Harry Imagine

2K 77 7
                                    

“Te urasc, Harry nu te merita ! “

“Harry merita pe cineva mai bun decat tine, esti urata ! “

“Iesi odata din viata lui, ne-am saturat de tine! “ .

Astea erau cateva din mesajele pe care de la un timp le primeai pe contul tau de twitter, toti te urau din cauza ca erai intr-o relatie frumoasa cu Harry de doi ani .

Stateai in pat cu laptopul in brate si cu lacrimile cazandu-ti siroaie pe obraji . Nu intelegeai de ce te urau , continuau sa te jigneasca si sa te faca sa crezi ca Harry chiar merita pe cineva mai bun .

Intotdeauna te-ai comportat atat de frumos cu fanii lui Harry, incercai sa le raspunzi la orice intrebare pe care ti-o adresau, niciodata nu i-ai jignit si cateodata refuzai sa il saruti pe Harry in public doar ca fenele lui sa nu se simta prost, stiai cat de mult isi doresc si ele sa fie in locul tau, dar nu era vina ta ca Harry te iubeste atat de mult si ca destinul v-a vrut impreuna.

Ai auzit usa casei deschizandu-se ceea ce insemna ca Harry tocmai ce ajunse acasa de la studio .

Ai inchis rapid laptopul si ti-ai sters lacrimile imediat de pe fata pufaind usor .

-Iubito am ajuns ! Se auzi glasul putin ragusit al lui Harry imediat intrand in camera voastra .

Imediat ce ochii vostri au facut contact unii cu ceilalti i-ai zambit dulce incercand sa-ti ascunzi tristetea ceea ce nu era tocmai usor pentru ca probabil ochii tai erau rosii de la atata plans .

L-ai privit cu un zambet fortat cum isi da tricoul jos lasand la vedere trupul masiv si aproape plin cu tatuaje, mai apoi sarind peste tine in pat .

-Mi-a fost dor de tine ! Iti zise el privindu-te in ochi atent, doar ca tu ti-ai ferit imediat privirea de a lui chicotind usor, chiar daca in mintea ta derulau toate acele jigniri .

-Si mie . I-ai raspuns tu incercand sa vorbesti cat mai clar ca sa nu-si dea seama cat de mult ai plans .

-Iubito ai plans ? Spuse el punandu-si degetele pe barbia ta fortandu-te sa-l privesti in ochii aceia verzi ca smaraldul .

-Nu, sunt doar obosita ! Negi tu rapid plasandu-i un sarut scurt pe buze .

-Nu ma minti. Stiu ca ai plans, spune-mi ce s-a intamplat . Iti zise el foarte serios .

Ai simtit cum un alt val de lacrimi iti umple ochii , ai incercat sa le opresti inainte sa-ti cada doar ca nu ai putut.

-Iubito ce s-a intamplat ?  Te intreba Harry rapid ridicandu-se de pe tine si tragandu-te intr-o imbratisare calda de care aveai mare nevoie in momentul asta .

-Harry, toata lumea ma uraste ! Ai reusit tu sa-i raspunzi la intrebare printre lacrimi si suspine .

-Iubito, nu e adevarat ! Cine a zis asta? Spuse el sarutandu-ti crestetul capului si dandu-ti fiori pe toata sina spinarii .

-Am primit sute de mesaje pe twitter in care toti imi spun ca nu te merit !

-Oh nu, te rog nu plange din cauza asta, stii ca tu esti totul pentru mine, esti perfectiunea mea ! Iti zise el ridicandu-ti privirea catre a lui zambindu-ti atat de dulce incat ai crezut ca o sa te topesti in cateva secunde.

-Harry, dar daca ei au dreptate . Poate...chiar meriti ceva mai bun . Ai spus tu continuand sa versi lacrimi amare .

-Cineva mai bun ca tine nu exista ! Crede-ma eu te iubesc atat de mult incat as fi dispus sa renunt la orice ca sa te pot avea, ei sunt doar invidiosi, nimeni nu m-ar putea face sa ma simt atat de bine asa cum o faci tu . Iubito tu imi faci viata mai frumoasa ! Spuse el lipindu-si buzele de ale tale si strecurandu-si usor limba in gura ta. Il iubeai atat de mult pe Harry cand incerca si chiar reusea sa te faca sa te simti bine .

Ti-a sters lacrimile rapid soptindu-ti “Nu vreau sa te mai vad plangand ! “ iar mai apoi lua laptopul intrand pe contul sau de twitter . L-ai putut vedea tastand de zor tastatura . Curioasa te-ai uitat si ai observat ca pregatea un twittcam .

In cateva secunde twittcam-ul incepuse si deja avea cateva mii de vizualizari . Vazand ca fanele deja incep sa-i scrie sute de mesaje te-ai departat de camera laptopului pentru a nu intra in cadru .

Harry i-a salutat pe toti iar mai apoi a inceput sa le vorbeasca despre tocmai ce se intamplase, despre toata ura pe care o primisei pe twitter .

-De ce continuati sa o urati pe persoana care ma face fericit ? De ce nu puteti sa intelegeti ca eu chiar o iubesc si vreau ca nimic sa nu ne stea in calea fericirii ? Niciodata nu v-a dat motive sa o urati , are un suflet minunat . Spuse Harry indreptand spre tine laptopul si intrand si tu in cadru alaturi de el .

-Daca sunteti intradevar fanii mei si sunteti atat de dedicati atunci ar trebui sa intelegeti ca ea e viata mea , ca ea este oxigenul meu , ca ea ma completeaza . V-am mai si chiar o sa mai repet , daca am o iubita nu inseamna ca o sa va neglijez, din contra si voi faceti parte din inima mea , dar trebuie sa intelegeti ca o parte a inimii mele o are si (Y/N) . Incetati sa-i mai oferiti atata ura, cand ea e trista si eu sunt trist . Va multumesc pentru intelegere si va iubesc mult ! Spuse Harry intorcandu-si privirea spre a ta .

Tu nu stiai ce ai mai putea zice . Felul in care Harry le-a explicat cat de mult insemni tu pentru el te-a coplesit .

-Te iubesc atat de mult Harry ! I-ai spus tu izbindu-ti cu putere buzele de ale sale fara sa-ti dai seama ca laptopul era inca deschis iar milioanele de fani v-au vazut sarutand, dar acum chiar nu iti mai pasa, aveai tot ce iti trebuia langa tine !

Dupa ce v-ati dezlipit din sarut ati continuat sa va distrati in fata camerei, iar dupa discursul emotional al lui Harry nu au incetat sa apara si mesajele frumoase dedicate tie . Totii fanii si-au cerut scuze ba chiar ti-au spus ca esti frumoasa si ca isi doresc sa te vada purtand rochia alba si imaculata de mireasa iar alaturi sa-l ai pe Harry . 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now