Liam Imagine

1.1K 41 12
                                    

Ai oftat adanc adancindu-te si mai mult in bratele calduroase ale lui Liam. Iti va fi asa de dor ce aceste imbratisari, iti va lipsi foarte mult.

- Nu vreau sa pleci! Ai murmurat privind multimea de oameni din aeroport. Vedeai sute de cupluri despartindu-se, vedeai lacrimile amare ce li se asterne in ochi si sutele de imbratisari de ramas bun. Dar erau si cupluri care se reintalneau. Se sarutau pasional iar zambetul lor larg  ce le statea necontenit pe buze emana iubire.

- Nici eu iubito, dar sunt nevoit sa o fac. A spus Liam lipindu-si buzele de crestetul tau.

Cinci luni fara Liam va fi un dezastru. Nu-i vei mai simti imbratisarile de dimineata, nu-i vei mai putea saruta buzele, nu-i vei mai auzi glasul si rasul gingas, nu il vei mai avea alaturi de tine.

- Liam...daca nu va merge relatia... Ai spus inghitind in sec. Stiai cat de greu ii va fi lui Liam. Sutele de concerte ce ii manaca aproape tot timpul, inregistrarea altor melodii de pe noul album, intalnirile cu fanii, nu va avea timp nici macar pentru un telefon. Nu voiai sa fii genul de persoana ce trebuie sa fie mereu in centrul atentiei, il intelegeai perfect si erai de acord cu tot ceea ce face dar pe deoparte iti era si greu.

- Iubito, am mai discutat despre asta! Ti-am spus, ne vom vedea pe skype si vom vorbi la telefon de fiecare data cand voi avea timp. A zis ridicandu-ti usor barbia si mangaindu-ti obrazul.

- Imi vei lipsi asa mult! Ai spus scapand cateva lacrimi. Simteai cum mici sageti ajung in inima ta. Peste cateva zile vei sta in pat cu laptopul in brate si te vei uita la poze cu el si cu mii de fane. Il vei vedea pe scena cantand, ii vei auzi glasul doar in videoclipuri, dar nu va fi acolo cu tine.

- Nu, sa nu indraznesti sa plangi. Urasc cand te vad in starea asta. A spus stergandu-ti imediat lacrimile. Nici tu nu voiai sa plangi dar nu te puteai abtine. Ti-ai petrecut tot timpul alaturi de el si nu iti era extrem de greu acum. Va trebui sa fii puternica.

-  Scuze, stiu ca nu ar trebui sa faca asta. Inrautatesc mai mult situatia! Ai spus luand o gura mare de aer.

- Vino aici! A spus imediat infasurandu-si bratele in jurul tau si strangandu-te la piept. Bataile inimii lui iti cantau in ureche iar degetele sale se plimbau pe spatele tau, asta relaxandu-te.

Nu v-ati miscat deloc cateva minute. Ati tot murmurat amandoi cuvinte frumoase ce va indulceau sufletele, pana cand Niall a venit pentru a anunta plecarea.

- Liam, frate, urasc sa fac asta dar...trebuie sa plecam. L-ai auzit pe Niall oftand.

- Vin acum! A spus Liam oftand si el la randul sau.

 Ati rupt imbratisarea calduroasa, ridicandu-va amandoi de pe scaun. Iar acum aveau sa vina cuvintele pe care le urai al naibii de mult, cuvintele de ramas bun.

- Iubito nu uita cand ai nevoie de mine, oricand si la miezul noptii nu-mi pasa, doar suna-ma. Ti-a spus Liam indepartandu-ti o suvita de par ce-ti cazuse pe obraz.

- La fel sa faci si tu. I-ai spus din nou aterizand in bratele sale. L-ai strans tare in brate nevrand sa-i dai drumul, dar ai renuntat si de-ai indepartat usor.

- Te iubesc! A spus apasandu-si buzele de ale tale.  Limba lui s-a strecurat usor in gura ta. Cu siguranta iti va fi dor de asta.

- Te iubesc! I-ai spus si tu dupa ce sarutul s-a incheiat. Ti-a zambit trist prinzand manerul uriasului geamantan. Te-a mai privit inca odata, mai apoi pierzandu-se in marea de oameni.

Si iata, cele cinci luni fara el incep chiar acum. Deja ai un mare gol in stomac. Ti-ai insfacat geanta de pe scaun indreptandu-te imediat spre iesirea aeroportului. Un bazait mic s-a facut auzit in buzunarul pantalonilor tai. Te-ai cotrobait usor scotand telefonul. Ai tastat de cateva ori deschizand mesajul ce tocmai l-ai primit. Un zambet larg ti s-a afisat pe fata iar cateva lacrimi ti-au umplut ochii.

”Avionul asta n-are culoare fara tine. Deja imi e dor de buzele tale, ochii tai, mi-e dor de tine. Te sun cand ajung in America. Te iubesc mult. Liam xx :)”

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now