Harry Imagine

1.9K 83 6
                                    

-Mami, mami tlezeste-te ! Se auzi glasul angelic al fetitei tale Darcy de numai 3 ani .

Ti-ai deschis rapid pleoapele si te-ai ridicat somnoroasa din pat luandu-o pe Darcy in brate si zambindu-i .

-Ce s-a intamplat iubito ? O intrebi tu grijulie plasandu-i un mic pupic pe crestetul capului .

Parul ei moale, castaniu si carlionat ii atarna frumos pana la umeri iar ochii ei verzi iti aduceau aminte de iubitul tau sot care era plecat in turneu .

Totul s-a schimbat de cand l-ai intalnit pe Harry , totul s-a transformat intr-un paradis . Ati petrecut 5 ani minunati impreuna in care ati fost acolo unul pentru celalalt, in care iubirea voastra facea ca totul sa fie roz si sclipitor in jurul vostru . Dupa acei frumosi ani petrecuti impreuna te-a cerut insfarsit in casatorie, a organizat o frumoasa cina romantica unde pur si simplu a rostit acele cuvinte magice iar tu ramanand stana de piatra in fata lui pana ce ai reusit sa-i dai raspunsul afirmativ .

Dupa ce ati facut nunta, care a fost una mare si superba, viata ta a devenit una mult mai frumosa in momentul in care din iubirea voastra s-au nascut doi copii adorabili de dragalasi pe care ii iubeai la fel de mult. Acum baietelul Logan de numai 6 ani si fetita Darcy de 3 anisori zburdau in fiecare zi prin casa tipand si aplaudand .  Altceva mai frumos nu iti puteai dori, Harry si copii erau totul pentru tine .

-De ce te-ai trezit la ora asta ? O intrebi tu din nou pe Darcy care isi freca obosita ochii . Te-ai uitat atenta la ceasul de pe noptiera de langa pat si ai vazut ca era fix miezul noptii .

-Pentru ca e ziua lui tatii ! Spuse ea incepand sa bata din palme si razand in hohote .

Pentru varsta ei Darcy era foarte desteapta, uneori va uimea pe tine si pe Harry cu intrebarile ei, la care uneori chiar nu stiati ce sa-i raspundeti .

-Aw iubito nu era nevoie sa te trezesti acum . Spui tu razand si ciufulindu-i parul carliontat .

Chiar asa , oficial era ziua sotului tau si aveai de gand sa-i faci o surpriza, vroiai sa il vizitezi in turneu alaturi de copii . Deja vorbisei cu Louis cu cateva zile in urma despre micul tau plan, iar el iti spuse ca Harry nu va avea nici cea mai mica idee si ca iti va lua el un bilet pentru avion .

-Vleau sa-i spun la multi ani lui tati . Spuse ea privindu-te in ochi .

-Bine, dar s-ar putea ca tati sa doarma . Spui tu insfacand telefonul de pe noptiera si incepand sa tastezi ecranul .

-Si eu vreau sa vorbesc cu tati ! Se auzi vocea lui Logan care aparu in camera topaind .

Logan era total diferit de Darcy, el avea ochii albastrii si parul drept si era chiar aratos pentru un copilas .

-Si tu esti treaz ? Spui tu asezandu-te in pat alaturi de copii .

-E ziua lui tati ! Spuse el batand din palme si zambind . Erai atat de bucuroasa de faptul ca copii tai nu uitasera de ziua tatalui lor si erau asa de entuziasmati .

-Liniste, suna ! Spui tu in timp ce ai dat telefonul pe spiker auzind acel bipait enervant .  Dupa cateva bipaitu-ri vocea groasa a lui Harry s-a auzit in capatul celalalt al telefonului .

-E totul bine ? Se auzi Harry somnoros .

-La multi ani tati ! Au spus cei doi ursuleti la unison tu incepand sa razi .

-Aww copii mei adorabili, nu trebuia sa va treziti la ora asta . Spuse Harry incepand sa rada . Parca il vedeai radiind de fericire , parca ii vedeai acel zambet cu acele gropite .

-Tati, tati ti-am facut un desen atat de flumos . Spuse Darcy .

-Deabea astept sa-l vad . As vrea atat de mult sa fiu acolo cu voi . Hey dar unde e mami ?

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now