Louis Imagine

2.2K 69 6
                                    

-Louis nu te mai stramba la camera , trebuie sa iesi calumea in poza ! Ii ordoni tu suparata lui Louis care tot se stramba la camera facandu-i si pe ceilalti sa rada .

-Oh bine ! Dar fa odata pozele alea nenorocite . Zise el, din nou stramband din nas . Ai inceput sa razi instantaneu de gestul facut de el .

De cand i-ai intalnit pe baieti viata ta s-a schimbat radical . Acum erai fotograful lor si le captai fiecare nazbatie intr-o poza ce fanilor le placea foarte mult .

Mereu i-ai considerat pe baietii ca fiind fratii tai amuzanti , iubitori si protectori dar Louis ti-a furat inima din prima clipa cu acei ochi de un albastru oceanic ce te facea mereu sa te rusinezi si sa te pierzi in fata lui doar ca niciodata nu ai avut curajul sa ii spui in fata ce simti deoarece relatia lui cu Eleanor decurgea foarte bine .

Numai tu stii cate lacrimi varsai cand ajungeai in baie , numai tu stii in ce hal te durea inima cand era atat de fericit in acele moment cand vorbea la telefon cu Eleanor , iti doreai ca ceva magic sa se intample intr-o zi si sa isi dea seama ca tu il iubesti foarte mult , dar stiai ca nu se va intampla . Nu puteai spune ca esti geloasa pe Eleanor , era chiar simpatica si se comporta foarte dragut cu tine , iar tu o considerai o fata absolut norocoasa .

-Andre esti ok ? Ai ramas cu ochii la tavan ... Spuse Louis punandu-ti mana pe umar si privindu-te in ochi .

-Uhm , da scuze . Spui tu rapid scuturandu-ti capul si incepand sa te pierzi in oceanul ochilor sai ca de fiecare data .

-Hai sa continuam cu pozele . Continui tu indicandu-le sa se aseze unul langa celalalt .

L-ai privit pe Louis cum iti zambeste si isi indeparteaza mana fugind catre baieti si asesandu-se in mijloc .

-Bun , acum toata lumea sa spuna „Branza” . Spui tu chicotind .

-Branza !! Au spus ei la unison aratandu-si zambetele imaculate .

Ai apasat rapid pe butonul aparatului de fotografiat si ai lasat blitul sa lumineze pentru cateva secunde incaperea dupa ai privit poza ce tocmai se realizase .

-Sa nu imi spui ca mai vrei sa faci una ? Se smiorcai Zayn .

-Nu , imi place cum a iesit ! Le zici tu razand si punand aparatul in husa lui speciala in timp ce tu te-ai asezat pe canapea relaxandu-ti corpul .

-Yay insfarsit pot sa ma duc la baie ! Grai Harry fugind rapid din incapere lasand in urma rasetele ce incepusera .

I-ai privit si pe ceilalti iesind din camera ramand doar tu Louis care se puse si el langa tine pe canapea .

Parul lui castaniu ii era ciufulit dar arata superb , iar tinuta lui ii venea perfect . Tricoul albastru ce i se mula pe trupul bine lucrat ii faceau ochii sa iasa in evidenta , iar jeansii negri mulati il faceau sa para atat de adorabil .  

-Nu te mai holba la mine , stii ca ma rusinez usor . Spuse el insfacandu-te de incheietura mainii si tragandu-te la pieptul lui . I-ai simtit inima batand puternic , iar apoi ai simtit cum mainile sale ajung in parul tau incepand sa ti-l ciufuleasca .

-Louis opreste-te ! Incercai tu sa-l opresti doar ca te amuza atat de tare situatie incat nu iti puteai controla rasul . Ii puteai auzi de asemenea si rasul lui atat de dragut ce te facea sa te tremuri de fiercare data cand il auzeai .

Ai reusit insfarsit sa scapi din acea stransoare in care ti-ai fi dorit sa ramai toata viata , si ti-ai aranjat parul privindu-i trasaturile frumoase ale fetei .

-Ce mai face El’ nu am reusit sa ma vorbesc cu ea ?. Il intrebi tu zambindu-i cald .  

