Zayn Imagine

1.3K 42 7
                                    

Privirea ta era pozitionata pe pachetul de tigari ce statea nemiscat pe masuta de cafea. Urai fumul de tigara dar trebuia sa o faci, trebuia sa o faci pentru el. Acum ceva timp Zayn s-a apucat de fumat iar cu timpul a devenit dependent. Nu erai de acord cu faptul ca fumul ce-i intra in plamani ii face mai mult rau si nu il ajuta cu nimic. L-ai rugat de zeci de ori sa o lase mai moale, dar stiai cat de greu ii este si cat de tare il seca acea pofta necontenita de fum toxic. Asa ca astazi aveai de gand sa-i dai o motivatie mult mai buna.

Ai insfacat pachetul de tigari pe care l-ai luat cu usurinta din jeansii lui, si ai scos o tigara ce ti-ai pozitionat-o cu usurinta intre buze. Te-ai scotocit prin buzunare in cautarea unei brichete gasind una intr-un final. Ai aprins flacara ce imediat te ajuta sa aprinzi si obiectul daunator sanatatii.

Ai tras adanc, poate mai adanc decat trebuia simtind cum fumul gros si amar o lua la fuga spre plamani. Imediat ai simtit cum ramai fara aer instantaneu incepand sa tusesti. Acum gatul te ardea iar pieptul incepea sa te doara. Nu te-ai lasat insa doborata, ti-ai pozitionat din nou tigara intre buze tragand din nou. Nimic deosebit, aceasi usturime in gat si aceasi durere in piept plus tusea ce din nou avea sa apara.

- Iubito? Se auzi glasul lui Zayn. Ti-ai ridicat imediat privirea din scrumiera zarindu-l pe Zayn in fata ta.

A facut cativa pasi rapizi, ajungand pe canapea langa tine. Ti-a smuls tigara din mana mototolindu-o in scrumiera.  Pret de cateva secunde te-a analizat si a oftat adanc.

- De ce ai facut asta? Te-a intrebat. Ti-a apucat soldurile tragandu-te la el in brate si indepartandu-ti cateva suvite ce-ti cazura pe obraz.

- Si tu o faci. Ai raspuns odihnindu-ti bratele pe umerii sai.

- Promite-mi ca nu o sa mai faci asta niciodata. Nu vreau sa patesti ceva din cauza lor. A spus facand cerculete cu degetul sau pe incheietura mainii tale.

- Zayn, tu trebuie sa-mi promiti asta. Ai spus stiind ca ii ceri un lucru destul de greu.

- Iubito am mai vorbit despre asta. Nu ma pot abtine, simt nevoia. A oftat el punandu-si capul pe unul din umerii tai.

- Atunci o fac si eu. Ai spus sarutandu-i usor pielea gatului.

- Nu. A zis el.

Ati continuat sa stai imbratisatati cateva momente. Tu iti miscai incet mana pe spatele sau, el facand acelasi lucru pe spatele tau.

- Bine, o sa incerc sa ma abtin. O sa incerc sa renunt la ele doar de dragul tau. Si-a lasat din nou glasul sa-ti mangaie urechea.

- Serios? Ai spus tu incepand sa zambesti.

- Da, o fac pentru tine. Chiar nu vreau sa-ti distrugi sanatatea. A spus el lipindu-si buzele de ale tale.

- Te iubesc! Ai spus tu in timpul sarutului. 

Imagine One DirectionWo Geschichten leben. Entdecke jetzt