptit tu suav pregatindu-te sa simti acea placere extrema .

Momente fierbinti si de nedescris s-au intamplat in momentul in care a intrat usor in tine . Ai scos un geamat puternic ce rasuna camera infingandu-ti unghiile in pielea spatelui sau .  

A continuat aceasi miscare putin mai repede oferinduti saruturi dulci si pasionalesi facandu-te sa te simti speciala si iubita.

Erai fericita ca il ai pe Liam langa tine , era persoana pe care te puteai baza de fiecare data iar in acele momente groaznice cand ajungeati sa va mai certati el ceda primul si iti cerea scuze pentru modul in care s-a comportat chiar si atunci cand era si vina ta , era barbatul ideal pentru tine si nu puteai sa traiesti fara iubirea lui .

Dupa ce ati terminat jocul de placere pe care vi-l ofereati , v-ati acoperit corpurile goale cu un cearceaf imaculat de alb iar tu ti-ai pus capul pe pieptul lui putand sa-i auzi inima batand puternic .

Simteai cum somnul isi face prezenta asa ca ti-ai ischis pleoapele gandindu-te la frumusetea ce o ai langa tine, dar telefonul a inceput sa vibreze puternic facandu-te instantaneu sa-ti deschizii ochi .

-Iubito incearca sa dormi, raspund eu . Iti spuse Liam luand rapid telefonul de pe noptiera si raspunzand .

Ai putut auzi imediat vocea prietenei tale care a inceput sa tipe de-a dreputl la telefon :

“Unde esti? Trebuia sa ne intalnim ! “  se auzi prietena ta Abby zicand . Liam a inceput sa chicoteasca soptindu-i doar un „ A fost vina mea !” iar mai apoi inchizand si aruncand telefonul din nou pe noptiera ! 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now