Ai observat imediat cum si-a indreptat privirea in jos incepand sa-si dreaga vocea dandu-ti seama ca avea sa-ti spuna ceva .

-Ne-am cam certat . Zise el apropiindu-se si mai mult de tine .

-De ce ? Spui tu serioasa punandu-ti mana pe umarul sau curioasa sa aflii cauza conflictului . Chiar daca acolo in adancul sufletului tau aceasta veste iti starni putin fericirea , iti parea rau deoarece ei doi aratau chiar draguti impreuna si felul in care se alintau te facea mereu sa exclami un „Aww” .

L-ai privit frichinindu-se in acel loc , parca fiind stresat de raspunsul ce vroia sa ti-l dea . Doar nu se certasera din cauza ta nu ?

-Andre ,uhm ... Se balbai el privindu-te in ochi cu acea privire ce te facea sa te topesti instantaneu .

-Louis va-ti certat din cauza mea ? Il intrebi tu ridicandu-te rapid de pe canapea incepand sa gesticulezi din maini , uneori urai ticul asta pe care il aveai si nu puteai scapa de el .

-Uite , Eleanor a observat ca atunci cand petrec timpul alaturi de tine devin oarecum mai fericit si mai sensibil . Iti zise el ridicandu-se si el la randul sau de pe canapea .

-Si asta nu-i adevarat nu ? L-ai intrebat tu vrand parca sa-l saruti dupa ce ai auzit tocmai ce ti-a spus .

-Nu pot spune nu . Ti-a raspuns el calm si atasand pe buze un zambet naucitor .

Ai simtit cum te lasa picioarele si cazi imediat . Louis chiar a spus asta sau doar e un vis al naibi de frumos din care nu ai vrea sa te mai trezesti niciodata ?  

-Louis eu nu stiu ce sa zic . I te adresezi tu simtind ca ramai fara suflare .

-Andre tu...uhm tu te simti bine langa mine ? Te intreaba el facand un pas spre tine si micsorand spatiul dintre trupurile voastre .  Buzele lui rozalii si carnoase nu erau la mare distanta de ale tale , vroiai atat de mult sa profiti de ocazia asta si sa i le gusti pentru prima oara , dar nu puteai face asta , iti era frica sa nu strici tot .

-Louis ce intrebare e asta ? Normal ca da mereu ma faci sa rad si mereu cand sunt trista ma inveselesti .

-Vreau sa zic , atingerile mele iti fac corpul sa  tremure ? Te indreaba el mangaindu-ti pielea . In acel moment simteai ca ai ajuns in paradis , acea atingere iti inmuia picioare atat de tare incat te-ai dezechilibrat pentru o clipa , dar ti-ai revenit imediat .

-Cand corpurile noastre se lipesc unul de altul ramai fara suflare ? continua Louis cu o alta intrebare zambindu-ti mult mai dulce .

Ai ramas surprinsa cand te-a tras de mana corpurile voastre ciognindu-se si lipindu-se perefect . Simteai cum tot corpul iti tremura , cum gatul ti se usuca iar un nod in stomac apare . Fiinta din fata ta te facea sa te simti fara puteri .

-Andre si acum spune-mi ce-ti fac saruturile mele ? Te uimeste el cu cea de-a treia intrebare . Nu stiai ce sa-i raspunzi sau cum sa reactionezi .

Te-ai speriat cand buzele lui s-au izbit puternic de alea tale limba lui incercand sa se strecoare in gura ta tu nestiind daca e bine sa ii dai voie . Dar iti doreai atat de mult sa-l simti ,iti doreai atat de mult sa-i simti gustul asa ca ai cedat . Limbile voastre au pornit un adevarat razboi de dominare si de placere .

Dupa ce ati fost nevoiti sa terminati acel frumos sarut ati tras amandoi o gura buna de aer lipindu-va fruntea una de cealalta .

-Louis , atingerile tale imi fac sa-mi tremure corpul ca o gelatina de capsuni , cand corpul tau e lipit de al meu simt ca numai pot respira iar cand buzele tale se izbesc de ale mele ma simt ca in paradis . In preajma ta ma simt in extaz .  Ai putut tu sa-i soptesti muscandu-i buza inferioara si facandu-l sa chicoteasca . 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now